Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

4 gün kala yapmıştım canım.sabah yaptım çöpe attım akşam farettim çift olmuştu.
ama geç belirginleşince doğru değil diolar öleymiş gerçekten.
dopru olsaydı şimdide çıkardı.

ama bugünkü testi yapalı 3-4 saat oldu oda silik oluo 2. çizgi
yarım saate kadar doğru olabilir ama sonrası önemsenmemeliymiş
evet ilk çıkan sonuş önemli ama ben geçen ay yaptım tek çizgi çıktı akşam çöpe atarken bidaha baktım gene tek çizgi bende sonradan çift olmadı hiç yani seninkinin olmasıda enterasan dimi

canım cok sevindim adetini kac gün gectikten sonra yaptın testi

1 gun canımmm halal ınanamıyoruum hep alışmıstıım dakkalarcaaa testın basında beklmeeye belkı sılıkte olsa bı cızgı cıkar dıyeeee ama cok sasırdım cok hızlı cıktı rabbım tum ısteyenlere versiiin

4 gün kala yapmıştım canım.sabah yaptım çöpe attım akşam farettim çift olmuştu.
ama geç belirginleşince doğru değil diolar öleymiş gerçekten.
dopru olsaydı şimdide çıkardı.

ama bugünkü testi yapalı 3-4 saat oldu oda silik oluo 2. çizgi
yarım saate kadar doğru olabilir ama sonrası önemsenmemeliymiş

evet canımm test de 20 dk içinde çıkan sonuç geçerli diyolarr

mervam kan değerin çok iyi dmekki canım daha 1 gün geçtiğinde koyu olduysa bence sapasağlam canım.hiç korkma çok güzel

hazıran ayında kımyasal gebelık yasadıım ondan korkuyom canıım ınsallah bu bana tutunuryaaaaa en cok sasırtaaan daha ıdrarı damlatır damlatmaaz kopkoyuu cıft cızgı cıktı ona cok sasırdıııım 2 sanıye surmedııı
için rahat etsin ozaman git kuşum dediğin gibi belki ilaç verir hangi hastaneye gidiyosun istanbulda

hazıran ayında kımyasal gebelık yasadıım ondan korkuyom canıım ınsallah bu bana tutunuryaaaaa en cok sasırtaaan daha ıdrarı damlatır damlatmaaz kopkoyuu cıft cızgı cıktı ona cok sasırdıııım 2 sanıye surmedııı

o zaman bchg değerinn yüksektir canımm bi kan testi yaptırr değerini öğren canımcımm

evet ilk çıkan sonuş önemli ama ben geçen ay yaptım tek çizgi çıktı akşam çöpe atarken bidaha baktım gene tek çizgi bende sonradan çift olmadı hiç yani seninkinin olmasıda enterasan dimi

bende onu anlamadım ki.belki siliktir sen faretmemişsindir.
şimdie kadar hemen koyulaşırdı ilk defa böle bişi olduğu için yok sayıyorum canım
kafamı kurcalıcam yoksa :KK43:

1 gun canımmm halal ınanamıyoruum hep alışmıstıım dakkalarcaaa testın basında beklmeeye belkı sılıkte olsa bı cızgı cıkar dıyeeee ama cok sasırdım cok hızlı cıktı rabbım tum ısteyenlere versiiin

hayırlı olsun canım allah kucagına almayıda nasip etsin ama bi doktora git istersen daha iyi olur. bizede bol bol dua et canım hamilelerin duaları kabul olurmuşopuyorumnanaktan

mervam kan değerin çok iyi dmekki canım daha 1 gün geçtiğinde koyu olduysa bence sapasağlam canım.hiç korkma çok güzel

ınsallah canım yaaa sıze bana dua edııım kucukkoyde bılge hastahanesıne gıtmek ıstıyoruuuum orda cok tatlı bı bayan doktor vaarrrr

valla ınsan ılk sızlerle paylasmak ıstıyo sevıncınııı daha esım bıle duymadııı calısıyo ulasamadııım keseyı gorene kadarda kımseye solemıyecem canlarrrrım ogluma hamıle kaldıgımda adet tarıhm 16 ocaktı bundada oyle buyuk tesaduff ınsallah eger baba tutunursa dogum tarıhlaerıde aynı olacak canlaar :dance:

X