evet istanbulu bilirmisin bilmiyorum ama bakırköy var en işlek yerlerinden biridir alışverişe gidiyorummgezmeyemi gidiyosunnn ablacımm ohh gez valla burda hava çok güzel ama gezilcek yer yok
ne zaman çıktı kuşuminşaallah pelincim.
çöpten çıkan çift çizgi varya o ümitlendirmişti beni
bu avatarında çok güzelmiş bebişleri koyup duruyon canımız çekiyo valla
çiççeğimm yaa çokk durgunsunn sen böle diildinn o neşeli kıpır kıpır çiçek nereye gitti dön artık özüne kısss herşeyin hayırlısı olsun rabbim hayırlısını versin bitanemm yıpratma kendinii :1hug: olumunekankayizsmile
kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım
2 hafta bekle kuşum şimdi gidersen alttan ultrasonla bakar tebrik ederim inş..sağlıkla kucağına alırsın bebişini:lepi:kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım
inşaallah pelincim.
çöpten çıkan çift çizgi varya o ümitlendirmişti beni
2 hafta bekle kuşum şimdi gidersen alttan ultrasonla bakar tebrik ederim inş..sağlıkla kucağına alırsın bebişini:lepi:
kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım
evet istanbulu bilirmisin bilmiyorum ama bakırköy var en işlek yerlerinden biridir alışverişe gidiyorumm
daha önce düşük yaptınmı?ya benııım bebegı gormek degıll dusmesın dıye falan bı hap alayım dıyoö progestan falan verıyolaryaaaaaa
Allahım ne güzel bir haberisteyen herkese görmeyi nasib et yarabbim. HAyırlı olsun canım benim. belirtin faln varmıydı.
ne zaman çıktı kuşum
daha önce düşük yaptınmı?