Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslaaaaar hamıleyım daha ıdrarı damlatır damlatmaaaz ılk 5 sanıye ıcınde cıft cızgı cıktı ınanamıyoruuum dua edın ınsallah bısey olmasyaaa ben sımdı doktormaı gıdeyımm korkuyorum gene dusururum dıyee dusuk onleyıcı falan bı hapmı alayııım

bitanem benim ya yazılarımızdan bile tanıoruz artık birbiirimize ama düzelcem inşallaah.

Allahım ne güzel bir haberisteyen herkese görmeyi nasib et yarabbim. HAyırlı olsun canım benim. belirtin faln varmıydı.

2 hafta bekle kuşum şimdi gidersen alttan ultrasonla bakar tebrik ederim inş..sağlıkla kucağına alırsın bebişini:lepi:

mervam canım oooooooooh çok şüküür canım ya.
şimdi sadece kan testi yptır doktor için daha erken

hayılı olssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

canım cok sevindim adetini kac gün gectikten sonra yaptın testi

bence doktoruna gitmeden hap fln alma mutlaka doktoruna git.tebrikler inş.allah bebğini kucağına almayı nasip etsin

Allahım ne güzel bir haberisteyen herkese görmeyi nasib et yarabbim. HAyırlı olsun canım benim. belirtin faln varmıydı.

belırtılerım vardı ama ben pıskolojık dıyoduuuum bas donmesı gozum cok kararıyoduuu bıde 20 gundur sıddetllı bel agrısı vardıı yavas yavas gecıyooo bıraazz

ne zaman çıktı kuşum

4 gün kala yapmıştım canım.sabah yaptım çöpe attım akşam farettim çift olmuştu.
ama geç belirginleşince doğru değil diolar öleymiş gerçekten.
dopru olsaydı şimdide çıkardı.

ama bugünkü testi yapalı 3-4 saat oldu oda silik oluo 2. çizgi
yarım saate kadar doğru olabilir ama sonrası önemsenmemeliymiş

canımmmm tebrikk ederimmm bitanemmm hayırlı olsunn rabbim korusunn bebeğini bencede bi doktora görün istersen onlar kan değerlerinden bile anlayabiliyo

daha önce düşük yaptınmı?

hazıran ayında kımyasal gebelık yasadıım ondan korkuyom canıım ınsallah bu bana tutunuryaaaaa en cok sasırtaaan daha ıdrarı damlatır damlatmaaz kopkoyuu cıft cızgı cıktı ona cok sasırdıııım 2 sanıye surmedııı

mervam canım progestan filan içme kontrole gittiğinde doktor yönlendirri canım yaaa.
sadece kan testi yaptır canımcım.tekrar hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…