ohhh ne güzel mis olmuştr şimdi camlarr..:hulya::hulya:
mis oldu bende oldum ama -tatlicadiarzu- tatlım sana dr.cinsel ilişki yasağı verdi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhh ne güzel mis olmuştr şimdi camlarr..:hulya::hulya:
kuşum umutsuzluk yapma kırmızılar gelene kadar pes etmek yokben yarın sabah haberimi veririm selcancım hiç bi gelişme yok.ümit vardı belitilerle beraber oda gitttiii.
naptıysam kendim kendime yaptım
mis oldu bende oldum ama -tatlicadiarzu- tatlım sana dr.cinsel ilişki yasağı verdi mi?
ben yarın sabah haberimi veririm selcancım hiç bi gelişme yok.ümit vardı belitilerle beraber oda gitttiii.
ben yarın sabah haberimi veririm selcancım hiç bi gelişme yok.ümit vardı belitilerle beraber oda gitttiii.
kuşum umutsuzluk yapma kırmızılar gelene kadar pes etmek yok
ben geldimmm ohhh ne güzel herkes toplanmışşş
nerde kaldın yarenimben geldimmm ohhh ne güzel herkes toplanmışşş
evet abla yasak dedi....allahdan dr demeden ben ve eşim zaten bekleyelım bi diye bişey yapmıyoduk isabet oldu yani...
yaa çiçegem böyle deme yaaaa
üzülüyorum ama..hiç birşey senden önemlı degıl bı kerem bu ay olmassa bile bi dahakı ay olur lütfen böyle söyleme canım yaa biz ne dedik ya olacak ya olacakkkkkkkkkkkk
hoş geldın tatlımmnasılsın...
TATLUUM AMA ÜMİT KESMEK YOKK :umursamaz:klava:
cnm kürtajdan sonra gecikme yaşanabiliyo ilk kalıcam diye kaptırma kendini bende geçen ay kalamadım hamişnohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem