- 13 Eylül 2009
- 1.459
- 0
nerde kaldın yarenim
geç kaldımm eşimi gönderdimm telefondaydım ablacımm yaa annemi, ablamı bi kaç da okuldan arkadaşımı arayayım dedim bi baktım saat 3 olmuşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde kaldın yarenim
Yarenİm hoŞgeldİn canım
kuzu senle nohudun şu pozitifliliğinize hayranım.ben çok takıntılı oldum çıktım.yasık benim koacya
nohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem
nohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem
hoşbuldum canımcımm nasılsın sabah baktım resimlerini göremedim
saoln kızlarazizecim b topikteydim bende coktandır giremiyodum.adete 5 gün kala kan testi negatifti iki gün gecti adetim 5 ayrı testtede silik pembe çift çizgi cıkıyo:)
ediyorum canım merak etme teyzoşuuu.... inşallah düündügümüz gibi yolunda gider herşey tatlımmmiyiyim canımmm sen nasılsınnn dikkat ediyosun kendine dimii uğur böcüğümüz biras nazlı ama annesi o bizi üzmücek herşey yolunda gidicekk
sende pozitif ol canım negatıf olupda olumsuzlugu çagırma lütfenn..kuzu senle nohudun şu pozitifliliğinize hayranım.ben çok takıntılı oldum çıktım.yasık benim koacya
saoln kızlarazizecim b topikteydim bende coktandır giremiyodum.adete 5 gün kala kan testi negatifti iki gün gecti adetim 5 ayrı testtede silik pembe çift çizgi cıkıyo:)
YAPAMADIM TATLIM ABLAMLA EŞİ GELDİ OTURAMADIM PC BAŞINA ARTIK BU AKŞAMDA YAPAMAM YARIN GİDİYOLAR YARIN ÖBÜR GÜN EKLİYCEM alkisalkisalkis
YAPAMADIM TATLIM ABLAMLA EŞİ GELDİ OTURAMADIM PC BAŞINA ARTIK BU AKŞAMDA YAPAMAM YARIN GİDİYOLAR YARIN ÖBÜR GÜN EKLİYCEM alkisalkisalkis
ediyorum canım merak etme teyzoşuuu.... inşallah düündügümüz gibi yolunda gider herşey tatlımmm
teyzesi yesinn onu yaa :1hug:
Azİzem nasılsın canım ohh ellerİne saĞlık bİrİ banada pİs desİn bende sİleyİm ÜŞenİyorum
sezencim kürtajdan sonra 3 ay doldurduk öle bıraktık korunmayı canım.bu 4. ay yani.
mirage sana hastayım yawruuuuuu
ceylanım bazende o piskolojiyi suçluorum tabiii.kafamı dağıtmam lazım canım.tek bi noktaya odaklanmış durumdayım.ve bunu ilk defa yaptım.
kızzz serappp ablanın gitmesıne sevınıcem nerdeyse artık daha sık görüşebilcezzz:roflol::roflol:
sezencim kürtajdan sonra 3 ay doldurduk öle bıraktık korunmayı canım.bu 4. ay yani.
mirage sana hastayım yawruuuuuu
ceylanım bazende o piskolojiyi suçluorum tabiii.kafamı dağıtmam lazım canım.tek bi noktaya odaklanmış durumdayım.ve bunu ilk defa yaptım.