Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem

canımmmbak bu da benım ıkıncı ayımdı ılk ay korunmadıgımız halde bende hamıle kalamamıştım alına kötü şeyler getırme hemen biraz daha sabır canım benım ya şu bi gerçek ama insan bebiş yapmak için ilişkide bulununca ve stres yapınca bazı şayler yolunda gıtmıyo ama bunu başka şeylere yorma lütfen tatlım tamam biraz daha sabır bu ay olmassa önümüzde ki ay inşllah olcak ya olacakkkkk ya olacakkkkkkkkkkk yine söluyorum hep sölicem..olumunekankayizsmile

nohudum yaaa,
aslında sürekli sölemek istemiorum ama buda bi gerçek: hep ilk denemede hamile kalıodum bu seferde olmıcak gibi ya.kafamı daha çok ona yoruyorum.acaba bişi mi oldu die.şimdiye kadar hiç beklemedim ki.aklıma kötü kötü şeyler gelio sıkıntım birazda ondan
teşekkür ederim yinede bebem

çiçeğim canım ya böle takıntı yaparsan olmass olumsuz düşünmek yokk güzel düşün ki güzel olsunn nolur yapma böle

iyiyim canımmm sen nasılsınnn dikkat ediyosun kendine dimii uğur böcüğümüz biras nazlı ama annesi o bizi üzmücek herşey yolunda gidicekk
ediyorum canım merak etme teyzoşuuu.... inşallah düündügümüz gibi yolunda gider herşey tatlımmm
kuzu senle nohudun şu pozitifliliğinize hayranım.ben çok takıntılı oldum çıktım.yasık benim koacya
sende pozitif ol canım negatıf olupda olumsuzlugu çagırma lütfenn..
saoln kızlarazizecim b topikteydim bende coktandır giremiyodum.adete 5 gün kala kan testi negatifti iki gün gecti adetim 5 ayrı testtede silik pembe çift çizgi cıkıyo:)

hamiş sindir o zaman tatlım gözün ayınnn hayırlı olsunn:CüvCüv:

saoln kızlarazizecim b topikteydim bende coktandır giremiyodum.adete 5 gün kala kan testi negatifti iki gün gecti adetim 5 ayrı testtede silik pembe çift çizgi cıkıyo:)

evet canım bilmem mi burdatdın...tebrikler tatlım hayırlı uğurlu olsun bebeğin :Saruboceq:
hemen listeye eklicem senide :lepi:

sezencim kürtajdan sonra 3 ay doldurduk öle bıraktık korunmayı canım.bu 4. ay yani.

mirage sana hastayım yawruuuuuu :KK70:

ceylanım bazende o piskolojiyi suçluorum tabiii.kafamı dağıtmam lazım canım.tek bi noktaya odaklanmış durumdayım.ve bunu ilk defa yaptım.

izmir hayal bende katılıorum kızlara bebiş gelio demektir.hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun :emir_bebek:

Azİzem nasılsın canım ohh ellerİne saĞlık bİrİ banada pİs desİn bende sİleyİm ÜŞenİyorum

aman koptum valla nasılda kirlenmiş zor arındırdım haa kaydirigubbakcemile3 cam silmeyi hiç sevmiyom -tatlicadiarzu- bende üşene üşene bu hale geldi ayy utan dım valla :kedi:

sezencim kürtajdan sonra 3 ay doldurduk öle bıraktık korunmayı canım.bu 4. ay yani.

ceylanım bazende o piskolojiyi suçluorum tabiii.kafamı dağıtmam lazım canım.tek bi noktaya odaklanmış durumdayım.ve bunu ilk defa yaptım.

kesınlıkle canım psikolojı çok onemlı ......demekkı ne yapmak lazımmışşşş tek bı noktaya odaklanmamakk lasımmışşşşşşşş:lepi: eminim ki bu çözüm olur canmm

canımm benimm ama sen böle yaparsan olacağı varsada olmaz zatennn kafanı dağıt biraz tatlımmm yaa olursa olur olmazsa bidahaki ay var illaki birgün bizlerde kavuşcaz meleklerimizee üzme kendini nolurr hayırlısı olsun canımm

X