Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlum bende o haptan kullandımm..aynen cok bas donmesı yaptı bana da

aynen canımm dün aynaya bı baktım gözlerım tepeye dikilmiş ayakda duramıyomakannehirakannehir hemen oldugum yere çöktüm yoksam dengemı kaybedıp düşücektım o kadar yani...bilmiyorumkismile

uyuyo kıss işten geldıı kıyamam sımdıkk ona:) gıdelım dedı ama ben uyu dedım kalkınca gıderıs dedımm..özeller 24 saat yapıo tahlılı zate..senın betann kac nohutlum

bende kullanıcam eger hamılee kaldıgımı ogrendıgım an kullanıcaaammm ondan sorduum
cogu kadın bebek dusundugu an progestan kullanıyodaa
canım dr önermeden kullanma sakın tatlım yaaa
Slm kızÇeler ben geldİm
nerdesın sen yaaaa:ecrin_bebek:
ÇİÇeem sezenİm nohutlum pİlavım pelİnİm neva merva selcanım nasılsınız kızlar

biz iyiyiz canım ösledım senı ne zamandır konuşamıyokkkolumunekankayizsmile

uyuyo kıss işten geldıı kıyamam sımdıkk ona:) gıdelım dedı ama ben uyu dedım kalkınca gıderıs dedımm..özeller 24 saat yapıo tahlılı zate..senın betann kac nohutlum
canım ben geen pazartesı yaptırdım 384 dü şimdi de dr haftaya pazartesı yapalım dedi yaptırıp öle gitcem yanı..

canım dr önermeden kullanma sakın tatlım yaaa

nerdesın sen yaaaa:ecrin_bebek:

biz iyiyiz canım ösledım senı ne zamandır konuşamıyokkkolumunekankayizsmile

VALLA TATLIM YA BENDE ÖZLEDİM DÜN ARIYACAKTIM SENİ KAÇ KERE İŞ GİRDİ UNUTTUM SONRA NE YAPTIN DİYE KUSURA BAKMA TATLIM ŞenizGEÇMİŞE DÖNEMİYOM İŞLER YOĞUN BANA ÖZETLERMİSİNİZ DOKTOR NE DEDİ MEMNUN KALDINMI KUŞUM

yza kızlar benim hala gelmedi kırmızılar dün olmam gerekiodu bugünde olmadım...biraz daha bekliiim dimi

:):):):): mırage guldurdunn beı kızzzz..allahtas senı guldursunnn...kız benımde işime gelıoo:):) zate iğneden korkuorummm elınde sonunda olcak ama:):)):

:):):):): mırage guldurdunn beı kızzzz..allahtas senı guldursunnn...kız benımde işime gelıoo:):) zate iğneden korkuorummm elınde sonunda olcak ama:):)):

KORKMA TATLUM AZCIK ACIIYOO BAK SONUNDA HAMİŞ HABERİNİ ALICENN AYY BUGÜN TAM KUŞUM AYDIN KIVAMINDAYIM delikafaduldenbayanssulusmile

VALLA TATLIM YA BENDE ÖZLEDİM DÜN ARIYACAKTIM SENİ KAÇ KERE İŞ GİRDİ UNUTTUM SONRA NE YAPTIN DİYE KUSURA BAKMA TATLIM ŞenizGEÇMİŞE DÖNEMİYOM İŞLER YOĞUN BANA ÖZETLERMİSİNİZ DOKTOR NE DEDİ MEMNUN KALDINMI KUŞUM

ayyy canım düşünmen yeterr datlummm hemen anlatım sen şimdi geçmişe giderek oyalanma tatlım..

dr çok begendım öncelıkle çok güler yüzlü sorularımın hepsını sıcak bi şekilde cevaplaması çok hoşuma gitti..
düşük tehlıkem varmış canım kese yı gördüm ama dr çok aşagıda kese dedi bi çok şeyi yasakladı uzun yol c. ilişki kola çig köfte(hiç dayanamam) salam sucuk rafadan yumurta ...... uzanıp dinleniceksın dedı test verdı bı kaç tane haftaya pazartesı bunları ya bı daha görelım dedi bide ilaç yazdı progestan onu kullanıyorum.. dua et bana tatlım...

X