Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aman koptum valla nasılda kirlenmiş zor arındırdım haa kaydirigubbakcemile3 cam silmeyi hiç sevmiyom -tatlicadiarzu- bende üşene üşene bu hale geldi ayy utan dım valla :kedi:

VALLA UTANSAMDA NAPIYIM GECE KARANLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOO BENİ GİZLİ GİZLİ GİRİYOM EVE AAA CAMLARI PİS KIZIN EVİ DİYCEKLER DİYElülülülülülü

kızlar akşam dışardayız. benim hazırlanmam lazım pc açık.gitmeden bakarım size oke.

tamam tatlım eglen kafanı dagıt bıras tamammı..süslen püslen şincik kolay gelsın cnmm

ALEMSİN TATLIM YA VALLA İYİ OLDU GELMESİ BENDE SALMIŞTIM KENDİMİ ONUNLA EĞLENİYORUZ YARIN GİDİYO ODA EVİNİ ÖZLEDİ ARTIK:gitme:

takılıyom sana tatlımm ne güzel hasret giderdiniz ....insanın ailesiyle geçirigi vakit nedense evlendıkden sonra daha kıymelı ve daha tatlı oluyo dimiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

VALLA UTANSAMDA NAPIYIM GECE KARANLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOO BENİ GİZLİ GİZLİ GİRİYOM EVE AAA CAMLARI PİS KIZIN EVİ DİYCEKLER DİYElülülülülülü
koptum ya gece karanlığında kimse görmüyo gizli gizli giriyomm:roflol::roflol:bundan sonra sana camları pis kız diycez:roflol:

tamam tatlım eglen kafanı dagıt bıras tamammı..süslen püslen şincik kolay gelsın cnmm

takılıyom sana tatlımm ne güzel hasret giderdiniz ....insanın ailesiyle geçirigi vakit nedense evlendıkden sonra daha kıymelı ve daha tatlı oluyo dimiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

NEYSE AMA çiçeeeeeeeeemin yakınına gidiyo ablam adana yolcusu yarın

saoln kızlarrrr insallah olur hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum hayırlısıyla bi kaç hafta gecsin öle gideyim diyorum siz ne diyosunuz

koptum ya gece karanlığında kimse görmüyo gizli gizli giriyomm:roflol::roflol:bundan sonra sana camları pis kız diycez:roflol:

deneyinnnnnnnnn bebeeeeeeeeeeem valla gece karanlığında cam silerim bu seferde komşular bak bak hem çalışıyo hemde işten gelince camlarını evini temizliyo ne hamarat kadın derler:lepi:lülülülülülüdelikafaduldendelikafadulden

aman koptum valla nasılda kirlenmiş zor arındırdım haa kaydirigubbakcemile3 cam silmeyi hiç sevmiyom -tatlicadiarzu- bende üşene üşene bu hale geldi ayy utan dım valla :kedi:

valla benım camlar bana ben camlara bakıyoruum en sevmedıgım işş cam sılmek
bırı gelıncede ay kış gunu cam sılsen neye yarar dıyoruum bak gecn sıldım gene battı dıyorum halbukii külli yalan:dance::roflol:

burdayım tatlım bugun de benim net agırlaştı...
hmmm anladım cnmm
NEYSE AMA çiçeeeeeeeeemin yakınına gidiyo ablam adana yolcusu yarın
hayırlı yolculuklar olsun inşallahh
saoln kızlarrrr insallah olur hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum hayırlısıyla bi kaç hafta gecsin öle gideyim diyorum siz ne diyosunuz

canım bence gıt dr a erım ben dün gittim düşük tehlıkem varmış ılaç verdı allah korusun ama sende de bole bişy olursa erken tebır alırsın hıç olmassa tabıı sen bılısın yıne...

bırı gelıncede ay kış gunu cam sılsen neye yarar dıyoruum bak gecn sıldım gene battı dıyorum halbukii külli yalan:dance::roflol:

OHHH NE GÜZEL CANIM VALLA ÜTÜ VE CAM ÇOK ZOR GELİYO BİDE TAKIM GİYİNCE EŞİM :bbo:

oh sildim kurtuldum...şimdi yaza kadar dokunmam sempatiksalakcinni

X