- 20 Aralık 2009
- 6.883
- 6
kesınlıkle canım psikolojı çok onemlı ......demekkı ne yapmak lazımmışşşş tek bı noktaya odaklanmamakk lasımmışşşşşşşş:lepi: eminim ki bu çözüm olur canmm
inşallah bebeeeeeeeeeeeeeeeeeem benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle canım psikolojı çok onemlı ......demekkı ne yapmak lazımmışşşş tek bı noktaya odaklanmamakk lasımmışşşşşşşş:lepi: eminim ki bu çözüm olur canmm
kızlar akşam dışardayız. benim hazırlanmam lazım pc açık.gitmeden bakarım size oke.
aman koptum valla nasılda kirlenmiş zor arındırdım haa kaydirigubbakcemile3 cam silmeyi hiç sevmiyom -tatlicadiarzu- bende üşene üşene bu hale geldi ayy utan dım valla :kedi:
pelınnn kuzu sen nerde takıldın kaldın yaaaa aşagıdan çık şu yukarı artıkınnn:icecream:
kızlar akşam dışardayız. benim hazırlanmam lazım pc açık.gitmeden bakarım size oke.
ALEMSİN TATLIM YA VALLA İYİ OLDU GELMESİ BENDE SALMIŞTIM KENDİMİ ONUNLA EĞLENİYORUZ YARIN GİDİYO ODA EVİNİ ÖZLEDİ ARTIK:gitme:
koptum ya gece karanlığında kimse görmüyo gizli gizli giriyomm:roflol::roflol:bundan sonra sana camları pis kız diycez:roflol:VALLA UTANSAMDA NAPIYIM GECE KARANLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOO BENİ GİZLİ GİZLİ GİRİYOM EVE AAA CAMLARI PİS KIZIN EVİ DİYCEKLER DİYElülülülülülü
tamam tatlım eglen kafanı dagıt bıras tamammı..süslen püslen şincik kolay gelsın cnmm
takılıyom sana tatlımm ne güzel hasret giderdiniz ....insanın ailesiyle geçirigi vakit nedense evlendıkden sonra daha kıymelı ve daha tatlı oluyo dimiboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
VALLA UTANSAMDA NAPIYIM GECE KARANLIĞINDA KİMSE GÖRMÜYOO BENİ GİZLİ GİZLİ GİRİYOM EVE AAA CAMLARI PİS KIZIN EVİ DİYCEKLER DİYElülülülülülü
koptum ya gece karanlığında kimse görmüyo gizli gizli giriyomm:roflol::roflol:bundan sonra sana camları pis kız diycez:roflol:
aman koptum valla nasılda kirlenmiş zor arındırdım haa kaydirigubbakcemile3 cam silmeyi hiç sevmiyom -tatlicadiarzu- bende üşene üşene bu hale geldi ayy utan dım valla :kedi:
yarencigim resim ekledim canım bakabilirsin...
saoln kızlarrrr insallah olur hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum hayırlısıyla bi kaç hafta gecsin öle gideyim diyorum siz ne diyosunuz
hmmm anladım cnmmburdayım tatlım bugun de benim net agırlaştı...
hayırlı yolculuklar olsun inşallahhNEYSE AMA çiçeeeeeeeeemin yakınına gidiyo ablam adana yolcusu yarın
saoln kızlarrrr insallah olur hemen doktora gitmeyi düşünmüyorum hayırlısıyla bi kaç hafta gecsin öle gideyim diyorum siz ne diyosunuz
gördümm canımmm çook tatlısın bitanemm çok yakışmışsınızz bir ömür boyu yüzün hep güler inşallah Şeniz
valla benım camlar bana ben camlara bakıyoruum en sevmedıgım işş cam sılmek
bırı gelıncede ay kış gunu cam sılsen neye yarar dıyoruum bak gecn sıldım gene battı dıyorum halbukii külli yalan:dance::roflol:
valla benım camlar bana ben camlara bakıyoruum en sevmedıgım işş cam sılmek
bırı gelıncede ay kış gunu cam sılsen neye yarar dıyoruum bak gecn sıldım gene battı dıyorum halbukii külli yalan:dance::roflol: