- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
iyiyiz canım benim sen nasılsın
iyidir tatlım işler çoktu giremedim bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz canım benim sen nasılsın
ayyy canım düşünmen yeterr datlummm hemen anlatım sen şimdi geçmişe giderek oyalanma tatlım..
dr çok begendım öncelıkle çok güler yüzlü sorularımın hepsını sıcak bi şekilde cevaplaması çok hoşuma gitti..
Düşük tehlıkem varmış canım kese yı gördüm ama dr çok aşagıda kese dedi bi çok şeyi yasakladı uzun yol c. Ilişki kola çig köfte(hiç dayanamam) salam sucuk rafadan yumurta ...... Uzanıp dinleniceksın dedı test verdı bı kaç tane haftaya pazartesı bunları ya bı daha görelım dedi bide ilaç yazdı progestan onu kullanıyorum.. Dua et bana tatlım...
tatlım haftaya sölıcek onu bu hafta sölemedı ama tahmını 5 haftalıknohutlumm yanı kac haftalık oluo??? 384
selam canım ben senı diger topıclerden falan hatırlıyorum.... sanırım hamıleyım demışsın günün mü geçti canım belırtı falan ne durumda:)kızlarselamm napıonuzsanırım bende hamileyimmm:)
yza kızlar benim hala gelmedi kırmızılar dün olmam gerekiodu bugünde olmadım...biraz daha bekliiim dimi
tebril ederim cnmmkızlarselamm napıonuzsanırım bende hamileyimmm:)
hosgeldın azızee naberr?
vayyy bizim bıcırık bizi uğraştırcak desene aaaaaman tatlım seninki şimdiden seni düşünüyooo yat bak keyfine babişkosunu çalıştırmak istiyo bıcırık allaım utandırmasın ilk ay olmasının sıkıntısıdır canım benim bizim kızımız güçlüdür yada oğlumuz okadar tuttu bırakırmı güzel annişini canını hiç sıkma bol bol dua et tatlım
nevacımmm sende hoş geldın cNIMM
BU ARADA İÇEGEMMMM NERDE KALDIN KIJJJJJIMM
normal cnm endişelenme benimde hamileliklerimde hep karnım ağır bişey kaldırmış gibi acırdıiyi bendende nolsunn ya azızecım ben oksurunce ve hapsurunca karnımın altında gecıcı agrı batma gıbı oluo normalmıdırr?
anacım sayfalar uçmuşşş bi tül attım makineye cam sildim uçmuşunuz kızlarr
neler kaçırdım acep....
iyi bendende nolsunn ya azızecım ben oksurunce ve hapsurunca karnımın altında gecıcı agrı batma gıbı oluo normalmıdırr?
sorma canım yaaa gelsın de ben ugraşmaya razıyım....boshayallersmile