Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sagol cicim küçük görümcemı verdık huyunu suyunu bılmıyom çünkü istemeye sadece anası babası gelmış damat yok tu ailesini de hiç gözüm tutmadı ama verdıler kız istiyodu çünküü.....bu arada çok komık ve sınır bozucu bışey oldu...kaynana adayı bana ne dedı bılıyon mu sen uzun etek niye giymiyosun dedi ben açıgım genelde pantolon gıyom ya ondan gülsem mı aglasam mı bılemedım...

HEHEHEHE KIZ BU SANA DA YETECEK DESEYDİN YA BEN UZUN ETEKTEN KESİP 2 TANE ÇIKARTIYOM DEVİR TASARRUF DEVRİ laelaelaelaelaelülülülülülü

antıbıyotık adetı gecektırır canım pek umutlanma derım benbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ıyıyım nohutlu sen nasılsıın eeklı yamısın lınkıne kac yaındasın hamılelıgını ogrenelı ne kadar olduuu nasıl ogrendıın cok soru sordum galıba pılavvvvvdelikafaduldendelikafadulden

bende ıyıyım canım da ılk sorunu anlamadım 23 yaşındayım hamılelıgımı ögrenelı bı hafta oldu kan testıyle ögrendım estagfurullah sırnaşık şey

hoşbulduk tatlımm...geçmişi okuyodum.
yemek faslını bitirdim...yine burdayım.
sen napıyon canmm?bugün yine tenhalardayız...

eet kısmeler yokk çiçek yine gezmede hiç dumuyo yerındee yarencık yok ortada mırage nın patronu gelıp gıdıyo pıson yok sen yokdun sabah sadece çiçeke görüştüm bıraz o kadar:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…