sagol cicim küçük görümcemı verdık huyunu suyunu bılmıyom çünkü istemeye sadece anası babası gelmış damat yok tu ailesini de hiç gözüm tutmadı ama verdıler kız istiyodu çünküü.....bu arada çok komık ve sınır bozucu bışey oldu...kaynana adayı bana ne dedı bılıyon mu sen uzun etek niye giymiyosun dedi ben açıgım genelde pantolon gıyom ya ondan gülsem mı aglasam mı bılemedım...
HEHEHEHE KIZ BU SANA DA YETECEK DESEYDİN YA BEN UZUN ETEKTEN KESİP 2 TANE ÇIKARTIYOM DEVİR TASARRUF DEVRİ laelaelaelaelaelülülülülülü
keşke muhatap olabılecegım kadar akıllı göruneydıler de cevabı yapıştıraydımmbilmiyorumkismile
aman tatlım ya bulaşmaya gelmez bunlarda mantık aramamak lazım
slm arkadaşlar ben 9 şubatı bekliyordum geldi geçti adet olmadım 2 gündür test yapıyorum hep negatif bu gün sağlık ocagında hemşireye sordum 15 gün geçsin diyo sizce ne yapayım kan testi yapayım mı yoksa erken mi biraz daha bekleyeyim mi bu arada adetimde düzendedir hep hiç gecikmez gerçi bu ay antibyotik kullandım bilmiyorum çok kararsızım
Slm mervam nasılsın
ıyıyım nohutlu sen nasılsıın eeklı yamısın lınkıne kac yaındasın hamılelıgını ogrenelı ne kadar olduuu nasıl ogrendıın cok soru sordum galıba pılavvvvvdelikafaduldendelikafadulden
bende ıyıyım canım da ılk sorunu anlamadım 23 yaşındayım hamılelıgımı ögrenelı bı hafta oldu kan testıyle ögrendım estagfurullah sırnaşık şey
lınkıne emekli yazmısınya ondan sordum gunu gecmedenmı kan testı yaptın canııım:dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?