• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

27ocak2010da regl oldum.bu hafta yumurtlama dönemimdi.çalışmalara devam ediyorum ama korkuyorum olmayacak diye.ben bitliste eşim ankarada görev yapıyo.pazar günü dönücem çok kısıtlı zaman.inşallah hamile kalmışımdır.çok istiyoruz.3gündür kasıklarım ve belim ağrıyo halsizlik var ve idrarımda koku var üşüttüm mü acaba yoksa hamile olabilirmiyim

canım olabilirsin tabi niye olmayasaın allahım inş.seninde hamiş haberini alırız

27ocak2010da regl oldum.bu hafta yumurtlama dönemimdi.çalışmalara devam ediyorum ama korkuyorum olmayacak diye.ben bitliste eşim ankarada görev yapıyo.pazar günü dönücem çok kısıtlı zaman.inşallah hamile kalmışımdır.çok istiyoruz.3gündür kasıklarım ve belim ağrıyo halsizlik var ve idrarımda koku var üşüttüm mü acaba yoksa hamile olabilirmiyim

adetin kaç günde bir oluyo canım. benimde son adetim 1 şubattı ama düzensiz biraz benim o yüzden tam ne zaman yumurtlama olacak bilmiyorum. umarım yakalamışsınızdır . ama belirti için biraz erken değil mi sanki deneyimliler daha iyi bilir tabii.

Back
X