Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynı canım ya işlerimi bitirir bitirmez k.k geliyorum burda cok güzel sohbet ediliyo evde canım sıkılmıyozemuszemus

sağolun kızlar ama eşimde çok istiyo onu hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum korkuyorum ya ...

inş vardır

saolun kızlar kanama bugün bitmiş görünüyo bi daha olursa dr a gitcem annemlerde bende bırakıp gidemem şimdi umarım bi daha olmaz eyvahedigeldismile

nohutlu pilavla çiçeğime yazmıştım ama alıntı yapmayı unutmuşum opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

cok sevindim canım bişey cıkmadıgına.inşallah canım saglık cok önemli saglıklı olalım yeter gerisi gelir allahın izniyle inşallahopuyorumnanaktan

slm kızlar beklemek kadar kötü bişi yok heraldee yaaa...cesu bncede hiç beklme git kan testi yaptır varsa çıkar inşş...

27ocak2010da regl oldum.bu hafta yumurtlama dönemimdi.çalışmalara devam ediyorum ama korkuyorum olmayacak diye.ben bitliste eşim ankarada görev yapıyo.pazar günü dönücem çok kısıtlı zaman.inşallah hamile kalmışımdır.çok istiyoruz.3gündür kasıklarım ve belim ağrıyo halsizlik var ve idrarımda koku var üşüttüm mü acaba yoksa hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…