P
pison
Ziyaretçi
ben geldimmmmmmmm
hosgeldin azize nasilsin? sabah bayagi bir yogunluk varmis bugun, simdi birazcik sakin topic. guzel haberlerde verilmis bugun super super
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmmmmmm
azize abla benı sen eklermsın hata verdı bende
hosgeldin azize nasilsin? sabah bayagi bir yogunluk varmis bugun, simdi birazcik sakin topic. guzel haberlerde verilmis bugun super super
hoşbuldum sağolllll...evet bugün çoooook güzel geçti msj trafiği yaşadık resmen kaydirigubbakcemile3 ben çık tıktan sonrada herkez dağılmış zaten. bende ereni okuldan aldım yemek yedik neti açtım yine oturuyom akşamda yaprak dökümü var onu bekliyom.
bide kocişimi :kedi:
tamm canmm bide ben deneyim...
kaydirigubbakcemile5esin gecmi geliyo canim senin? benimde sabahtan islerim vardi gec girdim tabi kimse kalmdi malum aksam saatleri. aa bende cok seviyorum yaprak dokumunu ailenin basina gelmedik kalmadi vallahi.
dugun resimlerinizi bende gordum canim hic degismemissin hatta gittikce daha guzellesiyosun. insallah bir kizin olur senin butun guzelligini alir canimsositososito
kaydirigubbakcemile5
sağol canm senin varmıydı düğün resimlerin ?
ayy canmm kaçmadım net kesildi yaa....
evet benim eşim 9 dan önce gelmez biz eren le başbaşayız hep. ana oğul zemuszemus
cicekkkk noldu kızzz kaçtın ben geldim sen gittin aklinialirimsmile