- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
miage nolur olumuz düşünme canım bak bende çok olumsuzum hayırlısı inşallah azize abla aglama ya kıyamamm gçen bende mayıs annelerı topıcını okurken çok aglamıştım....
Azİzem keŞkem bende aĞlayabİlsem yaŞ akmıyo gÖzÜmden aĞla rahatla valla tatlım
ben çok sulu gözüm acıklı bi film bile olsa ağlarım...
Sen beni bide kürtajdan sonra görcektin...
Sen niye ağlıyamıyon tatlım yaa?
allahım birdaha şu kürtajı yaşatmasın bize.
omasaya yatmak çok kötü yaaaa...ne hayeller var ama bir anda hepsi sökülüp alınıyo.
rabbim hayırlısını versin bundan sonrası için....amin.
rabbim kucagımıza lmayı nasıp etsın inşallah canlarımm..
dualarım hepınızle....inşallah iyi sonuç alcaksın serap cım
merhaba
biraz önce hastaneden geldim. kan verdim demiştim bişey yokmuş. biliyodum zatennalsanaalsanasmile
doktor bi hap yazdı FARLUTAL bu adet söktürücü mü yoksa adet düzenliyicimi biliyomusunuz?
ben şu anda adetliyim 4. gündeyim. sordum doktora cevap vermedi sinir oldum zaten uyuz bişeydi :mymeka: eczacı söyledi adet söktürücü diye bende adetliyim zaten dedim. bilgisayardan baktı adet düzenleyici olarakda kullanılıyo dedi. hiç bişey anlamadım. kullansammı kullanmasammı ki . size sorayım dedim. sizde olmasanız kime sorcaktım bilmem :1hug:
merhaba
biraz önce hastaneden geldim. Kan verdim demiştim bişey yokmuş. Biliyodum zatennalsanaalsanasmile
doktor bi hap yazdı farlutal bu adet söktürücü mü yoksa adet düzenliyicimi biliyomusunuz?
Ben şu anda adetliyim 4. Gündeyim. Sordum doktora cevap vermedi sinir oldum zaten uyuz bişeydi :mymeka: Eczacı söyledi adet söktürücü diye bende adetliyim zaten dedim. Bilgisayardan baktı adet düzenleyici olarakda kullanılıyo dedi. Hiç bişey anlamadım. Kullansammı kullanmasammı ki . Size sorayım dedim. Sizde olmasanız kime sorcaktım bilmem :1hug:
kızlar yaa sizi çok seviyomm bennn...siz başkasınız.
himele olsak yine burdan bulalım birbirimizi olurmu.
serapçım sağlıklı hayırlı olsunda başka bişey demiyom kız veya erkek allahım ne taktir etmişse o olsun.
iyi huylu ahlaklı ahhhhh....hepimize olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?