Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

eed 2cısı ama cok belırgın dııl

cnm idrar testim yaptınn aynen banada öle olmustu biri çıkmıstı digeri okadar siliktıkı dedim acaba benmı yanlıs görüyorum meger hamileymısım hamile olmasan o silik çizgi çıkmazz çünkü kanda bhcg hormanu salgılanıyo hamile degılken salgılanmaz alkisalkisalkis

selcan eşin ne mutlu olcak şimdi var ya benım eşim tahlıl sonucunu yuksek alınca hastanennın en yogu yerınde ulu orta öptü benı .....o kadar mutlu olmuştukı birbirimize nasıl sarıldık millet şim di noluyo diye düşşünmüştür....

ugurludur benım bebişim teyzesiiiii ayyyyy yerım ben onu y biran önce pzartesı olsun allahım çok heyecanlıyımmm....

tatlım evet ya bizden senden gelicek güzel haberleri bekliyoz bakalım neyin olucak tatlım diye konuşucak daha sonraki muaynelerindede keseyi bi gör sonramda cinsiyeti düşünek ben azizemide senide kız bebişleri olucak diye düşünüyom

canlarımmm yaa benim hiçç yemeğimm yookk bir saaat sonrada eşim gelcekk bugun erkenci ben çıkamda yemeğimi yapemmm hepinizi çook öpüyommm

ay inşallah yaaa eşimde kız istiyo çünkü bende öyle hissediyom varya öburunde erkek hıssedıyodum ama şimdi kız nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…