• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar yaa sizi çok seviyomm bennn...siz başkasınız.
himele olsak yine burdan bulalım birbirimizi olurmu.

serapçım sağlıklı hayırlı olsunda başka bişey demiyom kız veya erkek allahım ne taktir etmişse o olsun.
iyi huylu ahlaklı ahhhhh....hepimize olsun.

ayyy bulalım degıl azıze abla bırbırımızı bırakmayalım bana kalırsa telefon ve msn adreslerımızıde özelden yazalım birbirimize olmaz mı daha kalcı olurusss

adet sökturucu canım

ee ben şimdi kullanmayım mı ? az geliyo falan dedim ondanmı verdiki.
ilaç yazayım dedi ne için dedim cevap vermedi offff yaaaaaa
bugunde 4.gün bide zararı olursa kullanırsam
hastanenin değeerlendirme anketi var memnun kalmadım diye doldurcam valla çok sinir oldummmafoldumben

ŞEKERCİM HADİ TATLIM BAK DUKTOR CİVANIM PERÇEMİME GİTÇEM MORAL DEPOLAMAM LAZIM HADİ BAKALIM OLMAZDA BELKİM SONUÇ KÖTÜ ÇIKAR HADİ ÜZGÜN GİTMİYİM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5:lepi:

opuyorumnanaktan sonuç kötü çıkmıcak tatlım bak gör azize bacım dedi dersin opuyorumnanaktan herşeyin yolunda gideceğine çoooook eminim tatlıcım yerimseniben
haberini bekliyom haaaa kaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktan sonuç kötü çıkmıcak tatlım bak gör azize bacım dedi dersin opuyorumnanaktan herşeyin yolunda gideceğine çoooook eminim tatlıcım yerimseniben
haberini bekliyom haaaa kaydirigubbakcemile5

İNŞ.İNŞ.İNŞ.:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet azıze abla cuma gunu randevu alıcam.mıragede çok memnun kalmış bende kalırım inşallah....

inşallah canımm...cuma erken saatlerde ara canmm.onlarda ya pazartesi yada salı ya gün verirler.oooooooooooooo ozamana kadar kesenide görür dr. belki kalp atışınıda.

ee ben şimdi kullanmayım mı ? az geliyo falan dedim ondanmı verdiki.
ilaç yazayım dedi ne için dedim cevap vermedi offff yaaaaaa
bugunde 4.gün bide zararı olursa kullanırsam
hastanenin değeerlendirme anketi var memnun kalmadım diye doldurcam valla çok sinir oldummmafoldumben

YARENİM BENİMDE AZALDI ADETİM BENDE DİYCEM OLMAZSA VERSİN YADA BİŞİ YAPABİLİYOSAK DİYE BU KİSTİN GİTMESİ LAZIM ohaoldumsmileohaoldumsmile

canım dr senın sorununu mu anlamadı acaba......bu adet söktürücü çünkü ben eczanede çalıştıgım için ordan biliyorum

walla ben anlattım 14 gün gecikti.. 4. günündeyim şimdi az geliyor dedim .
sonra kan verdim öğleden sonra gittm. kan sonucunu göstermeye. ilaç yazcam dedi bunu yazdı. bişey sormadı ki . yada ne için yazdığını söyleseydi ben söylerdim.

kullanmayım ozaman dimi ?

ayyy bulalım degıl azıze abla bırbırımızı bırakmayalım bana kalırsa telefon ve msn adreslerımızıde özelden yazalım birbirimize olmaz mı daha kalcı olurusss

olur tabi...sen yaz bana ben ekliyim canmm.biz serapla face lerimizi aldık bile...
hem sen,ben,serap birbirimize çok yakınız gider geliriz olmaz mı? ben çok isterim sizi ağırlamayı.yerimseniben

YARENİM BENİMDE AZALDI ADETİM BENDE DİYCEM OLMAZSA VERSİN YADA BİŞİ YAPABİLİYOSAK DİYE BU KİSTİN GİTMESİ LAZIM ohaoldumsmileohaoldumsmile

benim 4.günü az geliyor diğer aylara göre. ama şimdi hapı kullanırsam baya çok gelirse. bide iice karışırsa günler..
sen yinemi gidiceksin doktora cnm..
ben doktordan hiç memnun kalmadım bakıyo öle suratına insanın :mymeka::mymeka:

olur tabi...sen yaz bana ben ekliyim canmm.biz serapla face lerimizi aldık bile...
hem sen,ben,serap birbirimize çok yakınız gider geliriz olmaz mı? ben çok isterim sizi ağırlamayı.yerimseniben

AZİZEM SEN BENİM FACEDE VER TATLIM MSNYİDE TLFNUDA YAZRAIM TATLIM :lepi: BEN HAZIRLANAYIM ÇIKICAM BİRAZDAN

kızlar ben bugün gebelik testi yaptım adetimede daha 5 gün var ama dayanamadım ve yaptım sonuç ise tek çizgii...bişi olsa çıkarmıydı silikte olsaabilmiyorumkismile

walla ben anlattım 14 gün gecikti.. 4. günündeyim şimdi az geliyor dedim .
sonra kan verdim öğleden sonra gittm. kan sonucunu göstermeye. ilaç yazcam dedi bunu yazdı. bişey sormadı ki . yada ne için yazdığını söyleseydi ben söylerdim.

kullanmayım ozaman dimi ?
bence kullan ya dr yazmış netıcede

ayyy bende isterim tabiki hemde çok sevındırık olurummm.....en sana özelden msn verım benım face yok kociş kızıyo istemiyo ama msn yolluyumm

kızlar ben bugün gebelik testi yaptım adetimede daha 5 gün var ama dayanamadım ve yaptım sonuç ise tek çizgii...bişi olsa çıkarmıydı silikte olsaabilmiyorumkismile

bence kullan ya dr yazmış netıcede

ayyy bende isterim tabiki hemde çok sevındırık olurummm.....en sana özelden msn verım benım face yok kociş kızıyo istemiyo ama msn yolluyumm

tamm canm ver...dr.larımız bile bir kızzzzzz daha ne olsun.olumunekankayizsmile

slm kizlar ben biraz gec kaldim bugun gelmeye. kalabaliksiniz masallah Allah muhabbetimizi arttirsin

Back
X