• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aminn canımm inşallah tez amanda dolar kucaklarımızz bende 9 aylık evliyimm canımcımm 24 yaşına girdimm ve bi düşük birde boş gebelik yaşadımm ocak 7 de kürtaj oldumm kürtaj sonrası ilk adetimi gördümmm bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlıkla bekliyorumm

canım sanada çok geçmiş olsun...allahım bir daha yaşatmasın bu acıları hiçbirimize...adet olduğuna göre herşey yolunda inşallah ....

ben cıkıorum sımdık kocam az sonra gelır hazırlanıyım bumujdelı haber ıcınn:) öpuldunuz hepınızzz

net koptu iyimiiiiiiiiiiiiii
selcanım canım benim hayırlı olsun diyebiliriz artık.kesin değildir deme silik varsa kesin canım.
gözümüz aydın.ben şimdi senin bebişede bi isim bulcam

canım sanada çok geçmiş olsun...allahım bir daha yaşatmasın bu acıları hiçbirimize...adet olduğuna göre herşey yolunda inşallah ....

sağolasınn canımmm akşam eşime aratcamm doktoruu eğer derse illede görmem gerekk ayın 15.inden sonra giderimmm inşallah bu sefer sağlıklı gebelikler yaşarıss

hadi bakemm ilk kardeşi gördüüü böcüğün darısı bizee

aminnn inşllah canım olacak olacak sıranızı bekleyınnn rabbim hepimize kucagııza almayı nasıp etsın canım benım hala tedırgınlıgım var....ya yıne aynı şeyi yaşarsam diye ilk hamledilmeli yaşadıgım mutluluk yok şuan heycanlıyım ama buruk hayırlısı olsun inşallah...

Evet kızlar hadı elınızı Çabuk tutun buradakı bebıŞlere yuva yapıcaz hepsı bırbırını tanıycak ısımlerını bulcaz bırlıkte ısımlerı tartıŞÇaz

nohut sendede böle duygulanmıştım.
şimdide öleyim.gözlerim dolu dolu oluoooo.sizi seviorum arkadaşlarım.çok mutluyum

Back
X