Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Azızem bıde doktorum benım kalp kapakÇıĞımda sorun var dıĞerlerı hep sezeryan dıyodu hamılelıĞın 5-6.ayında kalp ekona bakarız normalde olabılırsın dedı ben normal ıstıyorum ınŞ.hamıŞ kalırımda normal olur

tatlım eğer sezeryen olman gerekirse olcan tatlım. bende sezeryen oldum mecburi,bebek doğum kanalına girememiş hemde 42hafta bekledik olmadı.bende çooook istedim normal ama olmayınca olmuyo işte...sendede kalple ilgili bi sorun olursa olmaz erhalde. sen dr.bırak canmm o ne derse...ama korkma sezeryenden çok rahat oluyo hemen herşey bitiyo uyanıyon yataktasın bebişini getiriyolar yanına emzirmeye. ayyyy özledim o güzell günleri ah ahhhhh....:teytey:

tez zamanda yaşarsın inşallah ablacım

yok be tatlım korku değil daha sağlıklı geldiği için öyle istiyorum hayırlısı tabi

bende çıkcamm yemek yamam lasımm ama selcanı bekliyommm ee çiçeğimm anlat bakem akşam yemekte ne varrr kıslarrr sizede soruyommm akşama ne var yemekte sizden fikir alıyımm belkimm kopya çekerimmm

azize abla bende sezeryen istemiyom ya normal istiyom inşallah öyle olur diger türlü kilo vermek çok zor oluyomuş

valla canmm ben sezeryen olduğum için memnunum. herşey olup bitiyo bişey anlamıyon.narkozdan çıktıktan sonra tabi ağrılar oluyo gaz sancılar.bazıları gazını hemen çıkarıyo hiç ağrı olmuyo ozaman.ben normaldede çok gazlıyım...çok zor oldu.

normal doğum yapanlar neler çekiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…