olcak inşallah canmm merak etme...zaten bundan sonra adette olmıcanki çünkü gelcek senin ikizlerrrr :Saruboceq:
İNŞ.İNŞ.İKİZ OH OH TAKLA ATARIM YOK ATAMAM İKİZ OLURSA KOÇİŞE DERİM AHDIM VAR TAKLA AT DİYE
:Saruboceq: :Saruboceq: evet bencede canmm sen bişeycik atma kaydirigubbakcemile3
olcak inşallah canmm merak etme...zaten bundan sonra adette olmıcanki çünkü gelcek senin ikizlerrrr :Saruboceq:
İNŞ.İNŞ.İKİZ OH OH TAKLA ATARIM YOK ATAMAM İKİZ OLURSA KOÇİŞE DERİM AHDIM VAR TAKLA AT DİYE
inş dilediğin gibi olur canım
inş dilediğin gibi olur canım
İNŞ.TATLIM YA
Azİzem bİde doktorum benİm kalp kapakÇıĞımda sorun var dİĞerlerİ hep sezeryan dİyodu hamİlelİĞİn 5-6.ayında kalp ekona bakarız normalde olabİlİrsİn dedİ ben normal İstİyorum İnŞ.hamİŞ kalırımda normal olur
tatlım eğer sezeryen olman gerekirse olcan tatlım. bende sezeryen oldum mecburi,bebek doğum kanalına girememiş hemde 42hafta bekledik olmadı.bende çooook istedim normal ama olmayınca olmuyo işte...sendede kalple ilgili bi sorun olursa olmaz erhalde. sen dr.bırak canmm o ne derse...ama korkma sezeryenden çok rahat oluyo hemen herşey bitiyo uyanıyon yataktasın bebişini getiriyolar yanına emzirmeye. ayyyy özledim o güzell günleri ah ahhhhh....:teytey:
tatlım eğer sezeryen olman gerekirse olcan tatlım. Bende sezeryen oldum mecburi,bebek doğum kanalına girememiş hemde 42hafta bekledik olmadı.bende çooook istedim normal ama olmayınca olmuyo işte...sendede kalple ilgili bi sorun olursa olmaz erhalde. Sen dr.bırak canmm o ne derse...ama korkma sezeryenden çok rahat oluyo hemen herşey bitiyo uyanıyon yataktasın bebişini getiriyolar yanına emzirmeye. Ayyyy özledim o güzell günleri ah ahhhhh....:teytey:
tez zamanda yaşarsın inşallah ablacım
azize abla bende sezeryen istemiyom ya normal istiyom inşallah öyle olur diger türlü kilo vermek çok zor oluyomuş
azize abla bende sezeryen istemiyom ya normal istiyom inşallah öyle olur diger türlü kilo vermek çok zor oluyomuş
kıslarrrrr akşama yemekte ne varrrr????????????
kıslarrrrr akşama yemekte ne varrrr????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?