benim 3 gün geçti tatlım adetim çok düzenlidir hiç şaşmazdı
ama sen yap ozaman canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 3 gün geçti tatlım adetim çok düzenlidir hiç şaşmazdı
yok canım bence sen dr dedıgını yap ben bişe derim sorun olur suçlu hissederim sen yine dr danış bence...aslında banada dr.um dedikii kürtaj çok başarılı geçti kontrole bile gelmene gerek yok fakat 3 ay yok dedii bir buçuk iki ay sonra gel hamileliği tekrar konuşalımm rahime falan bi bakalımm demiştiii acepp bende devam etsem mi kısss sencee
beklıos tatlımmmkızlar ben hazırlandım ıkı dakka arabaylka gıdıp gelyımm ayy ınsllah kaza falan yapmam heycandann haberı werırım sıze:)
evet abla çok hareketlı bugun gacılar maşallah hepsi enerjik..kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2nolsun tatlımm...bi kahve yapmaya gittim oooooooooooooo kaç sayfa geçmiş oku oku bitmiyo hemen sona geldim kaydirigubbakcemile3
benim adetlerim çok düzenli olduğu için şüphelendim. Ve 4gün kala yaptım testti ve çıktı.
senin sonucunuda bekliyoss haaa ona göree :lepi:
ÇİÇeeemde hamİŞ dİycez İnŞ.İnŞ.
yok canım bence sen dr dedıgını yap ben bişe derim sorun olur suçlu hissederim sen yine dr danış bence...
ahhhh ahhhh bi dyanabilsemmm durmaıyomm kiiii kaydirigubbakcemile2
olcak inşallah canmm merak etme...zaten bundan sonra adette olmıcanki çünkü gelcek senin ikizlerrrr :Saruboceq:ah tatlım şu düzen olayı bende de bi olsaydı keşkem
meraba arkadaşlar...işyerinde olduğum için girip yazamıyorum..ama fırsat buldukça takip ediyorum.o altaki misafir genelde ben oluyorum:1ninca:neyse azizeciğim benide 25 şubata yazıver bi zahmet.bende 2 defa düşük yaptım.bu ay çalıştık bakalım.hayırlısı Allahtan..hepinizi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.sende dikkat et kendine nohutcum.:1hug:
sende dıkkat et canım bu saatden sonra bence inşallah gzel haberı alırık sendende...öpüyorummmmeraba arkadaşlar...işyerinde olduğum için girip yazamıyorum..ama fırsat buldukça takip ediyorum.o altaki misafir genelde ben oluyorum:1ninca:neyse azizeciğim benide 25 şubata yazıver bi zahmet.bende 2 defa düşük yaptım.bu ay çalıştık bakalım.hayırlısı Allahtan..hepinizi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.sende dikkat et kendine nohutcum.:1hug:
büyük gün yarın kııslar inş. yarın müjdeyi vercem dua edin bana :Saruboceq:
Valla ya yavaŞ gİdİn hem ÇalıŞıp hem sİze yetİŞemİyorum
hee valla benbile yetişemezken yazık sana yavrucağızım ŞenizValla ya yavaŞ gİdİn hem ÇalıŞıp hem sİze yetİŞemİyorum
büyük gün yarın kııslar inş. yarın müjdeyi vercem dua edin bana :Saruboceq:
KızÇeler ÇalıŞırken kaÇırabİlİrİm bana mesaj atın selcanım hamİŞmİ
olcak inşallah canmm merak etme...zaten bundan sonra adette olmıcanki çünkü gelcek senin ikizlerrrr :Saruboceq:
İNŞ.İNŞ.İKİZ OH OH TAKLA ATARIM YOK ATAMAM İKİZ OLURSA KOÇİŞE DERİM AHDIM VAR TAKLA AT DİYE
meraba arkadaşlar...işyerinde olduğum için girip yazamıyorum..ama fırsat buldukça takip ediyorum.o altaki misafir genelde ben oluyorum:1ninca:neyse azizeciğim benide 25 şubata yazıver bi zahmet.bende 2 defa düşük yaptım.bu ay çalıştık bakalım.hayırlısı Allahtan..hepinizi çok çok öpüyorum.kendinize iyi bakın.sende dikkat et kendine nohutcum.:1hug:
yoooooooooo yapmıom daha
pazar günü bapcammmmm