• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

baktım canım az önce.allahım sende dahil esirgesin hepimiiziii
istersen azcık dursun.azize abla filan da baksın.
hemen silceksen benimkine bakim anlatıim olur mu

anam bugün ne yoğunluk büle anlamadım sanki btün işler bugün olucak aaaaa çildirceeeeem valla

pelincim sen neler yapıon.
kociş kendini affettirio muuuu

napıyım canım ev işleri yemek.gecen istanbula gittik demiştim ya aile terapistine gittik beraber 2 gün otelde kaldık kücük bir balayı yaşadık affettirmek icin elinden geleni yapıyo tabiki ama ben affettim zaten su an cok iyi gidiyo inşallah bır daha böyle bişey yaşamam sen neler yapıyosun adetine kac gün var belirti varmı canım

plıncım gördüm enide tatlım rabbim eşine bagışlasın ben senı sarışın hayal etmıtım ama esmer bombaymışsın sen tatlım....
kızlar kardeşim temizlik yapıyo ona biraz yardımcı oldum ohhh içim öyle rahat ettiki evim çiçek bahçesi gibi kokuyo valla... ev temız olunca çok sevındırık oluyom ya

miragecim gecmiş yazıları okudum cok gecmiş olsun inşallah her şey yolunda gider dualarım seninle canım

plıncım gördüm enide tatlım rabbim eşine bagışlasın ben senı sarışın hayal etmıtım ama esmer bombaymışsın sen tatlım....
kızlar kardeşim temizlik yapıyo ona biraz yardımcı oldum ohhh içim öyle rahat ettiki evim çiçek bahçesi gibi kokuyo valla... ev temız olunca çok sevındırık oluyom ya

cok teşekkür ederim canım amin hepimizi allah ailemize bagışlasın bu arada tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin cok sevindim saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım darısı bizim başımıza inşallah oh ne güzel temizligini yaptın gercekten ev temiz olunca insan cok rahat oluyo

Back
X