kızlar geldim ben....
biraz raatlayayım dedim duşa girdim...
benim adetten tık yok daha...belki gece gelir......
masal
inşllhhh canım bu ay o mutluluğu hepimiz yaşarızzzzzzopuyorumnanaktan
anlıyorum seni allahtan ben kayınvalidemlere uzağımmm teldede öle soramıyo çekiniyo iyi oluyo bi bakıma
ama tabi çevremdekilerrr ee artık bir seneyi geçti bak senle evlenenler doğurdu büyüttü ne bekliyonuz daha diyolar yaa gıcıkkkk oluyorum:jeyyar: :jeyyar:
allah ne zaman verirse diyorum artıkkk hiç umrumda bile olmuyooo alıştımmm galiba diyorum yaaa:1no2:
merhabalar hanımlar bende buralara yeni takılmaya başlayanlardanım . hamile kalmayı çok istiyorum sizler gibi ama 3 aydır malesef başaramadım. bazılarınız folik asit kullanmaya başladığınızı yazmışsınız birinci sorum . şartmıdır folik asit takviyesi. ben kullanmıyorum açıkçası pek kullanmakta istemiyorum haplarla aram pek ii değil . ikinci sorum bazılarınız iliş ki sonrası amuda kalkmak , duvara bacaklarını dayamak vs. şeylerden bahsetmiş ben bunlarıda yapmadım. sende hiç bişey yapmamışsınhala hamile olmayı mı bekliyosun demeyinfisfisfis yardım istiyorum sizlerden. hamile kalma ihtimalini güçlendirmek için neler yapabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaslar birsey sordum bir kisi bile cevap yazmadi(
valla canım kullanmandan fayda var bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için lazım ayrıca amuda kalkmak zorunda değilsin sadece yataktan 15 20 dk kalkma oda yeter inş. canım sende hamiş olursunopuyorumnanaktan
merhabalar hanımlar bende buralara yeni takılmaya başlayanlardanım . hamile kalmayı çok istiyorum sizler gibi ama 3 aydır malesef başaramadım. bazılarınız folik asit kullanmaya başladığınızı yazmışsınız birinci sorum . şartmıdır folik asit takviyesi. ben kullanmıyorum açıkçası pek kullanmakta istemiyorum haplarla aram pek ii değil . ikinci sorum bazılarınız iliş ki sonrası amuda kalkmak , duvara bacaklarını dayamak vs. şeylerden bahsetmiş ben bunlarıda yapmadım. sende hiç bişey yapmamışsınhala hamile olmayı mı bekliyosun demeyinfisfisfis yardım istiyorum sizlerden. hamile kalma ihtimalini güçlendirmek için neler yapabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum.
inşallahhhhhhhhh... folik asit bildiğim kadarıyla mercimekte falan da var bu besinleri almakta aynı etkiyi yapmaz mı acaba:uhm:
15-20 dk yatmak lazımmış canım. ben çoğunda yatmam belki de onun için 1 senedir olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
15-20 dk yatmak lazımmış canım. ben çoğunda yatmam belki de onun için 1 senedir olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bu arada tuvalete bile gitmemek lazım 15 20 dk bekleyen şartopuyorumnanaktan canım
bende yatıyorum aslında 15- 20 dakkika hatta daha fazlasını . benimde 3 aydır olmadı. ne kadar süre sonra doktora gidilmieli acaba ? :1closedeyes:
slm kızlar herkese...sanırım hala haber yok kimselerden.şekerpembem sanırım ilaç kullanmayı sevmediğin için folik asiti sormuşsun,bende bir yıldır kullanıyorum ama doğal bir ürün yani herhangi bir yan etkisi yok.hani şu piyasada olan malum doğal markalardan:))banda doktorum tavsiye etti ve bebiş içinde oldukça gerekli kullanmanda fayda var bence:))
kürtajdan sonra ne zaman adet görülüyo? 22 eylülde kürtaj oldum.ekimde hastalanirmiyim acaba kanamam yeni kesildi 10 gün sürdü.
daha gidecek çok yolumuz var güzel arkadaşım sıkma canını. gelecek elbet küçük meleklerimiz. sadece bizim sabrılı olup olmadığımızı anlamak ve onu çok istediğimizden emin olmak istiyor.
ümit bizim elimizdeki tek güvencemiz, bebişe bizi götürecek teminatımız onu da kaybedersek zaten bebişlerimize hiç bir zaman kavuşamayız
selam kızlar nasılsınız? azize den haber varmı merak ettim umarım regl olmamıştır da müjdeli haber verir bize