Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aslında bizim yüzümüz çok yumuşak herhalde, bu soranlar niye bu kadar arsızlık edip zırt bırt insanı bunaltıyosa, bundan sonra kestirme cevap vermeyi düşünüyorum, bazen üst üste gelince sinirden ağlıyorum. istemiyorum diye geçiştiriyorum.

merhabalar hanımlar bende buralara yeni takılmaya başlayanlardanım . hamile kalmayı çok istiyorum sizler gibi ama 3 aydır malesef başaramadım. bazılarınız folik asit kullanmaya başladığınızı yazmışsınız birinci sorum . şartmıdır folik asit takviyesi. ben kullanmıyorum açıkçası pek kullanmakta istemiyorum haplarla aram pek ii değil . ikinci sorum bazılarınız iliş ki sonrası amuda kalkmak , duvara bacaklarını dayamak vs. şeylerden bahsetmiş ben bunlarıda yapmadım. sende hiç bişey yapmamışsın hala hamile olmayı mı bekliyosun demeyinfisfisfis yardım istiyorum sizlerden. hamile kalma ihtimalini güçlendirmek için neler yapabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum.

valla canım kullanmandan fayda var bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için lazım ayrıca amuda kalkmak zorunda değilsin sadece yataktan 15 20 dk kalkma oda yeter inş. canım sende hamiş olursunopuyorumnanaktan

valla canım kullanmandan fayda var bebeğin sinir sisteminin gelişmesi için lazım ayrıca amuda kalkmak zorunda değilsin sadece yataktan 15 20 dk kalkma oda yeter inş. canım sende hamiş olursunopuyorumnanaktan

inşallahhhhhhhhh... folik asit bildiğim kadarıyla mercimekte falan da var bu besinleri almakta aynı etkiyi yapmaz mı acaba:uhm:

15-20 dk yatmak lazımmış canım. ben çoğunda yatmam belki de onun için 1 senedir olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallahhhhhhhhh... folik asit bildiğim kadarıyla mercimekte falan da var bu besinleri almakta aynı etkiyi yapmaz mı acaba:uhm:

400 mikrogram alması gerekiyor hamilelerin ama besinlerden sadece birazını alırız geri kalanınıda ilaçtan sağlıyoruz şimdi bile kullanmasan doktorun mecbur verecek canım sana

Son düzenleme:
15-20 dk yatmak lazımmış canım. ben çoğunda yatmam belki de onun için 1 senedir olmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu arada tuvalete bile gitmemek lazım 15 20 dk bekleyen şartopuyorumnanaktan canım

bende yatıyorum aslında 15- 20 dakkika hatta daha fazlasını . benimde 3 aydır olmadı. ne kadar süre sonra doktora gidilmieli acaba ? :1closedeyes:

bu arada tuvalete bile gitmemek lazım 15 20 dk bekleyen şartopuyorumnanaktan canım

valla dayanabilsem kuşum yatsam çok iyi olacak ama. eltimle konuştum ben geçenlerde hiç yatmamış 3. ayda hamile kalmış. belli de olmuyo millet nasıl hamile kalıyo anlamıyorum valla.

bende yatıyorum aslında 15- 20 dakkika hatta daha fazlasını . benimde 3 aydır olmadı. ne kadar süre sonra doktora gidilmieli acaba ? :1closedeyes:

ben 7. ayda gittim canım muayene oldum olması gerekenden sağlıklısın dedi. kan tahlili bile yaptırmaya gerek yok dedi. 1 sene dolduktan sonra gel yumurta takibi yapalım o günü yakalayamıyosundur dedi.

slm kızlar herkese...sanırım hala haber yok kimselerden.şekerpembem sanırım ilaç kullanmayı sevmediğin için folik asiti sormuşsun,bende bir yıldır kullanıyorum ama doğal bir ürün yani herhangi bir yan etkisi yok.hani şu piyasada olan malum doğal markalardan:))banda doktorum tavsiye etti ve bebiş içinde oldukça gerekli kullanmanda fayda var bence:))

selam canım

azize benim beklenmeyen tarihim 31 Ekim, listede güncellemiş miydin?

valla kasık ağrılarım devam ediyor canım,göğüslerimde feci şiş ama regl belirtileriyle aynı,tabi ben belirti olması taraftarıyım:)))) sende varmı canım değişiklik...

doğru söylüyosun arkadaşım Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin canlarım opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız? azize den haber varmı merak ettim umarım regl olmamıştır da müjdeli haber verir bize

selam kızlar nasılsınız? azize den haber varmı merak ettim umarım regl olmamıştır da müjdeli haber verir bize

sağol canım iyiym ben umarım sende iyisindir.maalesef azizecim regl oldu umutlar kasıma kaldı,hayırlısı diyelim inşallah listede başı çeker kasımda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…