valla kasık ağrılarım devam ediyor canım,göğüslerimde feci şiş ama regl belirtileriyle aynı,tabi ben belirti olması taraftarıyım:)))) sende varmı canım değişiklik...
hoşgeldin azizecimmm nasılsın canım?
sağol canım iyiym ben umarım sende iyisindir.maalesef azizecim regl oldu umutlar kasıma kaldı,hayırlısı diyelim inşallah listede başı çeker kasımda:))
benimde akıntım devam ediyor şekercim azaldı biraz ama hala var. bi de bugün göğüslerimde acayip batma var. ama adet olucam diye şişiyor hep öyle oldu yine ekstardan bir de batma var. ama daha önce de dediğim gibi 1 senedir belirtiler hep boş çıktığı için yine bende adet olucam diye yorumluyorum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar...ben geldim :hulya:
hoşgeldin azizecima.s.
hoşbulduk tatlımm. iyiyim oğlumla yemek yedik,yürüyüşe çıktık.
bi sizlere bakıyım dedim. sen nasılsın tatlımyerimseniben
aynen canım ya bende bir yıldır ha oldu ha olcak geçti koca bir yıllll...herşeyi belirti yapıyor olabiliriz:)))
canım hep hayırlısını istiyoruz Allahtan demekki daha zamanı gelmemiş, bende iyiyim canım sağol reglime 3 gün kaldı ama her ay olduğu gibi bu ay da regl olcam belli senin regl günün ne zamandı canım?
hoşbulduk canımmyerimseniben senden naber? varmı belirtiler?
evet canım herşeyin bir zamanı var beklemekten başka çaremiz yok...benimde geçen ay 15 di,genelde 2 gün öne gelir 13 olsa işte bir hafta var.banada regl olucam gibi geliyor,kasık ağrılarım var hayırlısı canım ya:))
senin az kalmış inşallah güzel haberler verirsin bize:)))
selam kızlar ben geldimopuyorumnanaktan