Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu arada kendimide tanıtayım.daaa 20 yaşındayım 3.5 aylık evliyim zemuszemus(gencim güzelim havam var benim)zemuszemus
memnun oldum too be cim ben de 23 yaşında 1yıl 1hafta 2 günlük evliyim
ayrıcana
(AYRICANA MEN DAHA GÖZEL DAHA GENÇ VE DAHA DA HAVALI Bİ GACIYAM ŞEKERİM)kaydirigubbakcemile3

kız neden bahsedıyon selcan nerde konu acmış azıze abla...

gunaydin nohutlupilavim. gecmisi okudum hic sasirmadim bunu bekliyodum zaten. ben ondan ozur dilerim ama ici rahat olsun ona yasttiklarim icin cok cok ozur dilerim cicek. senden baskada kimsenin umrunda degilmisim. insanlari pesimden kosturmak icin yapmadim ayrica bunuda.

YA PİSON NERDESIN SEN ÇOK ÜZDÜN DÜN HEM BENI HEM UGUR BÖCÜGÜNÜ AŞK OLSUN SANA ARAMIZDA KÜÇÜK Bİ TARTIŞMA GEÇSE (KI HİÇ ÜSTÜNDE DURULUP ABARTILACAK Bİ KONU DEGIL BANA GÖRE)HEMEN TOPICIMI TERK ETCEN KIZDIM SANA BEN KÜSTÜM GÖNLÜMÜZÜ L ŞİMDİK UGUR BÖCÜĞÜML BENIM:umursamaz:
bayanssulusmile

canim benim ben uzmek istermiyim ugurbocugumuzu ama cicegin son yazdiklari gercekten ama gercekten cok kotu geldi. ama gercekten hic yazasim yok. bugunde cicegin ne yzadigini cok merak ettigimden girdim.

pison konuyu kapattık önceki sayfalrı okuduysaaan.
tekrar açılsın istemiorum.benim okluğumdada konuşulsun isteniorum.çok ama çok gereksizzz.sende kapat artık olurmu.
topiğide terk etmeee.herşeyi oluruna bırak bundan daha güzel bi yol yok olurmu.
tüm iyi niyetimle yaıorum artık bitsin taamammm mı

Bu konu bence kpansın artık uzaılacak bırŞey yok ortada ÇıÇek kedı sevmek zorunda degıl sende onun sevdıgı herhangı bırŞeyı sevmek zorunda degılsın bna bızlerde dahılız hepımız ayrı bı kıŞılıgız unutmayalım bunu lutfen...
Ben topıcımızın bu Şekılde mesajlarla dolmasından rahatsızım aÇıcası ama konu sızın konunuz ben bır daha yorum yazmayacagım bu konuyla ılgılı sadece onu belırtım....ÇıÇekle de dargın olmanızı ıstemem tercıh ıkınızın tabıkı canım....

aynı zamnda aynı şeyleri yazmışızz

cok yanlis anlamissin nohutlupilavim konuyu, ben cicegi birseyi sevdirmeye kalkmadim sadece yazdigi birseyin dogru olmadigini ve ona link gonderdim. o da demedigini birakmadi bana. neyse ben uzuldum bosu bosuna sadece.

kızlar bn kaçtım keşke pison msjını okuyup gitseydim

öpüorum kıslar

ne yazmami bekliyon cicek? sen kapamissin kopuyu kendince atmissin lafinida bana. bende kapatayim o zaman ama bir daha ozur dilerim senden kirmissam uzmussem seni yine ozur dilerim. o linki koymaz olaydim butun suc benim nasil olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…