memnun oldum too be cim ben de 23 yaşında 1yıl 1hafta 2 günlük evliyimbu arada kendimide tanıtayım.daaa 20 yaşındayım 3.5 aylık evliyim zemuszemus(gencim güzelim havam var benim)zemuszemus
kız neden bahsedıyon selcan nerde konu acmış azıze abla...
gunaydin nohutlupilavim. gecmisi okudum hic sasirmadim bunu bekliyodum zaten. ben ondan ozur dilerim ama ici rahat olsun ona yasttiklarim icin cok cok ozur dilerim cicek. senden baskada kimsenin umrunda degilmisim. insanlari pesimden kosturmak icin yapmadim ayrica bunuda.
YA PİSON NERDESIN SEN ÇOK ÜZDÜN DÜN HEM BENI HEM UGUR BÖCÜGÜNÜ AŞK OLSUN SANA ARAMIZDA KÜÇÜK Bİ TARTIŞMA GEÇSE (KI HİÇ ÜSTÜNDE DURULUP ABARTILACAK Bİ KONU DEGIL BANA GÖRE)HEMEN TOPICIMI TERK ETCEN KIZDIM SANA BEN KÜSTÜM GÖNLÜMÜZÜ L ŞİMDİK UGUR BÖCÜĞÜML BENIM:umursamaz:
bayanssulusmile
Bu konu bence kpansın artık uzaılacak bİrŞey yok ortada ÇİÇek kedİ sevmek zorunda degıl sende onun sevdıgı herhangı bİrŞeyİ sevmek zorunda degılsın bna bİzlerde dahılız hepİmİz ayrı bİ kİŞİlİgİz unutmayalım bunu lutfen...
Ben topıcımızın bu Şekılde mesajlarla dolmasından rahatsızım aÇıcası ama konu sİzİn konunuz ben bİr daha yorum yazmayacagım bu konuyla İlgİlİ sadece onu belırtım....ÇİÇekle de dargın olmanızı İstemem tercıh İkİnİzİn tabİkİ canım....
Bu konu bence kpansın artık uzaılacak bİrŞey yok ortada ÇİÇek kedİ sevmek zorunda degıl sende onun sevdıgı herhangı bİrŞeyİ sevmek zorunda degılsın bna bİzlerde dahılız hepİmİz ayrı bİ kİŞİlİgİz unutmayalım bunu lutfen...
Ben topıcımızın bu Şekılde mesajlarla dolmasından rahatsızım aÇıcası ama konu sİzİn konunuz ben bİr daha yorum yazmayacagım bu konuyla İlgİlİ sadece onu belırtım....ÇİÇekle de dargın olmanızı İstemem tercıh İkİnİzİn tabİkİ canım....
NEYSE CANIM AZIZE ABLA GİRERSE ONA SORARIM SEN GEÇ KALMIDINMI KIZZZzemuszemusbilmiom kiiii nohutcum
kızlar bn kaçtım keşke pison msjını okuyup gitseydim
öpüorum kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?