sagol tatlımm sıra sizde inşallah dualarımla bırlıkte:Saruboceq::Saruboceq:nohutlumm artık kesınlesmıs sanırım hamıs oldugun lıstede gordumm cok sevındım senın adına bebekımm
allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın bebem:)
tamam çiçegemm keyfıne bak bana gezmek yasak nede olsa ben beklerım sizizemuszemuseve geçince çok yorma kendini taam mıı.
öğleden sora ben yokum kzuzu.saat 2 de kuzenimle buluşcaz
evettt çiçegem taaa kendısı....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:bebk çizelgesi msj ların altında olan takvim gibi olan şey miii (ay çok komik anlattım )
ya walla bılmıomkı unuutumm...tıcer dıe bıseydı galıba ordan da yapılıoo bebekım...cok zor yaptım ya hepsı ındgılızcee googleden hep cevırı yaparak yaprtımm bburdakı anasayfadan yardım edılıo hemen basta olmasılazımm:) kız ne kadarlıkmısşşıın
ay hastalıgıma 5 gun kaldı ya sımdıden basladı stres bende ya cıcek sende belırtıler warmı??
heyyyy altdakı arkadaşımızz too_be seni hep orda görüyom ama yukarı hiç çıkmıyonnn:icecream:
ayy ıı ııı kız coksevındım walla ya nazar degmesın oku kendını hepp..ben cokınanarım nazara burda yazıoz bıde kımse ustune alınmasın aramızda oleseyler olmaz ama sımdık sana ozenenler olur falann dıe dıorumm allah herkesı saglıklı bebek nasıp etsın tabı :)
topiğin bekçisi gibi bu kuzu ya.kopuorum sana wallaaa bebbeem
ya nepimm çiçegem ordan bakıp kaçıyolar bozuluyorum yaaa...topiğin bekçisi gibi bu kuzu ya.kopuorum sana wallaaa bebbeem
bende 1 haftadırr mıde bulantısı war sabahları ve aksam uzerıne dogru oluoo...
bıde 3 gun once oldu bana annemde kalıodum hıc halım yoktuu bole kolumu bıle kaldırıp koyucak halım yoktu walla..ne bılım yafss kendı kendıme gelın guvey oluorummune:)eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3CANIM YAAA YAZIK SANA VALLA OKU OKU BİTMEZZZ NESE YARIM SAATE BİTER İNŞALLAH...yazdıklarınızı okuyorum geçmişi bitirirsem yanınıza gelcem inş:lepi:ne topikmiş yahuuu oku oku bitmio bereket var bu topikte:teytey:
walla nohtluu gecen mırageyı de yakalamıstı kız da canım acıklıo bıde buda dınlemıo bıseyii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?