Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm azize bir tek ben burdayim galiba. ama canim cok sikkin tabiki.

slm canımm...geldiğin çok iyi oldu ama yerimseniben
artık bırak olanları unut lütfen olan oldu hepimiz insanız unutma kırıla biliriz önemli olan herşeyi unutup hiç birşey olmamış gibi davranmak yerimseniben
şimdiden itibaren kimse bu konu hakkında yorum yapmasın kızlarrrr olurmu canlarım zemuszemus
1,2,3 tıpppppppppppppppppppppppppppppp.

alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:

:Saruboceq:2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

greemaan..............2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
remainder..............6 şubat
gulanne.................8 şubat
selennur................9 şubat
cesu.....................9 şubat
laubali...................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38................13 şubat
maybebaby...........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
pison....................15 şubat
gncam..................15 şubat
lover1984..............16 şubat
mervam................16 şubat
cicek8182............16 şubat
sutbeyaz..............17 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
askizi...................20 şubat
bembeyazev..........20 şubat
bafo......................23 şubat
pelin67..................23 şubat
canyakomoz..........24 şubat
naaz.....................26 şubat
gokcegokce..........27 şubat
azize1..................27 şubat
denizdeni..............27 şubat
destina25..............30 şubat

:Saruboceq:2010 mart ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

mız mız.............................1 mart
ruzgarim............................2 mart
yakamozzz........................2 mart
yarencik60.........................5 mart
YAREn..............................6 mart

neva_.................................6 mart
mirage1983........................15 mart

:teytey: hamilelerimiz alkisalkisalkis

:nazar:ozlemcano...............tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:nohutlupilav..............tebrikler alkisalkisalkis:nazar:
:nazar:b.u.l.u.t....................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:demetnur.................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:crystal_im................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:pembehera...............tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:htcyz.......................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:ashemez..................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:sleepy80..................tebrikler alkisalkisalkis

:nazar: hamile arkadaşlarmızı kutlarım :lepi: darısı bekleyenlerin başına :Saruboceq:

slm canımm...geldiğin çok iyi oldu ama yerimseniben
artık bırak olanları unut lütfen olan oldu hepimiz insanız unutma kırıla biliriz önemli olan herşeyi unutup hiç birşey olmamış gibi davranmak yerimseniben
şimdiden itibaren kimse bu konu hakkında yorum yapmasın kızlarrrr olurmu canlarım zemuszemus
1,2,3 tıpppppppppppppppppppppppppppppp.

bilmiyorum canim cok kafam karisti gercekten sizide bu konunun icine soktugum icin ozur dilerim gercekten sizde arada kaldiniz. bu arada azize bi topigi ben basindan beri okudum senin hamileligini herseyi okudum. dun o arada yazdigim uzun oldugu icin cevabin onceki sayfada kalmis ve yazmadin sandim o heyecanla. bunuda bimeni isterim.

iyiz be ya...sen nasılsen iyimise, kaydirigubbakcemile3

ee canmm dr.gidiyon mu bugün? yoksa adetin bitmesinimi beklicen?:icecream:

gidicem canım diğer doktorumda yaptırdığım kan testi falan ne varsa onlarıda götürcem bakalım ne diycek yumoş takibi yapıcaksada zaten 3 veya 5.günü başlamam lazım en azından zaman kaybı olmaz nohutlu pşlava arkadaş kazım:lepi:

bilmiyorum canim cok kafam karisti gercekten sizide bu konunun icine soktugum icin ozur dilerim gercekten sizde arada kaldiniz. bu arada azize bi topigi ben basindan beri okudum senin hamileligini herseyi okudum. dun o arada yazdigim uzun oldugu icin cevabin onceki sayfada kalmis ve yazmadin sandim o heyecanla. bunuda bimeni isterim.
olsun canmm boşver ben unuttum bile...yerimseniben
gidicem canım diğer doktorumda yaptırdığım kan testi falan ne varsa onlarıda götürcem bakalım ne diycek yumoş takibi yapıcaksada zaten 3 veya 5.günü başlamam lazım en azından zaman kaybı olmaz nohutlu pşlava arkadaş kazım:lepi:

hadi inşallah güzer geçer canmm :Saruboceq: memnun kalırsın...
dr.geldikten sonra anlat neler oldu ben mereak ederim şimdi :1hug:

slm mirage nasilsin canim? boyle birsye tanik olmanizi asla istemezdim ama olan oldu. cok kotu hissediyorum kendimi butun moralim bozuldu gercekten

TATLIM BOZMAYIN MORALİNİZİ YA TAM GEÇMİŞE DÖNEMEDİM NE OLDU ANLAMADIM AMA BURADA YAZIŞMALARDAN BİRBİRİMİZİ YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRZ YÜZYÜZE OLMAKLA BURASI FARKLI YANLIŞ ANLAŞMALAR OLMUŞ DÜZELİR ÇİÇEEEMDE SENDE SIKMAYIN CANINIZIŞeniz

TATLIM BOZMAYIN MORALİNİZİ YA TAM GEÇMİŞE DÖNEMEDİM NE OLDU ANLAMADIM AMA BURADA YAZIŞMALARDAN BİRBİRİMİZİ YANLIŞ ANLAMIŞ OLABİLİRZ YÜZYÜZE OLMAKLA BURASI FARKLI YANLIŞ ANLAŞMALAR OLMUŞ DÜZELİR ÇİÇEEEMDE SENDE SIKMAYIN CANINIZIŞeniz

evet tatlim ben burda ailemle arkadaslarimla konusamadigim konulari size anlatabiliyorum, gercekten hem cok guzel hemde cok zor karsimizdakinin kissiligini bilemiyoruz bir fotograftan taniyamayiiz birbirimizi. benim cok kalbim kirildi gercekten burda.
benimde gunler yaklasiyo bakalim nolcak merakla bekliyorum. senin icinde hayirlisini diliyorum gelsin ugurbocugunun kardesleri bakalim

KIZÇELER ŞıTRES YOK BAK HEPıNıZ GÜN SAYIYOSUNUZ BENDE FARKLI Bı YORUM GETıREYıM KEDıDEN ÖDÜM PATLIYO ohaoldumsmilelaelaelaelaelaedelikafadulden KORKULU RÜYAM :roflol:

Back
X