Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tatlımm ben geçmişi zaten okudum pisonada bu kadar byütecek birşey olmadıgını söyledım...kedi sevip sevmemek senın tercıhın tabıkı....ben severım ama evımde beslemem buda benım tercıhım mesela..ama sevene ve besleyene kimsenin birşey söyledigi yok ki....ben ayrıca sunada çok üzüldüm..senınle tartışma yaşamış olabılır (her ne kadar boş bi konu olsada bana göre)ama bu topıc e bırdaha girmem sözü benı üzdü...netıcede burda ortak paylaşım yapıyoruz ve kaç kisiyiz hepimiz birbirimizin sevdigi seyi sevip sevmedigi seyi sevmemezlık yapamayız...ortak noktalarımız oldugu gibi omadıgımız noktalarda var tabıkı....AYRICA PİSON BU SADECE ÇİÇEGE YAZDIGIM Bİ MESAJ DEGIL SENINDE OKUYACAGINI BİLİYORUM...OKU VE BİZİ DAHA FAZLA ÜZME OLURMU:CüvCüv:

hemde ne kadar boş bi konu canım benim.böle bi mevzunun içinde olduğum için utanıorum valla.bizim çok daha önemli sorunlarımız var.
bence daha da uzamasın die burda noktayı koyalım diorum.
ben bi yere gitmeyi düşünmüorum.gelenlerede hepimiz pisona davrandığımız gibi davranıp içimize alıoruz.
karşılığı bu olmamalı die düşünüorum.
beni buraya azize abla davet etti.bende geldim bi dahada gidemedim.gitmeyede niyetim yok

aynen canım şimdi ekım annelerı topıcıne girip gerı buraya kaçıyorum kenımı buraya aitmiş gibi hissediyom bee sizi bırakamıyommm

bnde 14 subatı bekliyorum insallh gelecek bebişim hiç progesteron testi yaptıranınız oldumu

yok canım annemdeyım yarın geçerım artık eve... evet azıze aba erken kalkıyo ya yoruluyo sanırım...nese öglenden sonra girer inşallah yakamoz da zaten ders çalışıyomuş... yaren de nadır giriyo

nohutlumm artık kesınlesmıs sanırım hamıs oldugun lıstede gordumm cok sevındım senın adına bebekımm

allah hayırlısyla kucagına almayı nasıp etsın bebem:)

yok canım annemdeyım yarın geçerım artık eve... evet azıze aba erken kalkıyo ya yoruluyo sanırım...nese öglenden sonra girer inşallah yakamoz da zaten ders çalışıyomuş... yaren de nadır giriyo

eve geçince çok yorma kendini taam mıı.
öğleden sora ben yokum kzuzu.saat 2 de kuzenimle buluşcaz

kızz nıe ole dıonn:) gırıom kımse olmuo:) 2 gunde kocısın tatılıydı gezdıkk ask tazeledıkk kusmustukk ya:):):)

ya walla bılmıomkı unuutumm...tıcer dıe bıseydı galıba ordan da yapılıoo bebekım...cok zor yaptım ya hepsı ındgılızcee googleden hep cevırı yaparak yaprtımm bburdakı anasayfadan yardım edılıo hemen basta olmasılazımm:) kız ne kadarlıkmısşşıın

ya walla bılmıomkı unuutumm...tıcer dıe bıseydı galıba ordan da yapılıoo bebekım...cok zor yaptım ya hepsı ındgılızcee googleden hep cevırı yaparak yaprtımm bburdakı anasayfadan yardım edılıo hemen basta olmasılazımm:) kız ne kadarlıkmısşşıın

Back
X