hadı hayırlısı inşallah canm umarım bı yegen daha gelıyodur bizlereemerhaba arkadaşlar azize merhaba bugün hala adet olmadım mide bulantılarım umarım hamileyimdir canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadı hayırlısı inşallah canm umarım bı yegen daha gelıyodur bizlereemerhaba arkadaşlar azize merhaba bugün hala adet olmadım mide bulantılarım umarım hamileyimdir canım
tatlımm ben geçmişi zaten okudum pisonada bu kadar byütecek birşey olmadıgını söyledım...kedi sevip sevmemek senın tercıhın tabıkı....ben severım ama evımde beslemem buda benım tercıhım mesela..ama sevene ve besleyene kimsenin birşey söyledigi yok ki....ben ayrıca sunada çok üzüldüm..senınle tartışma yaşamış olabılır (her ne kadar boş bi konu olsada bana göre)ama bu topıc e bırdaha girmem sözü benı üzdü...netıcede burda ortak paylaşım yapıyoruz ve kaç kisiyiz hepimiz birbirimizin sevdigi seyi sevip sevmedigi seyi sevmemezlık yapamayız...ortak noktalarımız oldugu gibi omadıgımız noktalarda var tabıkı....AYRICA PİSON BU SADECE ÇİÇEGE YAZDIGIM Bİ MESAJ DEGIL SENINDE OKUYACAGINI BİLİYORUM...OKU VE BİZİ DAHA FAZLA ÜZME OLURMU:CüvCüv:
bnde 14 subatı bekliyorum insallh gelecek bebişim hiç progesteron testi yaptıranınız oldumu
yok canım annemdeyım yarın geçerım artık eve... evet azıze aba erken kalkıyo ya yoruluyo sanırım...nese öglenden sonra girer inşallah yakamoz da zaten ders çalışıyomuş... yaren de nadır giriyo
şaka edıyommm bebemmm...ohhh aşk tazeledınız demek sizi gidi siziiiilülülülülülükızz nıe ole dıonn:) gırıom kımse olmuo:) 2 gunde kocısın tatılıydı gezdıkk ask tazeledıkk kusmustukk ya:):):)
selcan kızz bu arada bebek çzelgesını hangı siteden yaptın çepık adını ver ben yaptım olmadı ya dandık bi siteydi sanırım...