Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşallah canmm...benimde aynıydı göğüslerime dokunamıyodum.
güzel haberlerini bekliyoz tatlımm.yerimseniben

bu kadar gün olmasina ragmen adet günüme...olabilirmi acaba???

canmm benim adetime 10 gün varken çok belirtiler vardı anlamıştım bişeyler olduğunu ve adetime 4gün varken test yaptım çıktı...sendede olabilir canmm inşallah:Saruboceq:

canmm benim adetime 10 gün varken çok belirtiler vardı anlamıştım bişeyler olduğunu ve adetime 4gün varken test yaptım çıktı...sendede olabilir canmm inşallah:Saruboceq:

tesekkür ederim canim insallah birseyler olur bu ay...insallah...

askisi nasıldı belirtilerin benimde 7 günüm var ama hiç bi belirtim yo aksine adet olcam gibi şişti göğüslerim herzaman şiştiği zamnada ve şekilde...

sorma yaaa çok üzgünüm bende...uzadıkça uzadı kedi muhabbetiCADIARZU
evet abla çok gereksız uzamış bu konu ya.... pison lütfen okursan yazdıklarımı dikkate al... bence birbirinizi üzecek kıracak hiç birşey yok ortada lütfen bir daha yazmam falan deme..üzülüyorum gerçekten bence biz burda çk güzzel arkadaşlık kurduk böyle basıt şeylerle bozmayalım bunu lütfenn....bilmiyorumkismile

neyse canmm inşallah düzelir...cicek in haberi bile yok yaa...
zannedersem yoktu gitmişti...bilmiyorumkismile

kızlar yaaa ne zaman yazsam sallamıonuz heee ölecem meraktan anlayın..........

tatlımm okudum yazını 1haftan kalmış adete...inşallah hamilesindir canmm.
ben 1hafta kala oooo anlamıştım hamile olduğumu.duramadım test bile yapmıştım

varda siz topiğinize yeni gelenleri takmıyosunuz anlaşılan....................
bence siz yanlış anlamışsınız anlaşılan....şuan zaten topıc tek tük kişi aktif...açıkcası bende geçmiş okudugum için ilgilenemedim...
Yenı eski diye bir kavram yok bizim için yani canım en azından kendı adıma öyle arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…