II aksamlar kizlar...nasilsiniz...hamisleri tekrar tebrik ediuyorum burdan...ben 20 subatta rahatsizlanmaliyim yani aslinda...ama dsünden beri gögüslerim cok feci yaaa daha simdi farkina variyorum cünkü dokunamiyorum!!! dahada cok gün var adetime!!!! umutlaniyorum kizlar, insallah bebis benimledir...öptüm herkesi canlarim
inşallah canmm...benimde aynıydı göğüslerime dokunamıyodum.
güzel haberlerini bekliyoz tatlımm.yerimseniben
bu kadar gün olmasina ragmen adet günüme...olabilirmi acaba???
nohutum hoşgeldin pilavımmm....nabr hamişimmm
hoşbulduk ablam ... şuan şaşkınlık içine geçmişi okuyorum....ya niye böyle oldu şimdi üzüldüm yaa...
canmm benim adetime 10 gün varken çok belirtiler vardı anlamıştım bişeyler olduğunu ve adetime 4gün varken test yaptım çıktı...sendede olabilir canmm inşallah:Saruboceq:
evet abla çok gereksız uzamış bu konu ya.... pison lütfen okursan yazdıklarımı dikkate al... bence birbirinizi üzecek kıracak hiç birşey yok ortada lütfen bir daha yazmam falan deme..üzülüyorum gerçekten bence biz burda çk güzzel arkadaşlık kurduk böyle basıt şeylerle bozmayalım bunu lütfenn....bilmiyorumkismilesorma yaaa çok üzgünüm bende...uzadıkça uzadı kedi muhabbetiCADIARZU
evet abla çok gereksız uzamış bu konu ya.... pison lütfen okursan yazdıklarımı dikkate al... bence birbirinizi üzecek kıracak hiç birşey yok ortada lütfen bir daha yazmam falan deme..üzülüyorum gerçekten bence biz burda çk güzzel arkadaşlık kurduk böyle basıt şeylerle bozmayalım bunu lütfenn....bilmiyorumkismile
kızlar yaaa ne zaman yazsam sallamıonuz heee ölecem meraktan anlayın..........
evet bu akşam kımse yok...
varda siz topiğinize yeni gelenleri takmıyosunuz anlaşılan....................
sende değişiklikler varmı tatlım?
bence siz yanlış anlamışsınız anlaşılan....şuan zaten topıc tek tük kişi aktif...açıkcası bende geçmiş okudugum için ilgilenemedim...varda siz topiğinize yeni gelenleri takmıyosunuz anlaşılan....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?