Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaaaa neden ki? sıkma canını olabilir canmm bazen böyle şeyler yerimseniben

bazen konusmamak gercekten daha hayirli canim, kendini kanitlamaya calicmican ben bunu anladim. birdahada kimseye bisey anlatmaya kalkmicam oldugumuz konu disinda, bosu bosuna kendimi uzdum burda. neyse.
bu arada seni mart nisan mayis topiginde gordum azizem yoksa birakiyonmu bizi:)

yok tatlım burayı bırakırmıyım hiç...sadece bi uğradım o aylarda hamile kalmak istediğimi yazdım canmm...ben burda sizlerle çok güzel şeyler paylaşıyoz...
burası eylül ayından beri sürüyo yani 5ay olmuş...arada topic ziyarewtlerim oluyo tabi.
ama burası bambaşka çünkü sizler varsınız yerimseniben

bende marta kaldim sanirim belkide nisana bilemiyorum. nedense hep korunmayi biraktigimiz ay hamile kalicam hemen gibi hissettim bende ama 3 ay oldu yine olmadi. butun arkadaslarim tanidiklarim hemen hamile kaldilar ugrasmadan boyle. senin hamile kalamama gibi sorunun yok sanirim yine sanslisin bir bakimda. icimden bir his normal yollarla olmucak sanki diyor

bilgisaayarım şu an inanılmaz yavaş kızlarr.bi taraftan benimkii.sıkışmış durumdayım.
pison sen konuyla ilgiili bişi yazdıkca ben görünce cvp verme isteği duyuyoruuum.papaaz olcam vallaaa.bilgisayarı yatak odasına getirdim şimdi. bu msj ıda yazim dieeeee.

ben ne olduğunu çok iyi biliorum.linki açmadım bileee.mikrobu kapmış biri olarak bilmemm mümkünmü.
şöle anlatım.sadece kedin bağırsağında yaşıo.kediden otlaara,başka hayvanlara ordanda insanlara geçebilio.o yüzden yeşiillikler iyi ıkanmalı.çiğ ete dokununca eller yıkanmalıııı.bi sürü şey sayabilirm sana.
ben senin kedin olduğunu çoktan biliodum.sadeece bugün kedi sevmem dedim.sende hayvan sevmiyenlei anlama dedin.bende sana sadece kedi sevmem dedim ve açıkladım.neden uzatıosun ki anlamadım.bana kızma demişsin sana kızmıorum dedim ama sen hala bişi sölüosun.sen nie kedi besliosun demedim ki.sadece bi huyumu söledim bu kadarda basit.link göndermne grek yok.
lütfen bu konuyla ilgili bişi sölmeeee.senin için hassas demekkiiiii.kapat canım daha ne diiiim.

kirici oluyosun cicek lutfen ama sen sadece ve sadece kedilerden geciyo yazmissin ilk yazinda dikkatini cekerim ondan link gonderdim sana. kedim olduguna gore banada dokunuyo ucu tabi. gercekten elim ayagim titredi yazdigini okuyunca ne dicegimi bilmiyorum. elim kirilaydida gondermeseydim keske o linki. ben keyifle kedimi taradim falan yazdim yazmaz olaydim. gercekten aglattin beni cok uzuldum bilmiyosundur belki ama ben cok hassas biriyim

hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben belki mart ayındada korunurum 2ay çok az gibi geliyo kürtajdan sonra bakalım kısmet ne olcak :Saruboceq:

azizem ben cikiyorum belkide hic gelmem birdaha buraya cicek cok kotu hissetmemi sagladi. ksusra bakma. hepinizi cok sevdim gercekten. birgun hamile kalirsam gelip mujdeli haberimi veririm.

yaaa kızlarr lütfen sakin olun...
pisoncum cicecimmm kapansın bu konu kızlarr rrrrrrrrrrrrrr

ablanızı dinleyin bakiiiiiiiiyiiim

azizem ben cikiyorum belkide hic gelmem birdaha buraya cicek cok kotu hissetmemi sagladi. ksusra bakma. hepinizi cok sevdim gercekten. birgun hamile kalirsam gelip mujdeli haberimi veririm.

aaa ama olmaz ki :gitme: benide üzme şimdi bu sözlerlee...

yok canim beni gercekten cok kirdi hickirikla agliyom su anda. ona gore insan kirmak cok kolay demekki ama benim icin bu kalbinde kirildimi geri donmesi cok zor. yok linki bile acmadim gerek yoktu gondermene, kusura bakma ama cocuk yok karsisinda.
keske diyorumya yazmasaydim elim kirilaydi keske.

en cokta buraya yabanci bir kimse girince bunlarda ne dicek ona uzuluyorum keske silinebilse bu mesajlar. ben boyle bisey gormedim. daha uzatmicam azize ben kaciyorum canim, kismet ne diyim oysa cok guzel zaman geciriyodum sizinle.optummm

II aksamlar kizlar...nasilsiniz...hamisleri tekrar tebrik ediuyorum burdan...ben 20 subatta rahatsizlanmaliyim yani aslinda...ama dsünden beri gögüslerim cok feci yaaa daha simdi farkina variyorum cünkü dokunamiyorum!!! dahada cok gün var adetime!!!! umutlaniyorum kizlar, insallah bebis benimledir...öptüm herkesi canlarim

pison ama böyle olmaz canmm...benseni hep bekliyom ona göre...

sagol tatlim ama buraya geldikce bu aksam yasananlar aklima gelcek. cok hassas oldugum icin heralde beni cok etkiledi. daha fazla bu konuyla sayfalari doldurmak istemiyorum tatlim. nohutlupilavim azizem hoscakalin:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…