Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

neyi peki nerden anladın ben anlatmiim etkilenmemek için sen sölesene belirtilerini
bende göğüs ağrısı sızlaması çok dolgunlaşması,uyku hali uyuşukluk bende hiç olmazdı,gaz vardı karnımda şişkinlik hissi,kasığımda batmalar oluyodu...adetime 1hafta kala şüphelendim ve adete 4gün vardı evde test yaptım iki çizgi çıktı.hamileydim...
ama bebeğimi kaybettim 6hafta önce.12 haftalıkken karnımda kalbi durdu.aldılar.
UYKU HALI FALAN VAR ABLA YORGUN HİSSEDİYORUM ÇOK DİNLNMİŞ OLSAM BİLE BİDE GAZ PROBLEIM DEVAM EDIYO... BU KADARINA ŞÜKÜR ŞİMDİLİK CİDDİ BİŞEY YOK BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH....:hulya:

aynen bende böyleydim canm gaz çok vardı bide uyku hali hep yatmak istiyodum.

canım beniiimm üzme kendini sağlık olsun en kısa zamanda yeniden nasip etsin allah inşallah...

evet azıze abla bende uyumak istiyorum süreklı ama engel oluyorum kendıme sonra daha kötü hissediyorum çünkü...gaz problemı için rennie çigneme tablet kulanıyorum o çok iyi gelıyo allahdan...

azize geçmiş olsun başınsağolsun eşininde başısağolsun eşinede geçmiş olsun diliyorum sabır diliyorum ikinizede inşallah bi bebeğin olur bi evladın olur yüce allah inşallah rahmine güçlü yüce nur yüzlü melekleriyle indirir rahmine bebeğini inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın allahım sana bebek versin evlat versin allah eşine ve sana çok büyük sabırlar versin allah nasip ederse bebeğin olursa bebeğin sana tutunur inşallah bende bugun tüp bebek tedavisine başladım yumurta hücrelerimin boyutlarını ölçtüler

evet azıze abla bende uyumak istiyorum süreklı ama engel oluyorum kendıme sonra daha kötü hissediyorum çünkü...gaz problemı için rennie çigneme tablet kulanıyorum o çok iyi gelıyo allahdan...

dr. danışmadan bişey alma canmm yaa...bişey olmasın allah korusun.

azize geçmiş olsun başınsağolsun eşininde başısağolsun eşinede geçmiş olsun diliyorum sabır diliyorum ikinizede inşallah bi bebeğin olur bi evladın olur yüce allah inşallah rahmine güçlü yüce nur yüzlü melekleriyle indirir rahmine bebeğini inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın allahım sana bebek versin evlat versin allah eşine ve sana çok büyük sabırlar versin allah nasip ederse bebeğin olursa bebeğin sana tutunur inşallah bende bugun tüp bebek tedavisine başladım yumurta hücrelerimin boyutlarını ölçtüler

ne güzel dua etmişin sen öle tüylerim havalandı
allah sanada gönlünün tüm muradını versin inşallah

çok sağol canmm güzel dileklerin için yerimseniben benim bir oğlum var zaten biz oğluşa kardeş için uğraşıyoz canmm...hayırlısıyla inşallah.senin içinde hayırlısı olsun arkadaşım.:Saruboceq:

alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:

:nazar:2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

greemaan..............2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
remainder..............6 şubat
gulanne.................8 şubat
selennur................9 şubat
cesu.....................9 şubat
laubali...................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
pison....................15 şubat
gncam..................15 şubat
lover1984.............16 şubat
mervam...............16 şubat
cicek8182............16 şubat
sutbeyaz..............17 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
askizi...................20 şubat
bembeyazev..........20 şubat
bafo......................23 şubat
pelin67..................23 şubat
canyakomoz..........24 şubat
naaz.....................26 şubat
gokcegokce..........27 şubat
azize1..................27 şubat
denizdeni..............27 şubat
destina25..............30 şubat

:nazar:2010 mart ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

mız mız.............................1 mart
ruzgarim............................2 mart
yakamozzz........................2 mart
yarencik60.........................5 mart
YAREn..............................6 mart

neva_.................................6 mart
mirage1983........................15 mart

hamilelerimiz alkisalkisalkis

:nazar:ozlemcano...............tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:nohutlupilav..............tebrikler alkisalkisalkis:nazar:
:nazar:b.u.l.u.t....................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:demetnur.................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:crystal_im................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:pembehera...............tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:htcyz.......................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:ashemez..................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:sleepy80..................tebrikler alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :lepi:

gelsin bebişlerimiz :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
evet tatlım...inan hala aklım başka tarafta... pisonu düşünüyom yaa...
cicekte gelmedi o da şaşırcak...

sorma yaa...hiç uzatılcak bir konu yok ortada....
dedigin gibi çiçekde şaşırıcak görünce ve üzülecek....
ya biz msn adresı falan da almadık pisonun almş olsak ordan ulaşırdık...

Back
X