amin canım inşallaaaah
sen foto koycaktın ya bi tek seni görmedik
kızlar performans düşüklüğü görüorum.kimse yazmııo.şimdi msj ların uçuşuo olması lazıııım
slm hoşgeldin...
hoşbulduk canım
eline sağlık ama biliomusun kedileri hiç sevmem.sevene saygım var amaaa
canım daha internete yükleyemedim en kısa zamanda görceksiniz iki gündür burda yoktum eşimle istanbula gittik bugunde akşama kadar iş yaptım vakit bulamadım
kaydirigubbakcemile3 kimsenin hali yok herhalllll kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile kızlarrrr
e sen anlat azizecim o zaman. bende kalkip tatli gibi birseylermi yapsam diyorum oturmaktan canim sIkIldI.
tamam cannım sen haber verirsin ozaman
herhalde bir kotuluk gordun kedilerden yoksa sana zarari olmayan birseyi neden sevmiyesinki? bazen bir arkadastan bile yakin olabilir insana bir hayvan. yolda ac bir kedi gordugumde bile acirim, bende kedileri kopekleri sevmiyorum insanlari anlayamiyorum dogrusu. ustune alinma canim seni tanimiyorum bile ama ben butun hayvanlari cok seviyorum.
ewet aynen öle.sadece ve sadece kedilerde bulunan ve çeşitli yollarla insana bulaşan mikrop çıktı bende.
duymuşsundurrrr.TOXOPLAZMA hamile kalmadan öncede bu testi genelde doktorlar istiolar çünkü çok öenmlii.
hamilelikte geçirirsen ya düşük oluo yada bebeğin yaşıo ama çok büyük hasarlar oluo bebeğinde.o yüzden hiç ama hiç sevmiorum o yüzden çok ağır antibiyotikler kullandım.ve o mikrobu def eetttik vücudumdan.
tabi benim düşüklerimin sebebi bu değil araştırılırdı.
ama farkında olunmasaydı.bundan sonrakilerin sebebi olabillrdi.
o ilaçları kullanırkende zor günler geçirdim
umarım anlamışsındır neden sevmediğimiii.
of offfffffffffffffffffffffffffffffff
ewet aynen öle.sadece ve sadece kedilerde bulunan ve çeşitli yollarla insana bulaşan mikrop çıktı bende.
duymuşsundurrrr.TOXOPLAZMA hamile kalmadan öncede bu testi genelde doktorlar istiolar çünkü çok öenmlii.
hamilelikte geçirirsen ya düşük oluo yada bebeğin yaşıo ama çok büyük hasarlar oluo bebeğinde.o yüzden hiç ama hiç sevmiorum o yüzden çok ağır antibiyotikler kullandım.ve o mikrobu def eetttik vücudumdan.
tabi benim düşüklerimin sebebi bu değil araştırılırdı.
ama farkında olunmasaydı.bundan sonrakilerin sebebi olabillrdi.
o ilaçları kullanırkende zor günler geçirdim
umarım anlamışsındır neden sevmediğimiii.
cicegim umarim kizmamissindir bana. kendimi bildim bileli arkadaslarimdan dahi kedi dedimi iyyh diyen insanlarla karsilasiyorum. ben hayvan sevmemenin nasil oldugunu bilmedigimdendir belkide hic oyle hissetmedim cunku.
azize nedense benim yazdiklarima cevap yazmiyo. neyse.
:teselli: çok geçmiş olsun tatlım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?