Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin azize ablaa.temizliği yaptın bugün ooh elien sağlık

-tatlicadiarzu- ayyyy canımçıktı vallaaa -tatlicadiarzu-

senle konuştuktan sonra işekoyuldum ancak akşam üstü bitti. derin bi temizlik oldu ama bende bittim halim kalmadı bee. sen naptın kuşum?yerimseniben

bişey değil tatlım benim için büyük bi zevkti opuyorumnanaktan
eeeee nasıl gidiyo hamilelik?

bende geldim kizlar bitti artik islerim
siz napiyonuz kizlar azize cicek?
benim esim yine disari cikti yalnizim yapcak bisey bulamadim vallahi

-tatlicadiarzu- ayyyy canımçıktı vallaaa -tatlicadiarzu-

senle konuştuktan sonra işekoyuldum ancak akşam üstü bitti. derin bi temizlik oldu ama bende bittim halim kalmadı bee. sen naptın kuşum?yerimseniben

walla ablacım senle konuştuk sora evi topladım.biras nete takılım dedim arkadaşım aradı gelcem die.
o geldi akşam üstü gitti sora yemek filann.
şimdi benim ki film islioo bende çaktırmadan netteyiim hohoooo

nohutlu pilavım cok sevindim canım allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almak nasip etsin:ecrin_bebek: darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

huşgeldin canum.
nohut hamileeeeeeeeeeeeeeee
beişin adıda uğur böceği ben koydum benn :
bise uğur getirsin dieeeee

hoşbulduk canımcım evet yazılarından gördüm cok sevindim ya cok güzel bir isim koymuşsun tatlım inşallah bize ugur getirir ugur bücügümüz:ecrin_bebek:

nohutlupilav kiz anlatsana biraz??? hem sen neden annenlerdesin esini alip soyle guzel bir kutlama yapsaniza

esim spor salonuna gitti tatlim evlendikten sonra biraz gobek saldi onu toparlamaya calisiyor:) tv de de birsey yok, bende pisonuimu taradim tirnaklarini kestim bakim yaptim ona biraz:)

eline sağlık ama biliomusun kedileri hiç sevmem.sevene saygım var amaaa

kızlar performans düşüklüğü görüorum.kimse yazmııo.şimdi msj ların uçuşuo olması lazıııım

slm kızlar nasılsınızopuyorumnanaktan
slm hoşgeldin...
bende geldim kizlar bitti artik islerim
siz napiyonuz kizlar azize cicek?
benim esim yine disari cikti yalnizim yapcak bisey bulamadim vallahi
hoşgeldin tatlım...

ohh keyif yap canmm...bende aynen oğlumla oturuyoz kociş daha gelmedi 9gibi geliyo.
sizleyim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…