- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
aaaaa akannehir
tamamm canımm eklerim...eee dr.gitmicen mi?
olsun canım rahatlamışsındır...hayırlısı olsun canmm opuyorumnanaktan
Yenİ tarİhİm bu aya gÖre hesapladım 15 mart belkİm erken belkİm geÇ yada hİÇ gelmez bebİŞ gelİr İnŞ.İnŞ.
giderim herhalde tatlım ya yumoşları takip ettirem diyom başka bi problem yok ama bu düznsizlikte anca doktorlamı olur ne bilem kafam karıştı
evet tatlım sen git iyi olur. dr.bi konuş belki ilaç falan verir hamile kalman için.
bende çok yorgunum yaaaa...derin bi temizliğe giriştim hala işim var bi ara verdim dinlenmek için size bakıyım dedim.
birazdan yine devam ederim ereni okuldanda alcam ama daha var 5buçuk gibi çıkarım...
mirage hastalanmışsın canum.rahatlamışsındır.o yüzden üzülme demicem.sen zaten bebiş olmadığını biliodun.
önümüzdeki ay inşalllaaaah canumcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
seninkninde adı hazırmış.FINDUK KURDUMUZU da bekliooooos osamaaaaaaaaaaan.
EVET ŞEKERCİM KOYDUM İSMİNİ BAKALIM TAHMİNLERİMDE YANILMIYOSAM BENİM BEBEK BENİMLE EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ ARASINA DENK GELİCEK İÇİME DOĞUYO ADETTE ÖYLE OLDU YARI TATİL GİTSİN BENİMKİDE 15 TATİLE GİRDİ DEDİM OKUL AÇILDI BENDE AÇILDIM laelaelaelaelae
oh ohhhh ne güzel.bu pozitiflikle yola çıktın yaa sonu çok güsel olur kuuzuuuum allahın izniyleee
Tatlım ya progestron sevİyesİ ne bİlİyonmu hİÇ bakmamıŞtım bu doktora gİderken yaptırdıĞım kan tahlİllerİnİ İstedİm faksladılar ama o ne anlama gelİyo bİlmİyom
OLUCEK OLUCEK İKİZ YAPICAM BEN BRİ KIZ BİR ERKEK :ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:lülülülülülühihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?