kızlar bu sabah dayanamadım test yaptım sılık bır cızgı cıktı ama barız gorunuyor ısıga falan da tutmadım bugun regl gunum 3 4 gun daha beklıycem olmassam testı tekrarlarım ayyyyyyyy cok heyecanlandım ama kendımıde kaptırmamalıyım her an her sey olabılır sonrasında cok uzulmekte var dımı.:bbo:a.s.
günaydııııın .......:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
kızlar bu sabah dayanamadım test yaptım sılık bır cızgı cıktı ama barız gorunuyor ısıga falan da tutmadım bugun regl gunum 3 4 gun daha beklıycem olmassam testı tekrarlarım ayyyyyyyy cok heyecanlandım ama kendımıde kaptırmamalıyım her an her sey olabılır sonrasında cok uzulmekte var dımı.:bbo:a.s.
canım yaa silik çizgi çıktıysa çok çok büyük ihtimal hamişsiiinn hihoyyyt
hadi hayırlısı bakalım..
bence adet olsan da tekrarla testi birkaç gün sonra, üstüne görme falan olabilir. çünkü bu testlerde pozitiflik olayı pek yanılmazmış hihoyyyt
üstüne görme olayı adet kanası gibi çok olduğunu sanmıyorum.ben de gördüm,sadece bir kaç belirgin damla kan.
ya canım benim kuzenim bildiğin adet olmuş 3 gün, o ay anlamamış hamile olduğunu, taa ki birdahaki ay olmayınca doktora gitmiş, meğerse önceki ay da hamileymiş. yani belli olmuyor bu kanama olayları.
valla çok ilginç bir şey daha öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile2
ben yerleşme sırasında kılcal damarlara verilen zarardan dolayı bir kaç damla olacağını biliyordum:çok üzgünüm:
günaydın kızlar kaldı 10 gün çok var daha ya geçmiyor günler........
evet bende öyle biliyom mantıklısı o zaten delikafadulden
ama duyduğum kadarıyla üstüne birkaç ay bile gören var..
ya işte bünyeye göre mi değişiyordur, yumurtalıklarımıza göre mi değişiyodur bende anlamadım.. :1shok:
benim de 6 günüm kaldı anlııcam bakalım inşallah..
bööle içerden içerden kasıklarım ağrıyo, tabi bu adet belirtisi de olabilir.
bide dün bööle su gibi bi akıntım gelmeye başladı..
inşallah hamişimdir bakalım delikafadulden
canım yaa silik çizgi çıktıysa çok çok büyük ihtimal hamişsiiinn hihoyyyt
hadi hayırlısı bakalım..
bence adet olsan da tekrarla testi birkaç gün sonra, üstüne görme falan olabilir. çünkü bu testlerde pozitiflik olayı pek yanılmazmış hihoyyyt
evet bende öyle biliyom mantıklısı o zaten delikafadulden
ama duyduğum kadarıyla üstüne birkaç ay bile gören var..
ya işte bünyeye göre mi değişiyordur, yumurtalıklarımıza göre mi değişiyodur bende anlamadım.. :1shok:
benim de 6 günüm kaldı anlııcam bakalım inşallah..
bööle içerden içerden kasıklarım ağrıyo, tabi bu adet belirtisi de olabilir.
bide dün bööle su gibi bi akıntım gelmeye başladı..
inşallah hamişimdir bakalım delikafadulden
inşallah hamilesindir canım.ama bazı çok ne belirtileri olabilir kişiden kişiye değişse de.Önceden hiç yaşamadığın mesela......Benim yemekten yarım saat önce midem kazılmaya başlıyordu acıkma gibi bişey değil kesinlikle bu tuhaf.bi de ilk belirti adetten çok önce göğüs uçların çok acır.kendini dinle farklılıkları bulursun kesin.
inşallah hamilesindir canım.ama bazı çok ne belirtileri olabilir kişiden kişiye değişse de.Önceden hiç yaşamadığın mesela......Benim yemekten yarım saat önce midem kazılmaya başlıyordu acıkma gibi bişey değil kesinlikle bu tuhaf.bi de ilk belirti adetten çok önce göğüs uçların çok acır.kendini dinle farklılıkları bulursun kesin.