- 13 Aralık 2007
- 1.707
- 2
ahucum o testlerin doğruluk payı çok yüksek o yüzden bence çok büyük ihtimal hamilesin..kendini strese sokma..çok sevindim... bi kaç gün daha bekle büyük ihtimal edet olmayacaksın testi tekrarlarsın canım
bu arada herkese günaydın kızlar.............
ahucum o testlerin doğruluk payı çok yüksek o yüzden bence çok büyük ihtimal hamilesin..kendini strese sokma..çok sevindim... bi kaç gün daha bekle büyük ihtimal edet olmayacaksın testi tekrarlarsın canım
bu arada herkese günaydın kızlar.............
ben de geçen gece sıkıntılı bi rüya gördüm kızlar ya
bilinç altı mıdır nedir kaydirigubbakcemile3
bi zindan gibi bi yerdeyiz. hep kadınlar var. kadınlardan biri hamile doğum sancısı tutuyo gardiyanlar öle kötü dvranarak götürüyolar ki kzı rüyamda. zaten hamil kız bi daha gelmiyo güya ölmüş rüyamda. bi bebeği olmuş ama.cinsiyeti belli değil.bana veriyolar nasıl oluyo göğsümden süt geliyo emzirebiliyorum.ağlayarak uyandım yaamafoldumben
ben de geçen gece sıkıntılı bi rüya gördüm kızlar ya
bilinç altı mıdır nedir kaydirigubbakcemile3
bi zindan gibi bi yerdeyiz. hep kadınlar var. kadınlardan biri hamile doğum sancısı tutuyo gardiyanlar öle kötü dvranarak götürüyolar ki kzı rüyamda. zaten hamil kız bi daha gelmiyo güya ölmüş rüyamda. bi bebeği olmuş ama.cinsiyeti belli değil.bana veriyolar nasıl oluyo göğsümden süt geliyo emzirebiliyorum.ağlayarak uyandım yaamafoldumben
hayrolsun diyelim canım hamile görmek iyi diye biliyorum rüyada ama
senağlama film gibi yahu
amin canım yaa
ne kadar istiyosam artık bebişim olmasını bilinçaltıya rüyada bile başkasının bebişini kapıyorum baksana. o şevkle sütüm bile geliyosenağlama
kızlar yukarda anlattıgımla ılgılı kımsenın bır fıkrı yok galıba.:teselli:
canım ya 14 gün diyolar ama bence tam tamına herkesde 14 gün olması imkansız.. mutlaka aydan aya ve kişiden kişiye değişiyordur. kimi 13 gün önce yumurtluyordur kimi 16 gün önce, ya da aynı kişiler bazı aylar daha farklı zamanlarda yumurtluyor olabilirler. çok takılma o konuya bence.. normal şartlarda evet bugün adet olman lazım.. geçen ay ki adetin ne zamandı bu arada?
hem senin ikinci çizgin çıkmış silik de olsa.. boşver yumurtlamayı falaann :jeyyar:
boşver yumurtlamayı falan.....
ya sen alemsin yaaa....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ya 14 gün diyolar ama bence tam tamına herkesde 14 gün olması imkansız.. mutlaka aydan aya ve kişiden kişiye değişiyordur. kimi 13 gün önce yumurtluyordur kimi 16 gün önce, ya da aynı kişiler bazı aylar daha farklı zamanlarda yumurtluyor olabilirler. çok takılma o konuya bence.. normal şartlarda evet bugün adet olman lazım.. geçen ay ki adetin ne zamandı bu arada?
hem senin ikinci çizgin çıkmış silik de olsa.. boşver yumurtlamayı falaann :jeyyar:
dımı canım haklısın saol cevabın ıcın gecen ay 7 sı aksamı oldum.yumurtlamadan sonrakı donem degısebılır dıyosun yanı.opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaar sız varya sız bende bosuna bahsetmıyorum ama yazımı okuyun anlarsınız neden bahsettıgımı.belıkde ben hamıle oldugumu ogrensem bıle ınanamıycam ınanamıyorum sılık cızgıye ondan olsa gereksüprizzzzz