Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bu sabah dayanamadım test yaptım sılık bır cızgı cıktı ama barız gorunuyor ısıga falan da tutmadım bugun regl gunum 3 4 gun daha beklıycem olmassam testı tekrarlarım ayyyyyyyy cok heyecanlandım ama kendımıde kaptırmamalıyım her an her sey olabılır sonrasında cok uzulmekte var dımı.:bbo:a.s.

kızlar bu sabah dayanamadım test yaptım sılık bır cızgı cıktı ama barız gorunuyor ısıga falan da tutmadım bugun regl gunum 3 4 gun daha beklıycem olmassam testı tekrarlarım ayyyyyyyy cok heyecanlandım ama kendımıde kaptırmamalıyım her an her sey olabılır sonrasında cok uzulmekte var dımı.:bbo:a.s.

inş. canım hamişsindir :Saruboceq:

canım yaa silik çizgi çıktıysa çok çok büyük ihtimal hamişsiiinn hihoyyyt
hadi hayırlısı bakalım..
bence adet olsan da tekrarla testi birkaç gün sonra, üstüne görme falan olabilir. çünkü bu testlerde pozitiflik olayı pek yanılmazmış hihoyyyt

hadi hayırlısı bakalım..
bence adet olsan da tekrarla testi birkaç gün sonra, üstüne görme falan olabilir. çünkü bu testlerde pozitiflik olayı pek yanılmazmış hihoyyyt

üstüne görme olayı adet kanası gibi çok olduğunu sanmıyorum.ben de gördüm,sadece bir kaç belirgin damla kan.

üstüne görme olayı adet kanası gibi çok olduğunu sanmıyorum.ben de gördüm,sadece bir kaç belirgin damla kan.

ya canım benim kuzenim bildiğin adet olmuş 3 gün, o ay anlamamış hamile olduğunu, taa ki birdahaki ay olmayınca doktora gitmiş, meğerse önceki ay da hamileymiş. yani belli olmuyor bu kanama olayları.

ya canım benim kuzenim bildiğin adet olmuş 3 gün, o ay anlamamış hamile olduğunu, taa ki birdahaki ay olmayınca doktora gitmiş, meğerse önceki ay da hamileymiş. yani belli olmuyor bu kanama olayları.

valla çok ilginç bir şey daha öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile2
ben yerleşme sırasında kılcal damarlara verilen zarardan dolayı bir kaç damla olacağını biliyordum:çok üzgünüm:

günaydın kızlar kaldı 10 gün çok var daha ya geçmiyor günler........

valla çok ilginç bir şey daha öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile2
ben yerleşme sırasında kılcal damarlara verilen zarardan dolayı bir kaç damla olacağını biliyordum:çok üzgünüm:

evet bende öyle biliyom mantıklısı o zaten delikafadulden
ama duyduğum kadarıyla üstüne birkaç ay bile gören var..
ya işte bünyeye göre mi değişiyordur, yumurtalıklarımıza göre mi değişiyodur bende anlamadım.. :1shok:

benim de 6 günüm kaldı anlııcam bakalım inşallah..
bööle içerden içerden kasıklarım ağrıyo, tabi bu adet belirtisi de olabilir.
bide dün bööle su gibi bi akıntım gelmeye başladı..
inşallah hamişimdir bakalım delikafadulden

kızlar bu ay ben yumurtlama takıbıde yaptırmıstım ılk ayım takıpte dr um ılac vermedı yumurtanın kendılıgınden gelısımını gozlemleyelım dedı.yumurtam 19.8 mm oldu ve gecen ayın 23 undede yıne kendılıgınden catladı.ve bızde o gunlerde masallah hıc bos durmadık hergun calıstık.bayramdı hatta.sımdı soruyorum bılenlere 23 unde sabah dr gıttıgımde yumurtam catlamıs olduguna gore ve dr lar ınternet sıtelerınde yumurtlamadan sonrakı adete kadar olan donem butun kadınlarda 14 gundur dedıklerıne gore eeee bugun benım regl olmam gerekmezmı.o zaman eger hamıle degılsem dr ların bu 14 gun sabıttır tezını curutur benım kafamda.oooffffffffffffff kızlar ya ne bılıyım kafayımı .......................lutfen bu konuda bır fıkrı olanlar benımle paylasırmısınız degerlı dusuncelerınızı...:eek:lmaz:kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ya işte bünyeye göre mi değişiyordur, yumurtalıklarımıza göre mi değişiyodur bende anlamadım.. :1shok:

inşallah canım hamilesindir:Saruboceq:

hadi hayırlısı bakalım..

ins canım saol yaa kafam cooooooook karısıkkafamçokkarıştı

benim akıntım hala devam ediyo kızlar:kedi:
midem yanıyo biraz da :bbo:

inşallah hamilesindir canım.ama bazı çok ne belirtileri olabilir kişiden kişiye değişse de.Önceden hiç yaşamadığın mesela......Benim yemekten yarım saat önce midem kazılmaya başlıyordu acıkma gibi bişey değil kesinlikle bu tuhaf.bi de ilk belirti adetten çok önce göğüs uçların çok acır.kendini dinle farklılıkları bulursun kesin.

inşallah hamilesindir canım.ama bazı çok ne belirtileri olabilir kişiden kişiye değişse de.Önceden hiç yaşamadığın mesela......Benim yemekten yarım saat önce midem kazılmaya başlıyordu acıkma gibi bişey değil kesinlikle bu tuhaf.bi de ilk belirti adetten çok önce göğüs uçların çok acır.kendini dinle farklılıkları bulursun kesin.

evet bende artık elimi süremiyorum gögüs uçlarıma çok acıyo:kedi:

ahhh ahhh kendimi dinlemekten sağır olacam zaten kaydirigubbakcemile3
o kadar çok değişik belirti yakalıyorum ki anlatamam..
ama ümitlenmemek için de susuyorum çok fazla konuşmuyorum..
tuhaf bir his var içinde.. sanki olacakmış gibi geliyo ama hayırlısı tabi, hiç belli olmaz.
dün gece kendimi bebişim olmuş olarak rüyamda gördüm, hatta emzirmeye falan çalışıyordum :kedi: artık nasıl düşünüyorsam gün içinde...

X