Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm beyzacım ben buralardayım:)) hayırlısı olsun canım işin bu arada..

inşallah canım benimde 15 yakınmış geçmiyo günler hayırlısı ya ne diyelim...

slm ben daha yeniyim burda.artik melegim benle degil cennete uctu.kasim ayinda hamile kalmayi planliyorum kismetse ama bu ay adet görürmüyüm onuda bilmiyorum kürtajdan sonra ne zaman gelir diye.bakalim bekleyip görecegiz.

Son düzenleme:

olurmu canım,muhabbet arasına denk gelmişsindir belki.hoşgeldin aramıza.süper bir topic burası arkadaşlık destek çok iyi geliyor insana.bazen kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz ve en önemlisi aynı dili konuşuyoruz:)))
çok geçmiş olsun canım,umarım en kısa zamanda dileğin gerçek olur...hepimiz için herşeyin en başta hayırlısı diyelim...

iyi geceler canımm geçmiş olsun öncelikle çok üzüldümsenağlama allah hayırlısıyla nasip etsin meleğini yine..bende yeniyim burda bebişime kavuşmanın yollarını arıyorum:Saruboceq:

insallah canim yaa.cümlemizin dilekleri gerceklessin,benimkide.acim henüz cok yeni benim.bazen bir daha hic mi denemesem diyorum.1 oglum var ona Allahim uzun ömürler versin onu tek mi yetistirsem diyorum.bazende kardessiz kalmasin diyorum.ama yine ayni seyleride yasamak istemiyorum ya tekrar ölürse diye.ruh halim inisli cikisli bakalim herseyin hayirlisi dedigin gibi.

iyi geceler canımm geçmiş olsun öncelikle çok üzüldümsenağlama allah hayırlısıyla nasip etsin meleğini yine..bende yeniyim burda bebişime kavuşmanın yollarını arıyorum:Saruboceq:

sagol canim.insallah sen ve isteyen herkese Allahim nasip etsin anne olmayi.:Saruboceq:

bak ne güzel bir evlat sahibisin ama ben onu kardeşsiz bırakma derim:))) hem tekrar aynı şeyleri yaşıycaksın diye bişey yok.bak sağlıklı bir doğumun olmuş öncesinde..pozitif düşün canım öyle olsun,negatifliğe,pes etmeye,moralsizliğe yer yok:))) güzel düşünelim güzel olsun dime canım.
bende bir yıldır uğraşıyorum ama henüz gelmediği bebişim,hem ben daha anneliği tatmayanlardanım.ama en önemlisi birgün olucağıma inanıyor olmam:))) bu ayda olmassa yumurtlama takibine falan başlanıcak,nazlı bizim bebiş napalım sabırla bekliycez:))))

cok haklisin pozitif olmak lazim.simdi ben bebegim niye öldü diye kontrole gitti onun sonucunu bekliyorum.ben simdiye kadar hamile kalma konusunda sikinti yasamadim denedigimiz ilk ayda hemen kaliyorum.ama bakalim bundan sonrada öyle mi olur onuda bilmiyorum tabiki kismet.insallah en yakin zamanda sende hamile kalir ve anneligi yasarsin tarifi imkansiz bir duygu.Allhimm isteyen herkese nasip etsin.nazli bebi$iniz en kisa sürede size gelir insallah.

inşallah canım,ben çıkıyorum şimdi görüşürüz yine. umarım bundan sonrada kolay olur senin için,hepimiz için daha doğrusu:))) byeee

günayydııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn canlaaaaarrrrrrrrrrrr delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…