Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

inşllhh azizecim daha öncede dediğim gibi yoksa bu ay hastane yolları gözüküyo:a015: :çok üzgünüm:
rabbim hastane kapılarına kimsecikleri düşürmeden sorunsuz bir şekilde versin inşlllhhhh en tez zamanda:Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı haberini beklicem canım...
inşallah adet olmazsın yaaaa:Saruboceq:

ins canım ins ama kasıklarım agrıyor alısık oldugum reglden oncekı agrı bu bır kac gun onceden olur ben anlarım gelecegını.agrı da dedıysem boyle tatlı tatlı....ıste ne bılıyım azızecım galıba en dogrusu senın yaptıgın gıbı beklemek.Çok üzgünüm çoook:çok üzgünüm:

kızlar bu arada artık kırmızılar lafını duymaya sölemeye bi antipedim oluştu...
normal hayatta biri regliyim dese onun ovulasyon günlerini hesaplıyorum hiç düşünmedenn
kafayı yedim galibadelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaç aydır deniyosun canım hastane falan

bir sene oldu canım ama adet düzensizliği vardı 7 ay oluyo ilaç kullanıyorum ve düzenli

bir sene oldu canım ama adet düzensizliği vardı 7 ay oluyo ilaç kullanıyorum ve düzenli

valla doktor da lazım ALLAH dermansız dert vermesin bende dört aydır deniyorum ama ben bile gitmeyi düşünüyorum doktora biliyorum daha erken ama sabırsızız galiba

daha erken ama sorun varmı diye hormonlarına felan baktırabilirsin tedavi için bir sene dolması lazım diyo dktrlr benim bi sene yeni doldu yumurta takibine başlanılcak

neyse kızlar sohbetinize doyumolmuyo ama ben ççıkıyımda kocişime bakıyım ihmal etmeyelim dimi:jeyyar: herkese iyi geceler bol hamiş haberi almak ümidi ile opuyorumnanaktan

ben geldim kzılar bugün dersanede ilk günümdüü bu öğretmen hanımm bakalım bu ay hamilemii karnı burnunda ders vermek istiorum yaaa delikafadulden

kızlar bende çıkıyorum herkese iyi geceler
dualarda buluşmak üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…