Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm beyzacım ben buralardayım:)) hayırlısı olsun canım işin bu arada..
senin ne zaman beklenmeyen regl in canım:)))
inşallah canım benimde 15 yakınmış geçmiyo günler hayırlısı ya ne diyelim...
evet ilk bebişim olacak inşallah!daha 14 aylık evliyim ama çok istiyoruz eşimle:Saruboceq:senin ilk bebeğinmi olcak canım?yerimseniben
slm skorpion...
slm ben daha yeniyim burda pek kimse konusmuyo benle.daha gecen 13 güne kadar mart 2010 annelerine yaziyodum ama artik melegim benle degil cennete uctu.kasim ayinda hamile kalmayi planliyorum kismetse ama bu ay adet görürmüyüm onuda bilmiyorum kürtajdan sonra ne zaman gelir diye.bakalim bekleyip görecegiz.
iyi geceler canımm geçmiş olsun öncelikle çok üzüldümsenağlama allah hayırlısıyla nasip etsin meleğini yine..bende yeniyim burda bebişime kavuşmanın yollarını arıyorum:Saruboceq:slm ben daha yeniyim burda pek kimse konusmuyo benle.daha gecen 13 güne kadar mart 2010 annelerine yaziyodum ama artik melegim benle degil cennete uctu.kasim ayinda hamile kalmayi planliyorum kismetse ama bu ay adet görürmüyüm onuda bilmiyorum kürtajdan sonra ne zaman gelir diye.bakalim bekleyip görecegiz.
olurmu canım,muhabbet arasına denk gelmişsindir belki.hoşgeldin aramıza.süper bir topic burası arkadaşlık destek çok iyi geliyor insana.bazen kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz ve en önemlisi aynı dili konuşuyoruz:)))
çok geçmiş olsun canım,umarım en kısa zamanda dileğin gerçek olur...hepimiz için herşeyin en başta hayırlısı diyelim...
iyi geceler canımm geçmiş olsun öncelikle çok üzüldümsenağlama allah hayırlısıyla nasip etsin meleğini yine..bende yeniyim burda bebişime kavuşmanın yollarını arıyorum:Saruboceq:
bak ne güzel bir evlat sahibisin ama ben onu kardeşsiz bırakma derim:))) hem tekrar aynı şeyleri yaşıycaksın diye bişey yok.bak sağlıklı bir doğumun olmuş öncesinde..pozitif düşün canım öyle olsun,negatifliğe,pes etmeye,moralsizliğe yer yok:))) güzel düşünelim güzel olsun dime canım.
bende bir yıldır uğraşıyorum ama henüz gelmediği bebişim,hem ben daha anneliği tatmayanlardanım.ama en önemlisi birgün olucağıma inanıyor olmam:))) bu ayda olmassa yumurtlama takibine falan başlanıcak,nazlı bizim bebiş napalım sabırla bekliycez:))))
inşallah canım,ben çıkıyorum şimdi görüşürüz yine. umarım bundan sonrada kolay olur senin için,hepimiz için daha doğrusu:))) byeee