canım doktor 1 ay daha devam eder bulantılar dedi inşallah biter 1 aya kadar canım bakalım kız mı bulandırıyo erkekmi hayırlısı canım benim bende çok merak ediyorum sorma :)))
tatlım sende bu ay daha bi hırsla çalış artık bebişlerden sohbet edelim inşallah
ayy inşallah canım yaa...
eren habira sorup duruyo anne nezaman hamile olucan diye...
kardeşi için çok sabırsız güzel oğulum.
hmmm evet gördüm listeyi 14 ekim benim tarihim azizecim sağolasın!adet tarihini ver listeye ekliyim senide canımmm...listemiz en baş sayfada.yerimseniben
canım benim hayırlısı olsun hayatım inşallah.....
ben çıkıyorum iyigeceler canım görüşürüz........
hmmm evet gördüm listeyi 14 ekim benim tarihim azizecim sağolasın!
canım ben özellikle yengeç burcu olsun diye bir çabam yok ama yinede yengeç yada aslan olsun çok isterim çünkü kendim aslan burcuyum.biraz zıt olduğum burçlara denk gelmemesi için eşimi kandırmada çok gayret ettim.ayrıca ekim 20 si evlilik yıl dönümümüz hayırlı haberlerle kutlarım İnşallah.onunda bu ay bebek düşünmemde etkisi oldu.....biraz burçlara meraklıyım bakalım..:kedi:klava: :1hug:
azizecim bu arada kasım ayı listesini yapmaya başla yavaş yavaş:1no2:
kızlar kimsecikler yokmu
ben burdayım canımmm...
ben burdayım canımmm...
selam azize sen adet oldun en azından olmadıgını biliyosun geçermi bu bi haftakafamçokkarıştı
şu ekrana resminizi nasıl koyuyosunuz benugrasıyorum ma bi türlü beceremedim ya bana yazarmısın nasıl oldugunu:uhm:
azizecim yok canım benim adet olmam bugünlerde imkansız gibi bişey....
ilaç kullandığım için ilaç biter ayşen 3 4gün en geç kırmızıları görürmafoldumben
tabi inşllhhhhhhhhhh allahımmmm bu ay görmem sabır ve merakla bekliyorum tam 10 gün varr geçermiiiidelikafadulden