Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy inşallah canım yaa...
eren habira sorup duruyo anne nezaman hamile olucan diye...
kardeşi için çok sabırsız güzel oğulum.

kızlar yaa bendede çok akıntı var ama baya fazla ben idrar yolları enfeksiyonu felan diyoru ama adet olduktan sonra tabi inşllh olmam dktra gitmeyi düşünüyorum??sizde böle oldunuzmu hiç?

ayy inşallah canım yaa...
eren habira sorup duruyo anne nezaman hamile olucan diye...
kardeşi için çok sabırsız güzel oğulum.

canım benim hayırlısı olsun hayatım inşallah.....

ben çıkıyorum iyigeceler canım görüşürüz........

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin hepimizin de. Tabi en önemlisi hayırlısıyla gelsin minnoşlarımız sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz beklemeye razıyız.

azizecim yok canım benim adet olmam bugünlerde imkansız gibi bişey....
ilaç kullandığım için ilaç biter ayşen 3 4gün en geç kırmızıları görürmafoldumben
tabi inşllhhhhhhhhhh allahımmmm bu ay görmem sabır ve merakla bekliyorum tam 10 gün varr geçermiiiidelikafadulden

ekranın sağ köşesinde...senin özel mesaj var ya ona tıkla.avatar değiştire tıkla. gözat var tıkla kendi resmini şeç kaydete tıkla. bukadar hadi yapta göriyim canım.
şu ekrana resminizi nasıl koyuyosunuz benugrasıyorum ma bi türlü beceremedim ya bana yazarmısın nasıl oldugunu:uhm:

tatlım geçer tabi. bak benim geçtide adet bile oldum offf off.
inşallah sen olmazsın canım:Saruboceq:haile haberini alırımyerimseniben

ıyı geceler kıssslar yarın benımde regl gunum gul le aynıyız ama ben olucam bellı tum belırtıler o yonde cunku.bakalım hayırlısı:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…