Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar kızlar
yarın yumurta kontrolüne gidiyorum
benim için dua edin

kızlar yaa bugün benden böyle su gibi bir akıntı gelmeye başladı.. CADIARZU

hoşgeldincanım yaaa...
deme bak üzüldüm şimdi...
nasılsın tatlım? bebiş nasıl?

canım benim üzülme şaka yapıyorum tatlı bişeyler yiyemiyorumki zaten :))))
bebeşde iyi canım büyüyo işte teyzesi keyfi yerindedir heralde bende bugün biraz iyiyim iki günde bir rahat geçiyo günüm bulantı az oluyo ama yarın başlar yine (((
sen napıyosun bakalım stres falan yok kasımı bekliyoruz dimi canım

canım yaptın mı sen test yenı okudum yazını gerı sayım başladı 6 ekime 1 gün kaldı :Saruboceq:

hayır canım daha yapmadım test.yarın sabah yapsammıkı dıye dusunuyorum sankı reglım de gelecek gıbı belırtıler o yonde.bılmıyorum yaaa hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ins sende durumlar nedırkafamçokkarıştı

canım ya adetimin 12sinde olması lazım, yani 7 gün falan kaldı..

benimde ozamanlar başlamıştı bi dahada kesilmedi halen devam ediyor canım adetine yaklaşınca hala kesilmediyse bebiş var demektir yoksa kesilir akıntı canım.
inşallah hamişsindir:)))

evet canım kasımın 4 ünü beklicem artık hayırlısıyla...
şu adet bi bitse yumurtlama dönemim bi gelse bol bol çalışıcam :jeyyar:
seninde bulantılar uzun sürdü canım yaa...ben senden daha meraklıyım kızınmı olcak diyekaydirigubbakcemile3 kızlar bulantı yapıyomuş...doğruysa tabi...
hayırlısı olsun tatlımmmmmm:Saruboceq:

canım doktor 1 ay daha devam eder bulantılar dedi inşallah biter 1 aya kadar canım bakalım kız mı bulandırıyo erkekmi hayırlısı canım benim bende çok merak ediyorum sorma :)))
tatlım sende bu ay daha bi hırsla çalış artık bebişlerden sohbet edelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…