Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda

tatlım iki ihtimal var ya sağ taraftaki yumoşun pıtlamıştır yani hamiş olsan ordatutunmuştur yada sağ tarafta oluşan bi kist olabilir.
geçen ay bnm için 2. ihtimal geçerliydi.sağ tarafım kasılıyodu sertti sıcaktı kist çıktı :gitme:

inş seninki 1. seçenektir de bebişin gelir.

kızlarrr gerçektenn çokk mu çalışmakk lazımm.ama bi arkadaşımm varr olcağı varsa bir seferde olur diyoo.ama maaleseff olmuyoo?

canımm haklısındaa bebiş düşünmezken anlardım yumurtlama gününü akıntı gelirdi.düşünmete başladım başlayalı yook akıntı falan anlayamıyomm artıkkk

senağlama senağlama senağlama

ahh canım yaa aynen öyle valla.. görmeden bilmeden bu kadar özlüyorsa insan.. bir de görünce hissedince neler oluyor kimbilir.. Annelik nasıl bir duygu yaa.. Ahh ahh..
evet ya, o bebeklerini tuvaletlerde doğuranlar, tuvalete atanlar, çöplere atanlar..oraya buraya bırakanlar.. ki bunlar içlerinde hissetmiş insanlar.. doğunca yüzünü görmüş insanlar.. ona rağmen bunu yapabiliyorlar, onların insan olduklarına inanmıyorum ben..
vardır onların burada olmasa bile diğer tarafta çekecekleri..
hele bir de bu kadar çok isteyip bu kadar zor evlat sahibi olan insanın ahı varken..

bakalım hayırlısı kızlar teşekkürler cevaplarınız için 16 sını bekleyip görecez bebekse ne güzel değilse de doğru doktor yoluna 5 ay olacak artk allahım ne olur isteynlerin dualarını boş çevirme ....

günaydın kızlar test yapıp hamilelik haberi verecek yokmu aranızda gül00 ne yaptı acaba akşam uyku tutmadı heyecandan onu,

herkeze merhaba canım ya bu sabah bulantıyla kalktım ama kusmadım.ama hala adet belırtısı yok ya psıkolojik yada hamıleyım yarını beklıyorum bakalım ne olucak

kızlarr hemşire emeklisi bir tanıdıkk bana adetin bittiği gün başla rahim açık olur hamile kalırsın dedi.doğru mu acaba??benim bildiğimm 10. gün başlamak ama kafam karıştı çokk.sizce hangisi doğruu

ve ustune utelik bugun saat 3 e kadar yattım gözlerimi açamadım gündüz çok uykum gelıyor

kızlar ben yıllık izindeydim tatilde foruma bakamadımda yazamadımda sizi ihmal ettim çok özür , 30 eylülde kırmızıyı gördüm bi dahaki aya umutlar

Yumurtlama gününü asla bilemezsiniz demişti arkadaşım. Ona da doktoru söylemiş hesapladığınız günlerde olmayabilirmiş. O nedenle yumurtlama döneminde 10 gün böyunca gün aşırı çalışma yapmak gerekli diye biliyorum ben de tam tarihi tutturmak çok zor ve bu zorluk zaten stres yaratıyo ve dolayısıyla da bizi etkiliyo. Biz de günü tuturmaya çalışarak sıkıntı yaşamaktansa yuöurtlama dönemini çalışarak geçirelim diye düşündüm. Bu ay yumurtlama dönemimde çalışma yaptık ama sadece 2 gün yapabildik. Bakalım artık hayırlısı artık. Yumurtlama dönemi bu günlerde olan arkadaşlar çalışmalara gün aşırı devam edin.

inşş canımm olurr moralini yüksek tutt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…