kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda
kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda
kızlarrr gerçektenn çokk mu çalışmakk lazımm.ama bi arkadaşımm varr olcağı varsa bir seferde olur diyoo.ama maaleseff olmuyoo?
ahh tatlım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen.
aynen ben de algıda seçicilik midir nedir hep bebeklere ilgim var. bebişlerle ilgili her şey etkiliyor beni. bir resim bi patik ne bilim bi yazı..
önceden ben kendimi hazır hissettmiyodum eşim çok istiyodu öyle şaşırıyor ki halime. bu kadar isteyceğini düşünmemiştim diyor. bazen akşamları konuşup duygulanıyoruz gözlerimiz doluyo.
minik elleri ayakları olsun seviyim okşıyım kokusunu içime çekiyim istiyorum. daha bilmeden görmeden özler mi insan yavrusunu. çok uzaklardan gelecek birini hasretle bekler gibiyim.
biz bu kadar isterken bi anlık zevk sonucunda bebeklere kıyanlardan öbür tarafta alacağımız var.
günaydın kızlar test yapıp hamilelik haberi verecek yokmu aranızda gül00 ne yaptı acaba akşam uyku tutmadı heyecandan onu,
hoşgeldin canımmm..sm kızlar ben geldim...
sm kızlar ben geldim...
beni de eklermsin azize adet günüm 12 ekim... hayırlısııı
sm kızlar ben geldim...
bakalım hayırlısı kızlar teşekkürler cevaplarınız için 16 sını bekleyip görecez bebekse ne güzel değilse de doğru doktor yoluna 5 ay olacak artk allahım ne olur isteynlerin dualarını boş çevirme ....
hoşgeldn canım nasılsın