Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize selam beni de ekleyebilirmizin benim de adet tarihim 20 Ekim. çok fazla çalışma yapamadım ben canım bakalım hayırlısı.

yumurtlama günlerime netten bakıyorumm sizde mi öyle yapıyonuzz.yoksa 10. gün var güçle başlamak mı lazımmm

hoşbulduk tatlım iyi işte....bir an önde adetin bitmesini bekliyom çokkkkkkkkkk çalışmalar var bu ay ben mahvoldum valla yinekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım

canım ya ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum bugun bulantıyla kalktım ve sonra yattım tekrar inanırmısın saat 3 e kadar uyudum ve gözümü açınca canım sirke çekti ve içtim dayanamadım yarını beklıyorum yarın adet olmam lazım. ovulasyon testı kullandın mı

yumurtlama günlerime netten bakıyorumm sizde mi öyle yapıyonuzz.yoksa 10. gün var güçle başlamak mı lazımmm

ben hemen adetim bitince başlıyorum canım 2 aydır. ama çok ara veriyordum. bu ay baya sıkı çalıştım. hemen başladım çalışmaya. 18. güne kadar hergün çalıştım kaydirigubbakcemile3 şimdi bundan sonra gün aşırı çalışıcaz bakalım netice ne olacak

bence sen hamilesin içime öyle doğuyor ve inanıyorum hamile olduğuna ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşş olurr cannımm benim adam her gün çalışmaz ki anamm ne yapcamm::))hep yorgun hep uykulu bana kalsa olurdu şimdiye 3 çocukk::))) ama kendisi tembellll çokkk

canım benim teyzem kadın doğum uzmanı bana verdiği bilgiyi vereyim adetin bıtımınden 9. gün çalımaya başlıyorsun 1 ay 1 gun ara ile ilişkıye giriyorsun adet gunun gelene kadar eger o ay tutmazsa 2. ay 2 gün arayla ilişkıye giriyorsun adet günün gelene kadar ve hamıle kalmayı duşundugun aydan itıbaren folbıol kullanıyorsun hergun sabah aç karnına 1 tane içiyorsun.aklıma gelen bunlar

ayyy hadi hayırlısı...hamile olabilirsin kesin. ben kullanmadım canım.anlıyom ama yumurtlama günlerimi çok akıntım oluyo kıvamlı. geçen denk getiremedik iyi çalışmalar yapamadıkkaydirigubbakcemile3 ama bu ay durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

bence sen hamilesin içime öyle doğuyor ve inanıyorum hamile olduğuna ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hiç adet belırtım yok sankı adet olmuşumda rahatlamış gibiyim. sadece uzanınca mıde bulantım oluyor oda geceleri ayy inşallah canım yaa :Saruboceq:çokda umutlanmak istemıyorum

azizecim bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz canım derslerine çok sıkı çalış emi:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gul00 canım folbıol nee?? folik asit mi?doktor mu veriyo o ilaçı???neye yarıyoo

hmm biz bu ay 10. günden itibaren 1 gün ara ile en son 20. gün olmak üzere çalışma yaptık hep. :kedi:
bugün 22. gün, hala çalışalım mı yani son hafta bileee :uhm: aa bunu ilk defa duydum..
çalışayım o zaman ben bu akşam da hihoyyyt

evet canım öle yapcam zaten...eşime şimdiden söylüyom hazırlo:jeyyar: durmak yokkkkkkkkkkkk. sen napıyon tatlımyerimseniben
azizecim bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz canım derslerine çok sıkı çalış emi:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…