Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sagolun kızlar ya rahatladım biraz bendemi bi sorun var diyodum bir an evvel hamile kalsamda rahatlasam bu akıntıdan bıktım namaz kılamıyorum ya dogru düzgün kendimi pis hissdiyorumdelikafadulden

hamileliktede oluyor diye biliyorum cnm

ya özele gerk yokda eşinizle beraber olduktan sonra ertsi gün hem akıntı hemde tuhaf bi koku oluyomu sizdede:kedi:

tatlım akıntının ne olduğuna bağlı senin vücudunun ürettiği bi akıntıda olabilir yada eşinin spermlerini tutamadıysan ertesi gün geri geliyo da olabilir :kedi:

bazen bana da oluyor özellikle sabahları yataktan kalktığımda gidiyo bişiler kaydirigubbakcemile3 ama şimdi fikfikten sonra en az 15 dk amuda kalkıyorum sabah bişi olmuyo :roflol:

kokuya gelince bazen alerji yapabiliyo koku yada kaşıntı oluyo
genital bölge temizleme jelleri kullanabilirsin canım

bende senin dedigin gibi yatıyorum ayaklaırmı uzatıyorum ama hepside içerde kalmıyoki bunların :lepi:ziyan oluyorlar yav üzülüyorum ister istemez gidiyolar ayaga kalkıncakaydirigubbakcemile3

bende senin dedigin gibi yatıyorum ayaklaırmı uzatıyorum ama hepside içerde kalmıyoki bunların :lepi:ziyan oluyorlar yav üzülüyorum ister istemez gidiyolar ayaga kalkıncakaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:ziyan miyan idare edicen artık

benim eşim de gülüyo diyo gitti gitti gitti:klava:gitme:
ziyan ettin çocukları:roflol::roflol:

amuda mı kalkıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehe canım yaa..
ben de bacaklarımı kaldırıp duvara yaslıyom delikafadulden

ziyan olmas onlar ziyan olmaaass :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
giden gidiyoduuurr, su yolunu bulurr :jeyyar:

selam arkadaşlar Şeniz Şeniz benim bugün 21. günüm yine hafif kanama ve akıntım oldu. sanırım bugün yumurtluyorum. ya bugüne kadar okadar sıkı çalışmıştım ki şimdi boşa olduğunu düşününce sinir oldum yaaa kaydirigubbakcemile3 sanırım bu ay tutmazsa 1 hafta sonra falan adet olabilirim. 15 Ekimi bile göremem CADIARZU

amuda mı kalkıyon kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehe canım yaa..
ben de bacaklarımı kaldırıp duvara yaslıyom delikafadulden

benim biraz boy uzun üst kısmı eğmem için amuda kalkmam gerekio :roflol:

strest yapmayın cnm sizde Allah gönlümüze göre versin

yaomıycam diyorum ama olmuyo adet günü yaklştıkça acaba oldumu tuttumu yok yumurtlama günü bu arada kandimi tavuk gibi hissediyorum ister istemez düşünüyosun yani şeker ne yapcan :hulya:

yaomıycam diyorum ama olmuyo adet günü yaklştıkça acaba oldumu tuttumu yok yumurtlama günü bu arada kandimi tavuk gibi hissediyorum ister istemez düşünüyosun yani şeker ne yapcan :hulya:

ya canım orası öyle ama kafamızı oyalarsak daha iyi olur diye düşünüyorum 9 günüm kaldı ama unutmaya çalışıyorum :umursamaz:

evet yaa tavuk ve gıdaklama olayı bende de var delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…