ya canım orası öyle ama kafamızı oyalarsak daha iyi olur diye düşünüyorum 9 günüm kaldı ama unutmaya çalışıyorum :umursamaz:
ya canım orası öyle ama kafamızı oyalarsak daha iyi olur diye düşünüyorum 9 günüm kaldı ama unutmaya çalışıyorum :umursamaz:
1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı
bak ben de unutmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile2 :hulya: delikafadulden
selam verdim ama kimsenin umrunda değil galiba :gitme: :gitme:
:roflol::roflol::roflol::roflol:ben unuttum kendimi kaptırıp sonra üzülmektense
ya evet ne kadar enteresan birşey yaa.. bir hamile gibi hissediyorum bir yok yok değildir diyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum..
bazen eşim geliyo dalgasına karnımı öpüyo "naaber len, napıyon içerde" falan diyo kaydirigubbakcemile3 çok duygulanıyorum.. soora ona da saçmalama yaw, yoktur içerde hiçbişi diyorum..
yaa çok karışık duygular.. bir de hamiş falan olsam neler hissederim acaba..
Tek dileğim Allah isteyen herkese versin..
istemeyenlere de hiç boşuna vermesin..
ayy çok duygulandım yine
Benim de bir haftam kaldı ama belirti yok şuan sadece hafif bulantı oluyo o da psikolojik sanırım..
neyse kızlar ben kaçar ufaklık gelene kadar işlerimi halldiyim
neyse kızlar ben kaçar ufaklık gelene kadar işlerimi halldiyim
aleyküm selam kaydirigubbakcemile2:hulya:
slm canım yaopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım yaa, ben görmedim kaptırmışım kendimi kaydirigubbakcemile3
teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fazla belirtilere takılmayın bence. ben 1 senedir ne belirtiler yaşadım ama sonu hep yalan oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmeden hamile kalan hiçbir kadında belirti olmuyor çok dikkat ettim. zaten bulantı falan 8-9. haftada başlıyor. fazla düşünmemek lazım herşey olacağına varıyor. onun için onu bunu boşverin çalışmaya devam kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya evet ne kadar enteresan birşey yaa.. bir hamile gibi hissediyorum bir yok yok değildir diyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum..
bazen eşim geliyo dalgasına karnımı öpüyo "naaber len, napıyon içerde" falan diyo kaydirigubbakcemile3 çok duygulanıyorum.. soora ona da saçmalama yaw, yoktur içerde hiçbişi diyorum..
yaa çok karışık duygular.. bir de hamiş falan olsam neler hissederim acaba..
Tek dileğim Allah isteyen herkese versin..
istemeyenlere de hiç boşuna vermesin..
ayy çok duygulandım yine
çalış çalış nereye kadar yahu boykot ediyom greve gidiyom çalışmayam banane hihoyyyt
kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda