Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı

bak ben de unutmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile2 :hulya: delikafadulden

ya canım orası öyle ama kafamızı oyalarsak daha iyi olur diye düşünüyorum 9 günüm kaldı ama unutmaya çalışıyorum :umursamaz:

ya canım orası öyle ama kafamızı oyalarsak daha iyi olur diye düşünüyorum 9 günüm kaldı ama unutmaya çalışıyorum :umursamaz:

benimd e sekiz dokuz günüm var tamam unutalım bakalım hamişmiyiz bu ay neye sinir oaluyorum biliyomusunuz kızlar şu bebeklerini hiç bir problem yokken aldıranlar varya :eek:klava:acayip kızıyorum oda bi canlı ya ve kendini savunamıyo yazık ya :umursamaz:

1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı 1 haftam kaldı

bak ben de unutmaya çalışıyom kaydirigubbakcemile2 :hulya: delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:ben unuttum kendimi kaptırıp sonra üzülmektense

Benim de bir haftam kaldı ama belirti yok şuan sadece hafif bulantı oluyo o da psikolojik sanırım..

ya evet ne kadar enteresan birşey yaa.. bir hamile gibi hissediyorum bir yok yok değildir diyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum..
bazen eşim geliyo dalgasına karnımı öpüyo "naaber len, napıyon içerde" falan diyo kaydirigubbakcemile3 çok duygulanıyorum.. soora ona da saçmalama yaw, yoktur içerde hiçbişi diyorum..
yaa çok karışık duygular.. bir de hamiş falan olsam neler hissederim acaba..
Tek dileğim Allah isteyen herkese versin..
istemeyenlere de hiç boşuna vermesin..
ayy çok duygulandım yine :nazar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:ben unuttum kendimi kaptırıp sonra üzülmektense

ya evet ne kadar enteresan birşey yaa.. bir hamile gibi hissediyorum bir yok yok değildir diyorum adet olacakmışım gibi hissediyorum..
bazen eşim geliyo dalgasına karnımı öpüyo "naaber len, napıyon içerde" falan diyo kaydirigubbakcemile3 çok duygulanıyorum.. soora ona da saçmalama yaw, yoktur içerde hiçbişi diyorum..

bende o yüzden canım fazla kaptırmak istemiyorum kendimi baş dönmem mide bulantım bütün belirtiler var şuan bile baaşım dönüyor ama genede belki psikolojiktir diye düşünüyorum amin canım Allah isteyen herkese versin:Saruboceq:

benim de dün gece bulantım oldu.. bence de psikolojiktir yaa, artık beklediğimiz için herşeyi ona yoruyoruz..
Allah kısmet ettiyse olacak inşallah hihoyyyt
ikimiz de 1 hafta bekliyoz demek

Benim de bir haftam kaldı ama belirti yok şuan sadece hafif bulantı oluyo o da psikolojik sanırım..

aleyküm selam kaydirigubbakcemile2:hulya:

slm canım yaopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım yaa, ben görmedim kaptırmışım kendimi kaydirigubbakcemile3

teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fazla belirtilere takılmayın bence. ben 1 senedir ne belirtiler yaşadım ama sonu hep yalan oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmeden hamile kalan hiçbir kadında belirti olmuyor çok dikkat ettim. zaten bulantı falan 8-9. haftada başlıyor. fazla düşünmemek lazım herşey olacağına varıyor. onun için onu bunu boşverin çalışmaya devam kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fazla belirtilere takılmayın bence. ben 1 senedir ne belirtiler yaşadım ama sonu hep yalan oluyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bilmeden hamile kalan hiçbir kadında belirti olmuyor çok dikkat ettim. zaten bulantı falan 8-9. haftada başlıyor. fazla düşünmemek lazım herşey olacağına varıyor. onun için onu bunu boşverin çalışmaya devam kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çalış çalış nereye kadar yahu boykot ediyom greve gidiyom çalışmayam banane hihoyyyt

kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda

ahh tatlım ya duygularıma tercüman olmuşsun resmen.
aynen ben de algıda seçicilik midir nedir hep bebeklere ilgim var. bebişlerle ilgili her şey etkiliyor beni. bir resim bi patik ne bilim bi yazı..
önceden ben kendimi hazır hissettmiyodum eşim çok istiyodu öyle şaşırıyor ki halime. bu kadar isteyceğini düşünmemiştim diyor. bazen akşamları konuşup duygulanıyoruz gözlerimiz doluyo.
minik elleri ayakları olsun seviyim okşıyım kokusunu içime çekiyim istiyorum. daha bilmeden görmeden özler mi insan yavrusunu. çok uzaklardan gelecek birini hasretle bekler gibiyim.
biz bu kadar isterken bi anlık zevk sonucunda bebeklere kıyanlardan öbür tarafta alacağımız var.

çalış çalış nereye kadar yahu boykot ediyom greve gidiyom çalışmayam banane hihoyyyt

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen kaç aydır düşünüyosun canım?? hayır benim bu ay 12. ay ve benim kadar kimse bıkmış olamaz diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bi de ara verdim biraz ben. o halde böyleyim düşün artık kaydirigubbakcemile3

hmm benim göbeğimin yanına girmedi hiç ağrı CADIARZU
kasıgımda batma gibi bişiler oluyo arada..

kızlar ya bişe sorcam benim göbeğimin yan tarafında özellikle sağ tarafıma ağrılar giriyor ora nere oluyo ki başka olan varmı aranızda

X