- 8 Ocak 2009
- 515
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldn canım nasılsın
azize selam beni de ekleyebilirmizin benim de adet tarihim 20 Ekim. çok fazla çalışma yapamadım ben canım bakalım hayırlısı.
hoşbulduk tatlım iyi işte....bir an önde adetin bitmesini bekliyom çokkkkkkkkkk çalışmalar var bu ay ben mahvoldum valla yinekaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım
yumurtlama günlerime netten bakıyorumm sizde mi öyle yapıyonuzz.yoksa 10. gün var güçle başlamak mı lazımmm
azize selam beni de ekleyebilirmizin benim de adet tarihim 20 Ekim. çok fazla çalışma yapamadım ben canım bakalım hayırlısı.
canım ya ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum bugun bulantıyla kalktım ve sonra yattım tekrar inanırmısın saat 3 e kadar uyudum ve gözümü açınca canım sirke çekti ve içtim dayanamadım yarını beklıyorum yarın adet olmam lazım. ovulasyon testı kullandın mı
ben hemen adetim bitince başlıyorum canım 2 aydır. ama çok ara veriyordum. bu ay baya sıkı çalıştım. hemen başladım çalışmaya. 18. güne kadar hergün çalıştım kaydirigubbakcemile3 şimdi bundan sonra gün aşırı çalışıcaz bakalım netice ne olacak
ben hemen adetim bitince başlıyorum canım 2 aydır. ama çok ara veriyordum. bu ay baya sıkı çalıştım. hemen başladım çalışmaya. 18. güne kadar hergün çalıştım kaydirigubbakcemile3 şimdi bundan sonra gün aşırı çalışıcaz bakalım netice ne olacak
bence sen hamilesin içime öyle doğuyor ve inanıyorum hamile olduğuna ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım ya ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum bugun bulantıyla kalktım ve sonra yattım tekrar inanırmısın saat 3 e kadar uyudum ve gözümü açınca canım sirke çekti ve içtim dayanamadım yarını beklıyorum yarın adet olmam lazım. ovulasyon testı kullandın mı
bence sen hamilesin içime öyle doğuyor ve inanıyorum hamile olduğuna ..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ayyy hadi hayırlısı...hamile olabilirsin kesin. ben kullanmadım canım.anlıyom ama yumurtlama günlerimi çok akıntım oluyo kıvamlı. geçen denk getiremedik iyi çalışmalar yapamadıkkaydirigubbakcemile3 ama bu ay durmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
sm kızlar ben geldim...
canım benim teyzem kadın doğum uzmanı bana verdiği bilgiyi vereyim adetin bıtımınden 9. gün çalımaya başlıyorsun 1 ay 1 gun ara ile ilişkıye giriyorsun adet gunun gelene kadar eger o ay tutmazsa 2. ay 2 gün arayla ilişkıye giriyorsun adet günün gelene kadar ve hamıle kalmayı duşundugun aydan itıbaren folbıol kullanıyorsun hergun sabah aç karnına 1 tane içiyorsun.aklıma gelen bunlar
valla sirke içme konusunu duyunca ben de kesinlikle hamile olduğunu düşünüyorum gül
azizecim bu ay senden iyi bir performans bekliyoruz canım derslerine çok sıkı çalış emi:))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3