Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sağol canım. Sen neler yapmışsın öyle hiç haberimiz olmadı bizde seni biraz uzaklaştın kendini toparlamak istiyorsun sanıyoruz. Benimde bu transferimde öncekiler gibi heyecanım yok. Ama senin gibi de salmadım kendimi. Olacağı varsada oldurmamışsın be güzelim. Sen çok uzaklaşma olur mu. Öyle böyle insan muhabbet ettikçe psikolojisi düzeliyor. Valla senin neşene de hasret kaldık😘
Aygülüm öyle düşünme pozitifi aldın devamı da çok çok güzel olacak inşallah, sağlıkla al kucağına canım benim💕🧿🌸 evet bıraktım derken kendimi estrofeme devam ederken buldum valla, hiç hazır değildim, olmamışım gibi davrandım zaten. Türkiyeye gidecektik, eşimin işlerinden dolayı gidişimiz uzadı, doktor da 1 tane daha deneyelim deyince öylesine denemiş oldum. Kısmet değilmiş.

Şakası bi yana rahimde kısalma yoksa plasenta da aşağıda değilse seni rahatsız etmediği sürece ayakta yapmanda bir sankinca olduğunu düşünmüyorum. Doktora sorarsın yine en iyisini o söyler tabi. Ben pozitif alınca bildiğin transferden önceki hayatıma dönmüştüm şimdi bile yatsam iyi olur ama daraliyorum yine kalkıp işimi yapıyorum. Ev zaten sıkıcı bütün gün hiçbir şey yapmadan yatarsak patlarız inşallah yatmak zorunda kalmayız kimse mecbur kalmasın 🤗
artık bana yatmaktan gına geldi . bugün kalktım kurumuş çamaşırları dürdüm oturudugum yerden . bayadır türk kahvesi içmiyordum onu içtim 6 ay falan olmuş heralde . sürekli yatmaktan bunaldım ama şükürde ediyorum . napalım yatıgım halde 2 kere kanama oldu yatmasam ne olcaktınacaba .
plasentam yukarı dıgru cıkıyor bence rahatlama ve yukarı cıkma hissediyorum ben .
ev temizligi yapmayı özledim . tek özlemedigim sey yemek yapmak. yemek yemektende hamile kaldıgımdan beri hiç zevk almıyorum . görev gibi yapıyorum kahvaltıyı falan . bu arada mide yanması ile ilgili yorumun vardı. sabah ben uyanınca 20 dk içinde kahvaltı etmezsem mide suyum cıkıyor yukarı onu kusuyorum .
uyanır uyanmaz ceviz falan yiyorum . 17+3 üz şuan hamile kaldıgımdan beri 3 kilo vermişim :) ama bebek kilo olarak iyi cok şükür

Hoşgeldin kalbi güzelim benim pozitif arkadaşım 😘😘😘😘kafani dinliyorsundur diye düşünürken bak sen ne ara bı tnasfer daha oldun sen şaşırdım doğrusu tekmi konmuştu tatlım hayırlısı olsun bakalım e Dr ara ver falan demedimi rahim bı dinlenseydi şimdi kalan iki var onları zaten donurdun içine sinmediyse o tedavin gel birde Türkiye'de ol bende duydum canım hayıti ama hormonlarla oynarım başıma dert açar diye ben bitkisel şeylerden hep uzak durdum incir yiyorum zeytinyağında o da prolaktin değerini arttiriyormus sanırsam şimdi onada bı mesafeliyim biryeri yaparken bir yeri yikmayayim diye çünkü hormonlar bozulursa transfer sureside uzar
Umut bebekimmm canım arkadaşım🥰 valla hiç sorma ağrısız başımı ağrıttım, oldu bitti, hiç olmamışım gibi😂 ben de bitkisel takviyelere yöneldim bir kaç gündür, hayıt hormonları dengeliyormuş diye okudum hep, hiç kullanmamıştım, bi zararı olmaz diye başladım 3 gündür içiyorum. Faydasını ya da zararını görürsem yazarım sana da🥰

Umut bebekimmm canım arkadaşım🥰 valla hiç sorma ağrısız başımı ağrıttım, oldu bitti, hiç olmamışım gibi😂 ben de bitkisel takviyelere yöneldim bir kaç gündür, hayıt hormonları dengeliyormuş diye okudum hep, hiç kullanmamıştım, bi zararı olmaz diye başladım 3 gündür içiyorum. Faydasını ya da zararını görürsem yazarım sana da🥰
Bende seni ail bin yanına geldin orda kafa dinliyorsundur diye düşünüyordum en son öyle deyince aynen ışık hızıyla olmuş senin transfer 😁 ne diyor senin Dr negatifler için bukez embriyo kaliten neydi

Benim hormonların falan gayet normal hiç bı problem yok aslında sen bı iç bakalım canım bende bı arastirayim bana yumurta geliştirici birşey lazım 😉 artık ne yapacağımı şaşırdım evde çatlatma ignem var olmadı kendim tedavi uygulayacağım kendime klomen içip😬sonrada çatlatma iğnesi yaşadığım yerde küçük düzgünce bı yumurtlama takibide yaptiramiyorum bu işe bı el atmam gerek👍

Nasıl yakalayacağız bacım martı yariladik daha iki ay bekleme süresi sonra para biriktirme süreci falan derken yaz sonunu bulur benim transfer
Yavrum doğumun varsın 2020 olsun. 2021 embriyosu olucak ya kısmetse 😏

En son konustuktn sonraa bidaha gitmedin o zaman sen doktora. Ben 2 gün önce gittim yine erkek gibi ama kesin erkek demiyorum dedi😅
Yok gitmedim kendi dr.uma 😁 burda dahiliyeye gidicektim, hadi gitmisken k.doguma gidiyim belki cinsiyet belli olur dedim. Meğer devlette gebe polikliniğine gidiliyomuş. Ben bilemedim tabii 😳 kadin da yanindaki asistana osunu busunu anlattı, makatına kadar gördü. Cinsiyet söylemedi. Hiçbir şey söylemedi. Monitörden göstermedi foto bile vermedi 😅 yani gitmedim say.

Yavrum doğumun varsın 2020 olsun. 2021 embriyosu olucak ya kısmetse 😏
Ney 2020 mi benimle takilali senin hesaplamada bozuldu😁2020 geçtik anacim önemli olan dogurdugun yıl dehil embriyonun tarihimi ay ne karışık islerdeyiz erkek kız farketmez yeterki sağlıklı hayırlı olsun hepsine okeyim ben

Ney 2020 mi benimle takilali senin hesaplamada bozuldu😁2020 geçtik anacim önemli olan dogurdugun yıl dehil embriyonun tarihimi ay ne karışık islerdeyiz erkek kız farketmez yeterki sağlıklı hayırlı olsun hepsine okeyim ben
Devlet bahçelinin 40.yıl hesabina döndüm 🤣🤣🤣 ay çok güldüm kendime ya 😅 ben geri gitmek istiyorum bilinç altinda demek ki. 2020 2019 2018 😁

Devlet bahçelinin 40.yıl hesabina döndüm 🤣🤣🤣 ay çok güldüm kendime ya 😅 ben geri gitmek istiyorum bilinç altinda demek ki. 2020 2019 2018 😁
Ahahahhaha aynen vallaha otel oldu bende şaşırdım bian 2020de doğurursun diyince ama embriyo 2021 olacak beynim yandı😬evlendigin yila kadar gidersin 2012.

artık bana yatmaktan gına geldi . bugün kalktım kurumuş çamaşırları dürdüm oturudugum yerden . bayadır türk kahvesi içmiyordum onu içtim 6 ay falan olmuş heralde . sürekli yatmaktan bunaldım ama şükürde ediyorum . napalım yatıgım halde 2 kere kanama oldu yatmasam ne olcaktınacaba .
plasentam yukarı dıgru cıkıyor bence rahatlama ve yukarı cıkma hissediyorum ben .
ev temizligi yapmayı özledim . tek özlemedigim sey yemek yapmak. yemek yemektende hamile kaldıgımdan beri hiç zevk almıyorum . görev gibi yapıyorum kahvaltıyı falan . bu arada mide yanması ile ilgili yorumun vardı. sabah ben uyanınca 20 dk içinde kahvaltı etmezsem mide suyum cıkıyor yukarı onu kusuyorum .
uyanır uyanmaz ceviz falan yiyorum . 17+3 üz şuan hamile kaldıgımdan beri 3 kilo vermişim :) ama bebek kilo olarak iyi cok şükür
Keşke ben de kilo verenlerden olmasa da az kilo alanlardan olsaydım 🤣
Yat yat zaman geçmiyor ki çok şükür yarıladık ama. Inşallah bundan sonrası rahat geçer 🤗

Çok güzel aciklamissin canım benkm gerçekten öyle genetikte sorun olmasa bile yumurta ve sperm biaraya gelince problem oluyormuş bizim karyotiplerde sorun yok ama ngs giden embriyo anöploidi yazıyordu bütün metin zaten yabanciydi internetten araştırdım anöploidi kromozom sayi bozukluguymus onu ettirmemistik zaten o imha edildi aslında merak ettiğim şu sahliksuz bir gebelik devam etmiyor vücut atıyor diyorlar olaki devam ederse ne gibi sorunla karsilasiriz acaba?
Canım bende bunu merak ettim. Açıkcası çok bilgim yok tüp bebek işine balıklama daldık gibi birşey oldu.Şimdi biz yaptırmadık bizden hiç istemediler ngs , bizde eşimde hız ve morfoloji iyi değildi. Şuan transfer tuttu çok şükür ama acaba sağlıklı olmaları için illa baktırmak mı gerekiyor du bilemiyorum 🤷🏼‍♀️ Sağlıklı olmayanlar mı tutmuyor diyeceğiz. Bazen içim sıkılıyor Allah a emanet

X