Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Görüşmeyeli sen ne yaptın? Adetinle transfer deneyecek misiniz? Hayırlısıyla gelsin kuzucuklar 🤩🤩🤩 sen herşeyin en iyisini hakediyorsun 😘😘😘♥️
Allah razı olsun canım benim sende herseyin en güzeline hayırlısına layıksın ❤
Evet canim adetimi bekliyorum kiz Allah söyletti heralde kuzucuklar dedin bu sefer cift transfer edilecek 😍😍🤣

Evet cnm bizim g4netiklerde sorun olmasa bile embriyo olusunca artık onun kendi genetiği oluyor benim +12 kromozom bozukluğu çıkmıştı sağlıklı degildi yaşamadı zaten evet sağlıksız olunca vücut atabiliyor olaki devam ederse ki muhakkak sonlanıyor yaşamıyor ama olduki devam etti ya engelli olarak yada doğuştan hastalıklı olarak doğuyor organ yetmezliği gibi
Bu +12 bozukluğu size verilen belgedemi yazıyordu turkcemiydi?

Niye kız daha marttayız yakalarsın treni daha zaman var 😎
Nasıl yakalayacağız bacım martı yariladik daha iki ay bekleme süresi sonra para biriktirme süreci falan derken yaz sonunu bulur benim transfer

Bu +12 bozukluğu size verilen belgedemi yazıyordu turkcemiydi?
Evet canim biz alınan bebegi tahlile gönderdik sonuc kağıdında yazıyordu doktorada sordum öyle detayli açıkladı +12 kromozom bozukluğu diye yaşamazdı muhakkak ileri aylarda sonlanırdı yada ölü doğardı dedi

Evet canim biz alınan bebegi tahlile gönderdik sonuc kağıdında yazıyordu doktorada sordum öyle detayli açıkladı +12 kromozom bozukluğu diye yaşamazdı muhakkak ileri aylarda sonlanırdı yada ölü doğardı dedi
Himmm anladım yaşamla bagdasmiyordu o zaman rabbim birdaha yaşatmasın canım güzelce bu kez transferini olursun inşallah

Hoşbulduk arzucum 🤩🤩🤩 düzelmemişti de güç bela yazabiliyordum sonradan o da gitti 😳 12. Hafta erkeğe benzetti ama bakalım kısmet. Senin kesinleşti mi cinsiyet?
En son konustuktn sonraa bidaha gitmedin o zaman sen doktora. Ben 2 gün önce gittim yine erkek gibi ama kesin erkek demiyorum dedi😅

Kızlar herkese selam, sizleri çok özledim🥰🤩 biraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler 🧿🌸 herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım💕 ayguldiyebiri ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim🎉 Ssevincli Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuş Umut_bebek Umut_bebek cim sen de bi dene istersen.

Ahaha aynı ben. Ben de öyleyim valla sen gibi. Eşim de eşine benziyor kalkıp yapana kadar ben yapmış oluyorum 🤣 annem geldiğinde beni anneme söylüyordu kkızın kadar hızlı mutfak toplayan görmedim diye. Napalım bizler uyuşuk olsak her yeri şey götürür
Kadınsan ve dinlenmek istiyorsan hızlı olmak zorundasın baska çaren yok bebeğim 🤣

Yemin ediyorum kafa aynı. Hayır benim kayınvalidem de paşa gibi yetiştirmemiş iş yaptırmış ona rağmen böyle. Ben demezsem süpürge açmaz hayatta. Yok bacım bizde yaratılıştan gelen dağınıklığa pisliğe tahammül edememe durumu var adamlar doğuştan rahat 🤣
Bu böylemiydi sonradan mı oldu düşünmeye başladım. Gardolabını salona taşımış 🤣🤣 bende götürmüyorum kalsın diyorum. Bekar evi gibi oldu😛

Kızlar herkese selam, sizleri çok özledim🥰🤩 biraz okuyabildim yazdıklarınızı, cinsiyetleri öğrenenler bile var maşallah büyümüş bebeler 🧿🌸 herkesi tebrik ederim, sağlıkla alın kucağınıza inşallah canlarım💕 ayguldiyebiri ayguldiyebiri bacım en taze sensin sanırım, tebrik ederim🎉 Ssevincli Ssevincli hadi önümüzdeki ay senin de güzel haberlerini alalım inşallah. Herkesi çok özlemişim, koficim, kadercim, umutbebekcim, arzurumcum, badecim, serracım.
Ben bu süre zarfında bir transfer daha oldum, o da tutmadı, öylesine koydurmuştum zaten sırf embriyolar bitsin diye, hiç üzülmedim, transfer günü sanki muayeneye gitmişim gibi koydurdum eve geldim iş güç devam ettim, ilaçlarımın saatine bile özen göstermedim, hiç idrar testi yapmadım, direk 9. Gün kanda baktırıp negatifi alır almaz ilaçları bıraktım. Yarın doktorla görüşmem var, kalan 2 embriyoyu hiç koydurasım yok, hiç. Hayıt tohumu aldım onu kullanıyorum, faydasını gören çok olmuş Umut_bebek Umut_bebek cim sen de bi dene istersen.
Koydurasın yoksa biraz ara ver canım kafanı toparla hem. Son transferde de olmayacak diye gitmişsin hem psikolojik olarak da fiziksel olarak da yormustur ister istemez. Hazır olduğunda koydurmak daha mantıklı dualarım seninle 🤗

Bu böylemiydi sonradan mı oldu düşünmeye başladım. Gardolabını salona taşımış 🤣🤣 bende götürmüyorum kalsın diyorum. Bekar evi gibi oldu😛
Benimkinin de gömlekleri montları kapı kollarına asma takıntısı var deliriyorum. Taşınırken evin özellikle kapı kollarına bakacam kulpsuz bulcam 🤣🤣
Sen anlatınca diyorum hepsi mi aynıdır arkadaş ama hep üşengeçlikten oluyor başka bir sey değil. Elindeyken yatak odasına götürüp koymak çok mu zor yav 🤣

Koydurasın yoksa biraz ara ver canım kafanı toparla hem. Son transferde de olmayacak diye gitmişsin hem psikolojik olarak da fiziksel olarak da yormustur ister istemez. Hazır olduğunda koydurmak daha mantıklı dualarım seninle 🤗
Öyle yapacağım noskingcim, geçen transferde de ara verecem diyodum doktorun gazıyla koydurdum, olmayacağını bile bile, koyarlarken ekrana bakmadım bile, tutması mucize olurdu zaten. Hiç istemedim çünkü. Allah razı olsun canım, sana da hayırlı olsun bıcır kızların, ömürleri uzun olsun🌸💕

Öyle yapacağım noskingcim, geçen transferde de ara verecem diyodum doktorun gazıyla koydurdum, olmayacağını bile bile, koyarlarken ekrana bakmadım bile, tutması mucize olurdu zaten. Hiç istemedim çünkü. Allah razı olsun canım, sana da hayırlı olsun bıcır kızların, ömürleri uzun olsun🌸💕
Amin canım inşallah. Özledik seni buralarda yoktun uzun zamandır iyi olmana sevindim. Bu arada senden de bi doğal gebelik haberi gelir diye tahmin ediyorum valla yalan yok içimden öyle geçiyor. Inşallah gerçek olur iki embriyoyu ikinci çocuk için kullanırsın 🙈🤗😍

Sağol canım. Sen neler yapmışsın öyle hiç haberimiz olmadı bizde seni biraz uzaklaştın kendini toparlamak istiyorsun sanıyoruz. Benimde bu transferimde öncekiler gibi heyecanım yok. Ama senin gibi de salmadım kendimi. Olacağı varsada oldurmamışsın be güzelim. Sen çok uzaklaşma olur mu. Öyle böyle insan muhabbet ettikçe psikolojisi düzeliyor. Valla senin neşene de hasret kaldık😘

Hoşgeldin kalbi güzelim benim pozitif arkadaşım 😘😘😘😘kafani dinliyorsundur diye düşünürken bak sen ne ara bı tnasfer daha oldun sen şaşırdım doğrusu tekmi konmuştu tatlım hayırlısı olsun bakalım e Dr ara ver falan demedimi rahim bı dinlenseydi şimdi kalan iki var onları zaten donurdun içine sinmediyse o tedavin gel birde Türkiye'de ol bende duydum canım hayıti ama hormonlarla oynarım başıma dert açar diye ben bitkisel şeylerden hep uzak durdum incir yiyorum zeytinyağında o da prolaktin değerini arttiriyormus sanırsam şimdi onada bı mesafeliyim biryeri yaparken bir yeri yikmayayim diye çünkü hormonlar bozulursa transfer sureside uzar

Amin canım inşallah. Özledik seni buralarda yoktun uzun zamandır iyi olmana sevindim. Bu arada senden de bi doğal gebelik haberi gelir diye tahmin ediyorum valla yalan yok içimden öyle geçiyor. Inşallah gerçek olur iki embriyoyu ikinci çocuk için kullanırsın 🙈🤗😍
Ben de çok özledim sizleri canım benim💕 Allah razı olsun, içinden geçen gerçek olsun inşallah🌸 gebelerin hisleri kuvvetli olurmuş, bi de sen ikiz annesisin 2 kat kuvvetli olacak demektir😂 hayırlısı olsun🥰

X