Ben de seninle aynıyım canim tiksinme bile yok şanslıyız hemde çokkkMerhaba ccnmne diyeyim Allah senin ge bulantısı olan ftüm fherkesin yardımcısı olsun bence tiksinme falan oluyorfu sadece şimdi o fa geçti gibi ben niye hamile gibi d&eğilim yaa
İçini ferah tut güzel sonuçlar haberler alırsın inşallahYaaa sen gerçekten çok çekiniyormuşsun. Ben en son 11.gün (bu pazartesi) yaptım 132 çıktı. Benim taze 3.gün embriyosu. Öncesinde de idrar yaptım. Bakalım canım salı veya çarşamba kesenin durumunada yerinde miolması gerektiği gibi mi.
15 de cokmus ya. Sizin de yogun muydu boyleGeçmiş olsun , 15. Hafta da oldukça rahatlıyorsunuz biraz dayanın
Canim yeni gördüm bu msjini bizim doktor transfer günü rahim kalinligina son kez bakıp öyle transfer yapiyo 9un altında olunca transferi iptal ediyorEvet canım halleyin iki kere başına geldi tam transfer olacakken rahim inceliyordu transfer iptal oldu iki defa hatta kadın baksana üyeliğini falan iptal etmiş çok morali bozuldu heralde evet sevkncliyld Dr aynı kişi bilmiyorum günahını alamam ama bu arkadaşta da öyle olunca bı soru işareti oldu
Hahahha nasıl güzel benzetmeBulantısız gebelik şubat ayında doğalgaz faturasının 20 lira gelmesi gibi bir şey bence eşsiz bir sey
Ay dimi ya valla ben de untuyorum acaba neye göre bulantı oluyo veya olmuyo niye onlarda var da biz de yok he olsun diye demiyorum tabiBen de seninle aynıyım canim tiksinme bile yok şanslıyız hemde çokkkama insan gebe olduğunu unutuyor tabi bisi olmayınca
Yok yok öpüp başımıza koyak bulantı çok kötü Allah düşmanıma vermesin.Hahahha nasıl güzel benzetmekız valla hem çok şanslıyız hem de diyom acaba Bi aksilik mi var
Hahah kız o kadar da olsun valla yoksa hamile olduğumuzu anlamayız ama senin ikiz olduğu için bel sırt ağrın daha fazla olurYok yok öpüp başımıza koyak bulantı çok kötü Allah düşmanıma vermesin.
Benim bu ara sırt ağrılarım başladı ona bile of puf yaptım birkaç defa. Sonra dedim kendine gel bulantısız ilk 3 ay geçirdin artık ağrı da olsun bi zahmet
Bende aldim canim ama anca 12 13 haftalarda duyuluyor.. haftada bir kereden birsey olmaz stress olacagima rahatlarim diye almistim guzel bir duygu.. artik tekmeleri hissedince o alete gerek bile duymuyorum cok sukur darisi sana ve burdaki tum arkadaslarima.. 14 haftadan sonra rahatlama geliyorbir de ev tipi doppler oluyomuşş onu da kullananlar var baya ama çok sağlıklı olmaz tabiiartık normal bir gebe gibi hissetmek istiyorum bende kendimii
Transfer anestezili olunca idrar nasıl duruyor içinde. Ben salardım herhalde fooşşşş diyeTransferin kaçıncı günü En son kaç çıkmıştı? Ben 4 kez yaptırdım ama erken yapmıştım sonra çok stres oldum iştehaklısın bayan doktorda insan çok daha rahat oluyor ama ben fazla kapatıyorum bacaklarımı koltugun tee tepesine çıkıyorum transferi bile anestezili yaptırıyorum hiç boşuna strese girmeyelim dedik işte ondan
Seninde Allah yardımcın olsun canım. Az kalmış seninde birkaç haftaya bitiyormuş bulantılar biraz daha sabır.Herkese merhabalar. Güzel bir haftasonu dilerim.Ben de buradayım. Okuyorum hep yazılanları ama maalesef bu bulantı öldürdü beni hiç bişey yapamıyorum. Haftaya kontrolümüz var, gün saymakla geçiriyoruz
Oturarak yapıyorsun dimi ayakta yapmıyorsan çok sıkıntı olmaz herhalde. Ne güzel kız işte sanatla ilgilenen insan mi kalmış sanatçı doğsun seninkiHahah kız o kadar da olsun valla yoksa hamile olduğumuzu anlamayız ama senin ikiz olduğu için bel sırt ağrın daha fazla olurben de biraz ayakta kalınca kasığım da ağrı oluyor ama hemen geri uzanıyorum. İşlerime başladım tablo fırça derken bir de mozart açsam çocuk doğar doğmaz mimar sinana yazdırırım heralde şaka Bi yana keşke anasının karnı da öğrense faydası olur mu acaba benim tabloların bu yavruya yoksa yorup duruyo mu acep bişey olmaz inşallah
Ya yetenek genetikte olabiliyormuş benim babam tarafında var çok el sanatlarıyla ilgilenen terzi resim yapan falan hatta kuzenim daha küçük o da baya iyimiş resimdeOturarak yapıyorsun dimi ayakta yapmıyorsan çok sıkıntı olmaz herhalde. Ne güzel kız işte sanatla ilgilenen insan mi kalmış sanatçı doğsun seninki
Yetenekli olabilir ama sen de teknik öğretirsen olur bu işyeteneğin genetikle ilgisi var mı acaba ben de doğumdan sonra çocuklarla ingilizce konuşcam sürekli
Şakası bi yana rahimde kısalma yoksa plasenta da aşağıda değilse seni rahatsız etmediği sürece ayakta yapmanda bir sankinca olduğunu düşünmüyorum. Doktora sorarsın yine en iyisini o söyler tabi. Ben pozitif alınca bildiğin transferden önceki hayatıma dönmüştüm şimdi bile yatsam iyi olur ama daraliyorum yine kalkıp işimi yapıyorum. Ev zaten sıkıcı bütün gün hiçbir şey yapmadan yatarsak patlarız inşallah yatmak zorunda kalmayız kimse mecbur kalmasınYa yetenek genetikte olabiliyormuş benim babam tarafında var çok el sanatlarıyla ilgilenen terzi resim yapan falan hatta kuzenim daha küçük o da baya iyimiş resimdevalla dil öğret kız ne güzel yabancı dil de yetenek işi ve bende dil yeteneği yok maalesef ama çocuğum bilsin çok isterim sen hep konuş bacım bazen oturarak yapıyorum bazen ayakta tablolar baya büyük hakim olamıyorum bazen oturunca ama bakalım inşallh bişey olmaz
13. Haftaya kadar mide bulantısı çektim , sadece kaşarlı tost, akşam çorba ya da salata yiyerek günlerimi geçirdim , su bile içemiyordum zehir gibiydi , ağzımın tadi çok bozuktu . Sürekli uyku hali vardı , sıfır enerji , her şey kokuyordu . Banyo yapmak bile çok zordu benim için şampuan sabun kokusu mahvediyordu . Koku sorunum hala var , ama daha enerjiğim, ağır bir yemek olmadığı sürece yemeye başladım biraz daha ama şimdi de sürekli mideden gelme durumu var15 de cokmus ya. Sizin de yogun muydu boyle
Ayy o da ayrı bi dertTransfer anestezili olunca idrar nasıl duruyor içinde. Ben salardım herhalde fooşşşş diye
Sonuncusu bayağı rahatmış o zamanAyy o da ayrı bi dertilk merkez tee gece 12 den itibaren tut diyodu öğlen 12 de transfer oluyordu halim çok kötü tabi bu sonuncusunda öyle bişey demediler gelince burda serum takcaz öyle idrara sıkışcaksın dediler o daha rahattı
Mide yanması var mı? Ben dayanamıyorum artık alkoliklerin gazeteye şarap şişesi sarıp ceket altından çekmesi gibi elimde gaviscon şişesiyle geziyorum. Kahvaltiyla nasıl başlıyor yatana kadar ilaç da etki etmiyor.13. Haftaya kadar mide bulantısı çektim , sadece kaşarlı tost, akşam çorba ya da salata yiyerek günlerimi geçirdim , su bile içemiyordum zehir gibiydi , ağzımın tadi çok bozuktu . Sürekli uyku hali vardı , sıfır enerji , her şey kokuyordu . Banyo yapmak bile çok zordu benim için şampuan sabun kokusu mahvediyordu . Koku sorunum hala var , ama daha enerjiğim, ağır bir yemek olmadığı sürece yemeye başladım biraz daha ama şimdi de sürekli mideden gelme durumu varyine de gözüm açıldı en azından su içebiliyorum
Benim yasak ama içiyorum haftada 2-3 tane açıkKızlar 12. Haftalarını geçenler özel bir soru geliyorçay serbestte geçti mi. N’aptınız acaba