- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Benim yasak ama içiyorum haftada 2-3 tane açık
Bitki çayı ıhlamur kuşburnu zencefil içebilirsin dedi hiçbirini içemiyorum midemi yakıyor. Nerde zararlı olmayacak şey var ben ordayım
Ben çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örneklerMerhaba ccnmne diyeyim Allah senin ge bulantısı olan ftüm fherkesin yardımcısı olsun bence tiksinme falan oluyorfu sadece şimdi o fa geçti gibi ben niye hamile gibi d&eğilim yaa
Yaaa bende bugün onu düşündüm biliyormusun konuyu açacaktım bende. Hep öyle derler tüp bebekte değişiyor mu bilmiyorum da. Hamilelikte kız çok çektirirmiş. Cinsiyeti belli olanlarla bunu bir anlayalım belki birşeye açıklık getiririz.Ben çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örnekler
Hahah tahmin ettim ama buraya yazdıktan sonra da artık çok geç olmuştuHımmmm şeyyyyyy ben onu kast etmedim ki, demek ki o muhabbette yoktun. İlişki demek istedim
Ama ilk cümlede hafta 2-3 deyince şok oldum bu durumda haaa dedim. Devam ettikçe ohh be dedim
Ya birde benim cildim çok kötü oldu. Hayatımda nerdeyse hiç sivilcelerim olmadı diyebilirim, ama şu an alnım pütür pütür. Bu durum da kız çocuğuna işaret ediyormuş diye duymuştumYaaa bende bugün onu düşündüm biliyormusun konuyu açacaktım bende. Hep öyle derler tüp bebekte değişiyor mu bilmiyorum da. Hamilelikte kız çok çektirirmiş. Cinsiyeti belli olanlarla bunu bir anlayalım belki birşeye açıklık getiririz.
Sen kaç haftalıksın canım.Ya birde benim cildim çok kötü oldu. Hayatımda nerdeyse hiç sivilcelerim olmadı diyebilirim, ama şu an alnım pütür pütür. Bu durum da kız çocuğuna işaret ediyormuş diye duymuştumbakalım hayırlısı.
Benimki bulandi canim ama az yani migdesi fena bulanip erkek de cikabiliyor bu cok degisken benim eltim iki kiz dogurdu hic migdesi bulanmadi mesela..Ben çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örnekler
Ilk 3 ay bende sivilcelendim hatta korktum tum hamilelik boyunca kalicak diye 4 aylikken gecti cok sukur.. hem ilaclar hemde hormonlar etki edebiliyor umarim seninkide gecicidir.. ben hattaa cirkinlestim diye kiz bekliyordum erkek oldu karnimda sivri degil meselaYa birde benim cildim çok kötü oldu. Hayatımda nerdeyse hiç sivilcelerim olmadı diyebilirim, ama şu an alnım pütür pütür. Bu durum da kız çocuğuna işaret ediyormuş diye duymuştumbakalım hayırlısı.
9+2 bugün canım. Ya sen?Sen kaç haftalıksın canım.Ahsen555 çok sivilceden bahsederdi onunda kızı olacakmış.
Hadi bakalım ozaman yine sürpriz olacak deseneBenimki bulandi canim ama az yani migdesi fena bulanip erkek de cikabiliyor bu cok degisken benim eltim iki kiz dogurdu hic migdesi bulanmadi mesela..
Aaa bak buna şaşırdım, sivilcelenmene rağmen erkek bekliyorsun. Ozaman tutmadı benim teorilerimIlk 3 ay bende sivilcelendim hatta korktum tum hamilelik boyunca kalicak diye 4 aylikken gecti cok sukur.. hem ilaclar hemde hormonlar etki edebiliyor umarim seninkide gecicidir.. ben hattaa cirkinlestim diye kiz bekliyordum erkek oldu karnimda sivri degil mesela
Benim daha belli değil kuzum. Henüz 4 haftalık gibi. Senin güzel ilerlemiş maşallah9+2 bugün canım. Ya sen?
Hadi bakalım ozaman yine sürpriz olacak deseneama sivilce durumu da var bende. Bakalım artık hayırlısı zaten hiç önemli değil.
Valla canim ne yalan soyleyim benm belirtiler hep kizdi ama erkek cikti gecen haftaAaa bak buna şaşırdım, sivilcelenmene rağmen erkek bekliyorsun. Ozaman tutmadı benim teorilerimumarım benimde sivilcelerim geçer yakında. Ergen gibi görünüyorum.
Amin çok sağol canımBenim daha belli değil kuzum. Henüz 4 haftalık gibi. Senin güzel ilerlemiş maşallahAllah sağlıkla devam ettirip kucağına almayı nasip etsin
Sürpriz olmuş ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hiç önemli değilValla canim ne yalan soyleyim benm belirtiler hep kizdi ama erkek cikti gecen haftasaglikla gelsin insh yavrular tabiki.. ama pek takilma belirtilere insh o yavruyu hissedince daha da rahatlarsin hem en kotu donem 10 11 12. Haftaydi baya migde bulantim olmustu sonrasinda azaldi git gide sivilcede kalmadi ayaklarima sicak basardi oda gecti..
Oyle tabi Rabbim kimseyi ugrastirmadan yavrularina kavustursunSürpriz olmuş ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah gerisi hiç önemli değil
Canim gozunaydin, Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de nasip etsin insallah, gelsin smdi hazirliklarSelam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum isteyenlere olsun
Canım yaa maşallah hadi gözün aydın sağlıkla gelsin paşamızSelam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum isteyenlere olsun
Gözünüz Aydın canım. Sağlıkla gelsinSelam kizlarr
Hadi bakalım merakla bekliyorumKizlar gunaydin, topluca nasil alinti yapiliyor bilmedigimden genel yzayim diyim, benim ilk gebeligimde asiri mide bulantim ve koku hassasiyetin vardi, esim bana limon fln getirirdi asagidan gelen yemek kokularini bastirmak icin, kafasina limon attigim bile olmustuneyse snra benim bi kizcem oldu ama suanki gebeligimde mide bulantisi yok, cok nadir arada tiksinti geliyor, koku hassasiyeti yne var ama ilk gebeligim ile karsilastirilacak duzeyde kesnlikle degil, dha cok var cinsiyet ogrenmeme ama bir gun ogrenirsem teoriyi test etmis oluruz