Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay doğru dedin valla inşallah dediğin gibidir. Yatmak çok sıkıcı transfer süreci çok sıkılıyodum şimdi yine işini gücünü yapıyor insan Bi şekilde umarım hiç birimiz yatmak zorunda kalmayız ama yine de dikkat et

Ya onu bende duydum ama benim 2 kuzenime kız doğurdu ikisininde hiç bulantısı olmamış. Kaynanam anlatıyordu onun 2 oğlu var 9 ay boyunca kusmuş

Bir de kızla ilgisi var mı bilmem ama gebe kaldığımdan beri canım hep hamur işi istiyor

Kızlar 12. Haftalarını geçenler özel bir soru geliyor çay serbestte geçti mi. N’aptınız acaba
Valla 7 haftalıkken doktora gittiğimde doktor ilişki az olsun demişti yasak koymadı tabi korkudan çay içmedim. Ama Bi kaç kez çay içtik şükür bişey olmadı bugün 11 haftayyım

İkiz erkeklere hamileyim 16. Haftadayım ve hala midem bulanıyor

Tabiki transfer günü kontrol etmesi garantiye aldığını gösteriyor keşke bizim merkezde öyle yapsa hatta bende merak etmiştim transferden bir gün önce bu bakilsami ne durumda diye ama öyle bı uygulamalari olmadığı için cesaret edemedim nasip değilmiş demekki hakkı da hayırlısı olsun İstanbul'da yaşıyordun demi benim beta sifirlandi tam düşük olmuş kurtajlik bir durum kalmadı şimdi bekleme aşaması a geçtik en az iki ay geçmeli diye bekliyorum sonra yine transfer asamasii yaza anca olur heralde embriyoyu ngs gondersekmi bilemedim onun kararsızlığındayiz

Bana yasaktı 12. Haftaya kadar demişti de sonrasını göremedim zaten
Tüp bebek doktorum yasak demedi öneriyoruz 12. Haftaya kadsr dedi sonra da perinatalog da devam ediyorum o da az ilişki dedi şükür Bi kaza çıkmadı ama sık olmaması önemli zaten ayın sonunda ailemin yanına gidiyorum 1 ay falan da öyle geçiririm

Evet canım İstanbuldayım.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Biz göndermedik ngs ye doktor kararı tamamen bize bıraktı.

Aaaa deterjan kokusuna bayılmak mı , bende bayılıyorum ama ağır kokudan dolayı . Yıkanan kıyafetleri balkonda günlerce tutuyorum deterjan kokusu gitsin diye mide yanması değil tam ama o yolda ilerliyor sanki midemden sürekli geliyor yediklerim

Granadaco , ayguldiyebiri , UkaderU , ne filmler dönmüş arkamdan öyle arkadaş ben eylül grubunda yokum msj atıp davet de etmediler. Banlansam pasif olurum. Whatsaptan kk'ya msj attım en sonunda. Benim önbelleğimle alakalı bi sıkıntı varmış. Siteden attılar az önce sonra da normale döndü. Bi yere kaybolmadım yani. Giremediğimi yazmıştım diye hatırlıyorum hemen yaftalanmak hoşuma gitmedi aygülcüm

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . Estrofemi bıraktınız mı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Yavrum benim spontan gebelik oldu ilaç kullanmadım. Ama benim dr, kalp atışıyla bıraktırıyor

Bebeğim sen buraya giremeyince whatsapptan birkaç kişiyle görüşüyorsundur diye düşündüm. O grup muhabbetini sonradan anladım zaten. Şimdi artık bizimlemisin sorun bitti mi. Nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor özledim kız seni

Evet bitti canım. Iyiyim şükür yok bir yaramazlık. Ben bırakılan yerdeyim gelişmeler sende, sen anlat bakalım pozitifi almışsın hayırlı bereketli olsun. Allah tamamına erdirsin inşaallah kaçıncı günündesin? Kac kere kan verdin? Kese ziyareti ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…