Ay doğru dedin valla inşallah dediğin gibidir. Yatmak çok sıkıcı transfer süreci çok sıkılıyodum şimdi yine işini gücünü yapıyor insan Bi şekildeŞakası bi yana rahimde kısalma yoksa plasenta da aşağıda değilse seni rahatsız etmediği sürece ayakta yapmanda bir sankinca olduğunu düşünmüyorum. Doktora sorarsın yine en iyisini o söyler tabi. Ben pozitif alınca bildiğin transferden önceki hayatıma dönmüştüm şimdi bile yatsam iyi olur ama daraliyorum yine kalkıp işimi yapıyorum. Ev zaten sıkıcı bütün gün hiçbir şey yapmadan yatarsak patlarız inşallah yatmak zorunda kalmayız kimse mecbur kalmasın
Ooo öğrendin sonunda hadi bakalım gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşunSelam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum isteyenlere olsun
Ya onu bende duydum ama benim 2 kuzenime kız doğurdu ikisininde hiç bulantısı olmamış. Kaynanam anlatıyordu onun 2 oğlu var 9 ay boyunca kusmuşBen çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örnekler
Bir de kızla ilgisi var mı bilmem ama gebe kaldığımdan beri canım hep hamur işi istiyorBen çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örnekler
Valla 7 haftalıkken doktora gittiğimde doktor ilişki az olsun demiştiKızlar 12. Haftalarını geçenler özel bir soru geliyorçay serbestte geçti mi. N’aptınız acaba
Erkek anneleri çoğalıyor mu bana mı öyle geldi. MaşallahSelam kizlarr
Bizim cinsiyetimiz belli oldu. Allah nasip kismet ederse bi oglumuz olacakDarisi tum isteyenlere olsun
Bana yasaktı 12. Haftaya kadar demişti de sonrasını göremedim zatenValla 7 haftalıkken doktora gittiğimde doktor ilişki az olsun demiştiyasak koymadı tabi korkudan çay içmedim. Ama Bi kaç kez çay içtik şükür bişey olmadı bugün 11 haftayyım
İkiz erkeklere hamileyim 16. Haftadayım ve hala midem bulanıyorBen çevremde şunu fark ettim, kız çocuğu doğuran arkadaşlarımın hamilelikte hep mide bulantıları vardı, şu an başka bir arkadaşımın oğlan çocuğu olacak ve hiç bulantısı yok. Acaba burda bir genelleme yapılırmı, var mı etrafınızda böyle örnekler
Erkek senesimiki acabaErkek anneleri çoğalıyor mu bana mı öyle geldi. Maşallahcanım. Sağlıkla devam etsin inşallah
Hadi gozunuz aydin canim bu sene hep erkek duyuyorum bizimde erkekSelam kizlarr
Tabiki transfer günü kontrol etmesi garantiye aldığını gösteriyor keşke bizim merkezde öyle yapsa hatta bende merak etmiştim transferden bir gün önce bu bakilsami ne durumda diye ama öyle bı uygulamalari olmadığı için cesaret edemedim nasip değilmiş demekki hakkı da hayırlısı olsun İstanbul'da yaşıyordun demi benim beta sifirlandi tam düşük olmuş kurtajlik bir durum kalmadı şimdi bekleme aşaması a geçtik en az iki ay geçmeli diye bekliyorum sonra yine transfer asamasii yaza anca olur heralde embriyoyu ngs gondersekmi bilemedim onun kararsızlığındayizCanim yeni gördüm bu msjini bizim doktor transfer günü rahim kalinligina son kez bakıp öyle transfer yapiyo 9un altında olunca transferi iptal ediyorAslında güzel bisey son kez bakıp ona göre değerlendirmesi benim ilk defa başıma geldi diğer transferimdede ayni ilaclar ayni zamanlama oldu o zaman çok güzeldi kalınlık transfer oldu ama bu ay son gün böyle bisey yaşadım çokta şaşırdım nasip böyleymiş hayırlısı bakalim.
Bu arada sen nasılsın görüşemedik çoktandır
Gözünüz AydınSelam kizlarr
Tüp bebek doktorum yasak demedi öneriyoruz 12. Haftaya kadsr dedi sonra da perinatalog da devam ediyorum o da az ilişki dediBana yasaktı 12. Haftaya kadar demişti de sonrasını göremedim zaten
Bulantıların var mıydıSelam kizlarr
Evet canım İstanbuldayım.Tabiki transfer günü kontrol etmesi garantiye aldığını gösteriyor keşke bizim merkezde öyle yapsa hatta bende merak etmiştim transferden bir gün önce bu bakilsami ne durumda diye ama öyle bı uygulamalari olmadığı için cesaret edemedim nasip değilmiş demekki hakkı da hayırlısı olsun İstanbul'da yaşıyordun demi benim beta sifirlandi tam düşük olmuş kurtajlik bir durum kalmadı şimdi bekleme aşaması a geçtik en az iki ay geçmeli diye bekliyorum sonra yine transfer asamasii yaza anca olur heralde embriyoyu ngs gondersekmi bilemedim onun kararsızlığındayiz
Aaaa deterjan kokusuna bayılmak mı , bende bayılıyorum ama ağır kokudan dolayı . Yıkanan kıyafetleri balkonda günlerce tutuyorum deterjan kokusu gitsin diyeMide yanması var mı? Ben dayanamıyorum artık alkoliklerin gazeteye şarap şişesi sarıp ceket altından çekmesi gibi elimde gaviscon şişesiyle geziyorum. Kahvaltiyla nasıl başlıyor yatana kadar ilaç da etki etmiyor.
Bi de deterjan kokusuna bayılıyorum hamilelikle beraber daha da arttı. Hele o bulaşık makinesi tabletlerini yemek istiyorum resmen
Yavrum benim spontan gebelik oldu ilaç kullanmadım. Ama benim dr, kalp atışıyla bıraktırıyorMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun . Estrofemi bıraktınız mı? Kaçıncı haftada bıraktınız?
Bebeğim sen buraya giremeyince whatsapptan birkaç kişiyle görüşüyorsundur diye düşündüm. O grup muhabbetini sonradan anladım zaten. Şimdi artık bizimlemisin sorun bitti mi. Nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor özledim kız seniGranadaco , ayguldiyebiri , UkaderU , ne filmler dönmüş arkamdan öyle arkadaş ben eylül grubunda yokum msj atıp davet de etmediler. Banlansam pasif olurum. Whatsaptan kk'ya msj attım en sonunda. Benim önbelleğimle alakalı bi sıkıntı varmış. Siteden attılar az önce sonra da normale döndü. Bi yere kaybolmadım yani. Giremediğimi yazmıştım diye hatırlıyorum hemen yaftalanmak hoşuma gitmedi aygülcüm
Evet bitti canım. Iyiyim şükür yok bir yaramazlık. Ben bırakılan yerdeyimBebeğim sen buraya giremeyince whatsapptan birkaç kişiyle görüşüyorsundur diye düşündüm. O grup muhabbetini sonradan anladım zaten. Şimdi artık bizimlemisin sorun bitti mi. Nasılsın bakalım hamilelik nasıl gidiyor özledim kız seni