Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Her topikte bi hadi whatsapp grubu kuralım diye bi muhabbet geçiyor aman diyeyim dahil olmayın
Bunları inceliyorlar anladım. Yok zaten beni pek sarmıyor öyle şeyler. Burada daha iyi herkes birbirinden birşeyler öğreniyor. Yeni katılanlar tecrübelilerden bilgi alıyor bilen bilmeyene yardım ediyor. Böylesi daha makbul bana göre. Kasım-Aralık ta da söyleyen çıkmıştı birara. Sağol canım şimdi çözdüm olayı.

bende günlerdir neden buralar sessiz diye düşünüyordum kötü olmuş.. bende bugun doktora gittim çook şükür her şey yolunda gözüküyor bebek de 18 mm kadar sanırım bulantım bir saatliğine bile azalsa kötü bir şey mi oldu diye telaş halindeyim doktor 12. hafta gel artık dedi nasıl geçecek günler bilmiyorum

Çok sevindim senin adına maşallah diyelim en önemli zamanları atlatmışsın canım. Sende belirti var belirtisi olmayanlar ne yapsın üç dört günde bir test

Çok sevindim senin adına maşallah diyelim en önemli zamanları atlatmışsın canım. Sende belirti var belirtisi olmayanlar ne yapsın üç dört günde bir test
Allah razı olsun canım insan yine de telaşı elden bırakamıyor ev tipi kalp atışı dinleme cihazlarından alıp psikopata bağlayasım var tutuyorum kendimiiii tüp bebek gebeliği olsak da bir süre sonra normal bir gebe gibi görebilir miyiz artık kendimizi ne düşünüyosunuz bu konuda ya ilaçlarla bir süre desteklenmiş de olsa gebelik gebeliktir aynıdır diye düşünüp bu kadar telaş yapmak istemiyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…